reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej mamuski co u Was?
Pogoda taka sobie, jesien idzie....Jakas spiaca dzis jestem. Ogolnie mam lenia dzis strasznego :baffled:.

Hej Dziewczny, ale pogoda tylko chmury i deszcz. Mnie choroba rozebrała, leże z temperaturą już 3 dzień. Macie może jakieś swoje sposoby jak się tego dziadostwa pozbyć? Byłam oczywiście u lekarza ale kazał brać tylko paracetamol i tyle.

Heeej;)
Kurde nic mi sie ostatnio nie chce.. nawet na forum rzadko bywam;/
W sobote brat wraca do domu.. smutno troche bedzie mi ale no co zrobic..

U nas hmm, mała nie najada sie cycem, w nocy ostatnio co godz na jedzenie no myskalam ze juz wyjde z siebie I stane obok. Chce ciagnac dalej a tam echoooooooo I jak ciagnie to az mnie kluje.. No wiec walka z butla.
Tyle kasy wydalam na butelki dla niej z Tommy Tippe a sa do d**y, bo smoczek jest bardzo twardy I ten maly cwaniaczek tylko poczuje na jezorze to od razu ma odruch wymiotny. Dzis poszlam do miasta I szukalam miekkiego smoka I kupilam jej butle z miekkim smokiem w "funciaku" 2szt za 1f. Wrocilam I proba znowu z mlekiem ale gdzie tam smok jej odpowiada ale mleko nie;/ Wiec zrobilam jej na gesto kaszke mleczno ryzowa bananowa jakie bylo moje zdziwienie jak jej dawalam z lyzeczki a ta wsuwala ze hoho ani razu sie nawet nie skrzywila. I z nowej butli popila woda z odrobinka cukru.
Mój pokarm jest bardzo slodki, bo probowalam ktoregos razu, a te mieszanki to no tez maja slodki posmak ale nie tak jak moje I tak sobie pomyslalam ze lekko jej doslodze a jak sie przekona do mleka to juz nie bede tak robic. No kurde musi zaczac pic z butli bo nie bedzie mi przybierac jak bedzie ciagla mi tylko cyca. Zaraz konczy 4msc wiec I nawet dostala sloiczek wczoraj z jablkiem podpasowal jej.
Cycem chce ja dalej dokarmiac miedzy innymi pokarmami, no bo jak sam cyc nie starcza to co bede meczyc I siebie I ja.
Niedawno sciagnela z cyca ile bylo I jak sie przebudzi to sprobujemy z butla, zobacze. Mysle ze z tej jakos pojdzie bo tamta to od razu sie tak Darla ze hoho.
Ślini sie okrutnie, łapki tak pcha w dzioba ze az do gardła. Smieje sie duzo, krzyczy, a jak mnie straci na chwile z horyzontu to placz. Takze bede miala ciezko z nia, tymbardziej ze mieszkamy tutaj a reszta rodziny w PL.. Ale bywa I tak.

Borkosia- no ja to samo ostatnio jak z goraczka bylam to sie wyleczylam paracetamolem:)

Ale ta pogoda przybita jeju.. Niech slonce jeszcze powroci na troche;) niekoniecznie upaly ale przyjemne I cieple slonko;)
Wczoraj troche z rana bylo slonka od razu wyskoczylam na podworko, mala w wozek uspalam I sie grzalam:p Bo ja straszny zmarźluch jestem;)

Hej mamusie, nie wiem jak u Was ale w mojej czesci Londynu poda i jest szaro buro i ponuro :baffled:. Dobrze ze chociaz zimno nie jest.
Czuje sie dobrze, tylko szkoda ze ten czas tak wolno leci i do scanu musze czekac jesszcze do 5 wrzesnia :dry:, ta niepewnosc mnie doluje.

Hej.
Mamcia- pogoda jest straszna, tak dzis zmarzłam ze brrrrr. Do scanu mi tez sie ciagnelo, pozniej jakos lecialo sobie, a po porodzie to nie wiem kiedy 4msc zlecialo.. matkoo Maja w pon 4msc konczy;)

Ale nudy brat pojechal, zimno, szaro I buro..;/

A gdzie reszta??

Magda0109 zleci, zleci ja nie wiem kiedy mi zlecialo ponad 2,5 roku u coreczki szok :szok:, ze juz taka duza mi urosla :-D.
Ale pogode mamy okropna :no:, zimny ten wiatr u nas taki ze szok. To juz napewno koniec lata :-(.

Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy któreś z dzieci chodzi może do szkoły King's Oak Primary School na New Malden? Moja córka zaczyna tam naukę od września i chciałabym poznać opinie innych rodziców dzieci tam uczęszczających. Z góry dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam serdecznie.Daria :-)

reklama
Hej
jestem przelotem,u mnie caly tydzien zajety a w piatek wyjezdzamy na wakacje,wiec po powrocie sie do was odezwe,czyli we wrzesniu

buziaki i dobrej pogody;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.