- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam.
Oj pogode mamy okropna, jesien daje o sobie znac :-(. Zaraz przygotowania do szkoly, u nas sie zaczyna 5 wrzesnia, mlodego rano zaprowadzimy do szkoly a na 11:00 do szpitala na scan nareszcie.
Milego dnia Wam zycze ;-).
Oj pogode mamy okropna, jesien daje o sobie znac :-(. Zaraz przygotowania do szkoly, u nas sie zaczyna 5 wrzesnia, mlodego rano zaprowadzimy do szkoly a na 11:00 do szpitala na scan nareszcie.
Milego dnia Wam zycze ;-).
Czesc
Kaja- witaj, ja jestem z Actonu takze prawie sasiadki Mam core 4 msc - Maje.
Co tam u Was? Pogoda pieknista tylko korzystac wlasnie jestesmy w parku Majcia spiocha a ja grzeje sie na slonku )))))
U nas chyba zaczynaja sie zeby bo Maja jest okrutna. Krzyczy, marudzi, jeczy.. Jej.. Czasem juz nie wiem co z nia robic mam;//
Jak marudzi to masuje jej dziasla- lubi to wiec chyba przynosi jej to ulge
Milego dnia
Kaja- witaj, ja jestem z Actonu takze prawie sasiadki Mam core 4 msc - Maje.
Co tam u Was? Pogoda pieknista tylko korzystac wlasnie jestesmy w parku Majcia spiocha a ja grzeje sie na slonku )))))
U nas chyba zaczynaja sie zeby bo Maja jest okrutna. Krzyczy, marudzi, jeczy.. Jej.. Czasem juz nie wiem co z nia robic mam;//
Jak marudzi to masuje jej dziasla- lubi to wiec chyba przynosi jej to ulge
Milego dnia
Ssyla
Początkująca w BB
hej mamuski!!!!!!!!!!!
nie bylo mnie tu wieki cale ale tak to jest jak sie pojawia dziecie....staram sie wdrozyc i wejsc w rutyne choc ciezko mi to wychodzi))
widze ze forum wciaz aktywne.....to super!!!
oki szykujemy sie na dwor pogoda cuuudna
pozdrawiam Was wszystkie
ps.postaram sie pisac czesciej chocc przyznam podczytuje)
nie bylo mnie tu wieki cale ale tak to jest jak sie pojawia dziecie....staram sie wdrozyc i wejsc w rutyne choc ciezko mi to wychodzi))
widze ze forum wciaz aktywne.....to super!!!
oki szykujemy sie na dwor pogoda cuuudna
pozdrawiam Was wszystkie
ps.postaram sie pisac czesciej chocc przyznam podczytuje)
Hej
Ssyla- to fakt jak sie pojawia dziecko.. Chociaz ja przez pierwsze 2,5 msc sie nudzilam jak byla Maja bo jadla spala, spala jadla i tak w kolko.. Teraz to ja moge powiedziec ze nie mam czasu na nic.. Jej to taka cycocha jest ze tylko na raczkach, no nic nie daje mi zrobic ani pozmywac ani zjesc ani do wc.. Codziennie do parku latam bo ona wtedy spokojna.. Masakraa. Niedojadam bo nie mam czasu;// a spi po 10 noo w porywach do 20 min masakraa do tego zeby ida ehh
czasem sie zloszcze ze ciagle na mnie wisi ale jak ona sie usmiechnie to mi przechodzi
Do tego tak sie tuli do mnie, lapie mnie dwoma raczkami za szyje i glowke przytula
Jutro musze przygotowac salatki itp na grilla urodzinowego. Nie wiem jak mi sie to uda no ale bede probowac..
Piszcie mamy co u Was
Ssyla- to fakt jak sie pojawia dziecko.. Chociaz ja przez pierwsze 2,5 msc sie nudzilam jak byla Maja bo jadla spala, spala jadla i tak w kolko.. Teraz to ja moge powiedziec ze nie mam czasu na nic.. Jej to taka cycocha jest ze tylko na raczkach, no nic nie daje mi zrobic ani pozmywac ani zjesc ani do wc.. Codziennie do parku latam bo ona wtedy spokojna.. Masakraa. Niedojadam bo nie mam czasu;// a spi po 10 noo w porywach do 20 min masakraa do tego zeby ida ehh
czasem sie zloszcze ze ciagle na mnie wisi ale jak ona sie usmiechnie to mi przechodzi
Do tego tak sie tuli do mnie, lapie mnie dwoma raczkami za szyje i glowke przytula
Jutro musze przygotowac salatki itp na grilla urodzinowego. Nie wiem jak mi sie to uda no ale bede probowac..
Piszcie mamy co u Was
Hej mamuski co tu tak pusto :-(. My zrobilismy sobie 3 dniowe szybkie wakacje , fajnie bylo ale sie skonczylo. Wszystko co dobre szybko sie konczy , od czwartku mlody do szkoly i wpadamy w coroczna rutyne . W naszej czesci miasta upaly .
A jak u Was?
magda jeszcze troche i mala zacznie siedzic potem raczkowac i bedzie ci lzej
A jak u Was?
magda jeszcze troche i mala zacznie siedzic potem raczkowac i bedzie ci lzej
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: