reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak Madzia ciesza sie :tak:. Lily caluje brzuszek, a synek zawsze chcial miec jeszcze rodzenstwo :tak:. Synek mi duzo juz moze pomoc i bardzo lubi to robic, jest kochany :-D. Zobaczymy jaka bedzie corcia jak sie malenstwo urodzi, ogolne wkolo pelno maluszkow i je uwielbia a wiec powinno byc dobrze ;-). Termin mam na 11 marca ale bedzie CC to zrobia mi wczesniej, pewnie na poczatku miesiaca ;-).
Sliczna masz dziewczynke :-). Mala pieknosc :tak:.
U nas tez popludniu przestalo padac to przynajmniej nie zmoklysmy z corcia jak szlysmy do szkoly po synka. No ale jesien sie zbliza i trzeba sie przezwyczaic ;-).

reklama
20130815_145409.jpg Maksio :>

Śliczna Twoja córcia !! :) Całe szczęście,że dotrzymała do końca:)31 tydz to jednak faktycznie zbyt szybko ... U nas zaledwie 3 tyg szybciej więc zagrożenia nie było ale niespodzianka jak najbardziej heh :) Pogoda faktycznie tragiczna , miejmy nadzieję,że w weekend poświeci choć troszkę słoneczko :)

Załączniki

• 20130815_145409.jpg
    20130815_145409.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 39
Hej mamusie co tu tak pusto? Sliczne macie malenstwa :tak:. Dzisiaj u nas troche sloneczka a jak u Was?
My narazie zero planow ale cos napewno sie wymysli ;-).
Milej niedzieli dziewczyny :tak:.

Hej;)

Jusia- dziekuje, Twój synalek tez fajniusi;) jakie duze oczka ma;) Lubi lezec na brzuszku? Bo moja szalu dostaje normalnie, daje jej zabawek pelno to chwilke lezy I za chwile juz krzyk;)

Mamcia- faktycznie nam watek umiera, a szkoda..;/ a pokazesz Ty nam swoje dzieciaczki?? ;) U nas wczoraj slonca zeroooooo tylko taka ulewa ze szok.. zreszta dzis nie lepiej;/ leje od rana..

No pogoda tragiczna;/ nawet na spacer nie ma jak isc.. a wczraj mialam takiego mula przez ta pogode ze T chcial jechac gdzies tam to mi sie nawet nie chcialo, az dziwne bo zawsze tylko rzuci propozycje a ja juz gotowa I zwarta :p

Maja dzis tez marudzi, zreszta nie dziwie jej sie, bo mi samej jakos tak dziwnie;/

W sobote bylismy na grillu u niedawno poznanych sasiadów(Polacy) tez maja synka ktory ma juz 14msc, slodziak! a jaki czort :D
Bardzo sympatyczni ludzie, fajnie bo bedzie do kogo na herbatke chodzic;)

Milego dzionka:)))

Szkoda zeby watek umarl :-(, moze ktos dolaczy, mam z londynu napewno jest duzo.
Magda oczywiscie ze moge pokazac moje okruszki :D, zaraz cos poszukam.
U nas tez leje i tylko 13st :-(. A ja bidna musze leciec ponad mile w jedna strone po mlodego do szkoly i jeszcze musze isc z mala, dobrze ze jeszcze jezdzi we wozku folie zaloze i bede leciec. Ale mnie deszcz nie oszczedzi a juz kicham i prycham:sorry2:.
382507_4582149806364_905425284_n.jpgDSCN1822.jpgZobacz załącznik 581726Cala nasza 3 :D

Załączniki

• 382507_4582149806364_905425284_n.jpg
    382507_4582149806364_905425284_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN1822.jpg
    DSCN1822.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 33
Mamcia- jej ale fajniutkie dzieciaki;) Cora ma sliczne oczka I jakie wloski.. kiedy moja Majucha bedzie miala wlosy? Bo narazie mi dziecko lysieje haha jak mamusia.. strasznie mi wlosy wypadaja, garsciami to malo powiedziane..;/
Synus- przystojniacha, wlosy musza byc zrobione, a co! :)
3 dzieciatko, super, uwielbiam ogladac USG.. a czy tam tak dzidzia nozke zadarla ze stópke widac? :)
Nie zazdroszcze marszu w taka pogode..;/ A jakis autobusik nie jezdzi? Kurcze zebys sie nie pochorowala.. zaraz herbatka I kocyk, bo to nie ma zartow.. zwlaszcza teraz jeszcze maluszek ci bedzie kichal w brzuszku :p

Mi by sie zdały zakupy spozywcze.. ale w taka pogode? ehhh.. chyba dzis pizza na tel albo kurczaczki :p Czasem mozna ;)

Zdjęcie troszkę starsze wstawiłam , bąble tak rosną,że teraz wygląda zupełnie inaczej :) A na brzuszku uwielbia leżeć, odkąd nauczył się sam przekręcać z plecków robi to co chwilę , na macie edukacyjnej ma lusterko co jest dla niego największą atrakcją ,gada do niego i śmieje się :)Mamcia10- Twoje pociechy również śliczniusie , a synuś jaki przystojniaczek :-D W taki dzień leniuch wielki , dużymi krokami idzie jesień do nas :( My za tydzień wybieramy się do Polski więc już tylko tym teraz zyjemy :) Miłego popołudnia :)

A co do wypadania włosów- przechodzę to samo ...mam ciemne długie włosy i lądują one dosłownie WSZĘDZIE ;/ Trwa już to jakiś ponad miesiąc i czekam aż się uspokoi bo pomimo,że mam bardzo grube włosy w końcu zostanę łysa :szok:

Dziewczyny nie martwcie sie to ze wlosy wypadaja po ciazy to normalne :tak:. Napewno zauwazylyscie ze podczas ciazy zrobily sie gestsze itd. teraz wracaja do poprzedniej formy ;-).
Mialam szczescie i nie zmoklam az tak strasznie jak szlam do szkoly, deszczyk przelotny ;-), ale za to cholernie zimno 13st. brrrrrr
U nas corka ma oczy i wlosy po tacie, tata jak byl maly mial krecone tylko ciemniejsze, za to syn ma proste wlosy i zielone oczy po mnie a dalej czyty tata :tak:. Tak sie wymieszalismy ;-). Jakos nie potrafie sobie wyobrazic jak bedzie wygladac trzecie dzieciatko ;-). Magda tak na zdjeciu ze scany to nozka tak wystaje :-).

reklama
Jusia- tak dzieci szybkooooo rosnaaa, za szybko;) my bykismy w lipcu w Pl. W pazdzierniku moi rodzice przylatuja a my dopiero po Nowym Roku;// nie pasi mi to troche ale co zrobic;/
Mamcia- to dobrze ze nie zmoklas;) ale masz mixa dzieci:p 3 to bedzie pomieszane rodzenstwo;)) fajny ten scan:p

Moja bzdziunia juz spi;) czas na relaks;) i serialoze czas zaczac;)
Milego wieczoru ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.