iwi10
Fanka BB :)
Zając jak fajnie następna mama ze Stavanger ja mieszkam koło na wyspie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he no pełny pesymizm ..no troszke mi dobrze znanyja mam to samo choc jak sie Maciejko urodzil moje nastawienie sie lekko zmienilo a bez tego to trudno wytrzymac , wiec trzeba troszke te nastawienie przełączycDomyślam się, ze dziewczyny znalazły sobie inne zajęcie: dzieci pewnei już w przedszkolu albo i w szkole a one w pracy. Taka kolej rzeczy. Mój ancymonek od sierpnia do przedszkola a ja pewnie do szkoły na norweski - bleee. Wszystko robię żeby się go nie uczyc ale chyba nie mam wyjścia, bo zapowiada się dłuższy pobyt w tym kraju. Obym się do niego przekonała bo na razie jest ciężko, mimo już kilku dobrych lat...Dokładając do tego mój niepohamowany wręcz pesymizm i codziennie widze coś w czarnych kolorach.