reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc.ja tylko na momenicik,moj Oli cos chory jest,od rana ma goraczke i nie moze sie zalatwic...musze mu zrobic rumianek i jak nie zrobi kupki to lece z nim do lekarza,ogolnie to jestem przerazona,jakis wirus czy co?

Witam ...
ja tez tak szybciutko

Ala - daj znac co i jak z Olim. mam nadzieje ze to nic powaznego. slyszalam tez o herbatce z kopru wloskiego, podobno jest dobry na kupke. czekam na informacje.

Dziewczyny- dajcie znac jak tam po spotkaniu dzisiaj.

Miska - co tam u ciebie?

Bluszcz- widze ze macierzynstwo cie pochlonelo :) mam nadzieje ze wszytsko ok

Ja- dzisiaj lece na spotkanie z polozna, mam nadzieje ze sie cos dowiem. Juz sie nie moge doczekac ..

lece i milego dnia zycze

Hej dziewczyny

SylwiaBl
....moze i macierzynstwo, ale niestety tez depresja. Wczoraj caly dzien przeplakalam.... w sumie bez powodu. Co mala plakala to ja razem z nia. Dzisiaj jest lepiej, ale nadal nie tak jak powinno byc:-(
Postaram sie jeszcze pozniej odezwac.

Milego dnia babki;-) xx

Czesc dziewczyny! Niestety nie mam tyle czasu zeby poczytac wszystkie Wasze posty i dowiedziec sie czy ktoras z Was mieszka w poludniowo zachodnim Londynie, ale jesli nie sprawiloby Wam to problemu to prosze o odpowiedz od Was :) Bardzo fajne takie forum szczegolnie dla dziewczyn ktore siedz w domu z dzieciaczkami same i tak jakos jest smutno :) pozdrawiam wszystkie obecne mamusie i te przyszle! milego dnia

czesc mamuski! czy sa jakies dziewczyny z poludniowo-zachodniego Londynu?

A co za pomysl na te mikolajki? i w jakim mniej wiecej wieku sa Wasze pociechy?

Pozdrawiam

hejka, mikolajki sa organizowane co rok,dzieki Maxin:tak::-)dzieci sa w przertoznym wieku,bo od 0 do przewaznie tak do 4-5 latek:tak:;-)ale kazdy kto chce uczestniczyc musi wykazac sie inicjatywa i cosik upichcic, Maxin przygotowala liste obowiazkow i mozna sie dopisac:tak:(lista pod podanym linkiem)a mamy sa z caaaaaaaaaalego Londynu:tak:

no i jestem,Oli juz lepiej,kupke zrobil,brzuszek przestal bolec,goraczki jak narazie nie ma,zobacze wieczorem,ale jest jakis nie wyrazny,cos go bierze...
EDYTKO-witaj,ja jestem z polnocnego londynu...
BLUSZCZ-oj kochana zycze ci poprawy nastroju,czasmi sa ciezkie dni ale one mina:tak:trzymaj sie mamuska
SYLWIA-jak tam po spotkaniu z polozna,czego sie dowiedzialas?pisz szybko bo niecierpliwa jestem:tak:a co do herbatek to i rumianek i koper jest dobry,w kazdym razie pomoglo:tak:

reklama
to najwazniejsze ze goraczka minela a przy takich pogodach ciezko uchronic dziecko przed jakims przeziebieniem :) pozdrawiam i duzo zdrowka malenstwu zycze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.