reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc.ja tylko na momenicik,moj Oli cos chory jest,od rana ma goraczke i nie moze sie zalatwic...musze mu zrobic rumianek i jak nie zrobi kupki to lece z nim do lekarza,ogolnie to jestem przerazona,jakis wirus czy co?

Witam ...
ja tez tak szybciutko

Ala - daj znac co i jak z Olim. mam nadzieje ze to nic powaznego. slyszalam tez o herbatce z kopru wloskiego, podobno jest dobry na kupke. czekam na informacje.

Dziewczyny- dajcie znac jak tam po spotkaniu dzisiaj.

Miska - co tam u ciebie?

Bluszcz- widze ze macierzynstwo cie pochlonelo :) mam nadzieje ze wszytsko ok

Ja- dzisiaj lece na spotkanie z polozna, mam nadzieje ze sie cos dowiem. Juz sie nie moge doczekac ..

lece i milego dnia zycze

Hej dziewczyny

SylwiaBl
....moze i macierzynstwo, ale niestety tez depresja. Wczoraj caly dzien przeplakalam.... w sumie bez powodu. Co mala plakala to ja razem z nia. Dzisiaj jest lepiej, ale nadal nie tak jak powinno byc:-(
Postaram sie jeszcze pozniej odezwac.

Milego dnia babki;-) xx

Czesc dziewczyny! Niestety nie mam tyle czasu zeby poczytac wszystkie Wasze posty i dowiedziec sie czy ktoras z Was mieszka w poludniowo zachodnim Londynie, ale jesli nie sprawiloby Wam to problemu to prosze o odpowiedz od Was :) Bardzo fajne takie forum szczegolnie dla dziewczyn ktore siedz w domu z dzieciaczkami same i tak jakos jest smutno :) pozdrawiam wszystkie obecne mamusie i te przyszle! milego dnia

czesc mamuski! czy sa jakies dziewczyny z poludniowo-zachodniego Londynu?

A co za pomysl na te mikolajki? i w jakim mniej wiecej wieku sa Wasze pociechy?

Pozdrawiam

hejka, mikolajki sa organizowane co rok,dzieki Maxin:tak::-)dzieci sa w przertoznym wieku,bo od 0 do przewaznie tak do 4-5 latek:tak:;-)ale kazdy kto chce uczestniczyc musi wykazac sie inicjatywa i cosik upichcic, Maxin przygotowala liste obowiazkow i mozna sie dopisac:tak:(lista pod podanym linkiem)a mamy sa z caaaaaaaaaalego Londynu:tak:

no i jestem,Oli juz lepiej,kupke zrobil,brzuszek przestal bolec,goraczki jak narazie nie ma,zobacze wieczorem,ale jest jakis nie wyrazny,cos go bierze...
EDYTKO-witaj,ja jestem z polnocnego londynu...
BLUSZCZ-oj kochana zycze ci poprawy nastroju,czasmi sa ciezkie dni ale one mina:tak:trzymaj sie mamuska
SYLWIA-jak tam po spotkaniu z polozna,czego sie dowiedzialas?pisz szybko bo niecierpliwa jestem:tak:a co do herbatek to i rumianek i koper jest dobry,w kazdym razie pomoglo:tak:

reklama
to najwazniejsze ze goraczka minela a przy takich pogodach ciezko uchronic dziecko przed jakims przeziebieniem :) pozdrawiam i duzo zdrowka malenstwu zycze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.