reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam.
Oj pogode mamy okropna, jesien daje o sobie znac :-(. Zaraz przygotowania do szkoly, u nas sie zaczyna 5 wrzesnia, mlodego rano zaprowadzimy do szkoly a na 11:00 do szpitala na scan :tak: nareszcie.
Milego dnia Wam zycze ;-).

Czesc ;)
Kaja- witaj, ja jestem z Actonu takze prawie sasiadki :p Mam core 4 msc - Maje.

Co tam u Was? Pogoda pieknista tylko korzystac;) wlasnie jestesmy w parku Majcia spiocha a ja grzeje sie na slonku ;))))))

U nas chyba zaczynaja sie zeby bo Maja jest okrutna. Krzyczy, marudzi, jeczy.. Jej.. Czasem juz nie wiem co z nia robic mam;//
Jak marudzi to masuje jej dziasla- lubi to wiec chyba przynosi jej to ulge;)

Milego dnia;)

hej mamuski!!!!!!!!!!!
nie bylo mnie tu wieki cale ale tak to jest jak sie pojawia dziecie....staram sie wdrozyc i wejsc w rutyne choc ciezko mi to wychodzi:)))
widze ze forum wciaz aktywne.....to super!!!
oki szykujemy sie na dwor pogoda cuuudna
pozdrawiam Was wszystkie

ps.postaram sie pisac czesciej chocc przyznam podczytuje:))

No u nas tez super pogoda, wlasnie planujemy jak spedzic dzisiejszy dzien :tak:. Wczoraj caly dzien chodzilismy po parkach. Trzeba korzystac bo to juz ostatnie dni wakacji :tak:.

Hej;)
Ssyla- to fakt jak sie pojawia dziecko.. Chociaz ja przez pierwsze 2,5 msc sie nudzilam jak byla Maja bo jadla spala, spala jadla i tak w kolko.. Teraz to ja moge powiedziec ze nie mam czasu na nic.. Jej to taka cycocha jest ze tylko na raczkach, no nic nie daje mi zrobic ani pozmywac ani zjesc ani do wc.. Codziennie do parku latam bo ona wtedy spokojna.. Masakraa. Niedojadam bo nie mam czasu;// a spi po 10 noo w porywach do 20 min masakraa do tego zeby ida ehh ;)
czasem sie zloszcze ze ciagle na mnie wisi ale jak ona sie usmiechnie to mi przechodzi;)
Do tego tak sie tuli do mnie, lapie mnie dwoma raczkami za szyje i glowke przytula;)

Jutro musze przygotowac salatki itp na grilla urodzinowego. Nie wiem jak mi sie to uda no ale bede probowac..;)

Piszcie mamy co u Was;)

Hej mamuski co tu tak pusto :-(. My zrobilismy sobie 3 dniowe szybkie wakacje :tak:, fajnie bylo ale sie skonczylo. Wszystko co dobre szybko sie konczy :-p, od czwartku mlody do szkoly i wpadamy w coroczna rutyne :rofl2:. W naszej czesci miasta upaly :tak:.
A jak u Was?
magda jeszcze troche i mala zacznie siedzic potem raczkowac i bedzie ci lzej :tak:

Witam :-)
Są jakieś mamuśki z Feltham ? Jestem mamą 4-miesięcznego synka i chętnie poznam koleżankę na spacerek,kawkę,wspólną zabawę dzieci itp ,pozdrawiam :)

reklama
Borkosia, Wierka gdzie sie podziewacie?
Wierka zaczeliscie juz szkole?
Jusia ja z Feltham nie jestem ale moze ktos sie znajdzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.