reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej.

Mamcia- juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie troszke "samodzielnA" i bede mogla w spokoju umyc zeby skorzystac z toalety lub umyc podlogi:p
Jak sie miewasz? Jakies dolegliwosci masz?;)

Jusia- ja jestem z Actonu i mam 4,5 msc core. A mam pytanko w twoim niku jest 1991, jestes z rocznika '91? ;)

U nas bez zmian, czekamy na zeby;)
Dzis sie lenilysmy na kocyku na podworku bo zbyt goraco bylo isc do parku.
Maja probuje przekrecac sie z plecow na brzuszek ale nie wie co ma z raczkami robic i sie blokuje i od razu krzyk. Na brzuchu tez nie lubi, ale dzis dalam jej zabawke z lusterkiem i jak widziala swoje odbicie to sie smiala i nie przeszkadzalo jej ze jest na brzuszku;)

Nie mam pomyslow na obiady, a jak u was? Moze ktos cos podsunie ciekawego?? ;)
Kolezanka mnie zainspirowala i jutro robie nalesniki ze szpinakiem i feta;)

reklama
Ja dzis robilam golabki, narobilam sie ale na 2 dni bedzie obiad :tak:. Jutro mam scan i nie wiem jak dzis zasne z tych nerwow :baffled:. Dolegliwosci prawie wcale nie mam od poczatku troche mdlosci i tyle, nie wiem czy z braku czasu poprostu ich nie zauwazam ;-).
Moja 2 dzieciakow tez dzis szalala, zreszta codziennie mam wesolo a jak bedzie 3 :szok:, trzeba bedzie dobry plan dnia ulozyc zeby to wszytko mialo rece i nogi :tak:. Szczerze powiem ze czlowiek jest lapiej zorganizowany z 3 dzieci niz z jednym. Z pierwszym to tez nawet siku chodzilam bo balam sie go zostawic w lozeczku :-D ( juz nie wspomne o kapieli), a teraz to wyglada tak Sam na sam – Demotywatory.pl tylko ta na kibelku powinna miec brzuch wiekszy :-).

Witajcie.

Czy orientuje sie ktos moze, gdzie moge pojsc na basen z moim 4miesieczniakiem? Tzn. gdzie sa takie zajecia dla rodzicow z niemowlaczkami na basenie. Dodam, ze jestem z Greenford/Perivale.

Sa moze jakies chetne mamusie na taki wypad na basen?

Pozdrawiam

Mamcia- golabki, mniammm;) Ja czekam jak moja mama przyjedzie za miesiac to zrobi;)

Jusia-no to tak jak ja;)nawet dzieciaki w podobnym wieku mamy;)

Rosomaki- fajny taki wypad na basen, sama bym poszla I tez szukalam ale nic nie znalazlam;/

U nas ok. Pogoda dzis sliczna byla to caly dzionek na dworze, bo od jutra deszcz;/;/ ehhh
Tak to nudziory mala juz spi;) Ja ogladnelam Na wspolnej, zaraz kapiel kolacyjka I Kuchenne rewolucje;)
Wrzesien- lubie bo wacaja seriale :p

Milego wieczorku;)

magda0109 - o proszę jak ładnie :) Od niedawna mieszkam na Feltham i nie poznałam jeszcze żadnej mamuśki by dzieciątka mogły razem pobyć ,etc. Mój Maksio miał być też Majeczką po błędnym stwierdzeniu lekarza heh :)

Jusia- ja tez nie znam zadnej mamuski.. Nie no w sumie wprowadzila sie niedaleko nas polska para z dzieciaczkiem cos ok roczku chlopczyk bedzie mial. Czasem cos tam sie zagada a nasi chlopcy to sie juz na grilla poumawiali;)
Szkoda ze blizej do siebie nie mamy;)
Ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka no i sie nie pomylilam;)
A kiedy sie dokladnie urodzil??;)

Maja wlasnie cieszy sie w glos przez sen. Ciekawe co jej sie moze snic;)

No jest kawałek drogi niestety.. Maksio zrobił niespodziankę 13/05/13 i postanowił przyjść na świat nieco szybciej niż miał :) Mogę zobaczyć fotkę Twojej Majeczki ?;>

Hej dziewczyny, jak u Was mija dzien?
U nas pada, wczoraj 33st a dzis 18 i deszcz. Bylam po malego w szkole, wlasnie zjedlismy obiadek (dzis spagetti) i czas na troche odpoczynku ;-). Wczoraj bylam na pierwszym scanie, dzidzia rosnie i ma sie dobrze :-) jestem szczesliwa i juz spokojna.
Piszcie co uWas bo watek umiera :-(.

reklama
DSC_0834.jpg Maja ;)

Jusia- pokazuj synusia;) Moja sie urodzila 19-04. A zaczela sie juz rodzic w 31 tyg;/ ale szpital zatrzymal, dostalam sterydy na plucka I tabsy na skurcze. Ja te skurcze czulam jak przy okresie, nawet lzej a KTG wyszly co 2 min;/ I dawali 2tyg max, a urodzila sie 2 dni po terminie;)

Ale pogoda o matko..;/
Dobrze ze po poludniu przestalo padac, to godz w parku zaliczona, bo inaczej moje dziecko szalu dostaje jak nie wyjdzie na dwor.. Tylko wychodze za drzwi od razu spokoj jest;)
Wczoraj robilam te nalesniki ze szpinakiem I serem feta, mniamm pycha;)

Mamcia- ciesze sie ze na scanie ok I ze malenstwo rosnie tak jak trzeba;) a na kiedy masz termin? Starszaki sie ciesza??:)

Nudziorki.. mecz leci.. wiec TV zajete :p

Załączniki

• DSC_0834.jpg
    DSC_0834.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 35
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.