Hej.
Mamcia- juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie troszke "samodzielnA" i bede mogla w spokoju umyc zeby skorzystac z toalety lub umyc podlogi
Jak sie miewasz? Jakies dolegliwosci masz?
Jusia- ja jestem z Actonu i mam 4,5 msc core. A mam pytanko w twoim niku jest 1991, jestes z rocznika '91?
U nas bez zmian, czekamy na zeby
Dzis sie lenilysmy na kocyku na podworku bo zbyt goraco bylo isc do parku.
Maja probuje przekrecac sie z plecow na brzuszek ale nie wie co ma z raczkami robic i sie blokuje i od razu krzyk. Na brzuchu tez nie lubi, ale dzis dalam jej zabawke z lusterkiem i jak widziala swoje odbicie to sie smiala i nie przeszkadzalo jej ze jest na brzuszku
Nie mam pomyslow na obiady, a jak u was? Moze ktos cos podsunie ciekawego??
Kolezanka mnie zainspirowala i jutro robie nalesniki ze szpinakiem i feta
Mamcia- juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie troszke "samodzielnA" i bede mogla w spokoju umyc zeby skorzystac z toalety lub umyc podlogi
Jak sie miewasz? Jakies dolegliwosci masz?
Jusia- ja jestem z Actonu i mam 4,5 msc core. A mam pytanko w twoim niku jest 1991, jestes z rocznika '91?
U nas bez zmian, czekamy na zeby
Dzis sie lenilysmy na kocyku na podworku bo zbyt goraco bylo isc do parku.
Maja probuje przekrecac sie z plecow na brzuszek ale nie wie co ma z raczkami robic i sie blokuje i od razu krzyk. Na brzuchu tez nie lubi, ale dzis dalam jej zabawke z lusterkiem i jak widziala swoje odbicie to sie smiala i nie przeszkadzalo jej ze jest na brzuszku
Nie mam pomyslow na obiady, a jak u was? Moze ktos cos podsunie ciekawego??
Kolezanka mnie zainspirowala i jutro robie nalesniki ze szpinakiem i feta