- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamcia10 po scanie wszystko dobrze z buziaczkiem małej, śmieli się że jest wstydliwa bo się cały czas rączkami zasłania ale za to ja się coraz gorzej czuje Brzuch mnie boli cały czas podobno jest to wynikiem uciskania wszystkich wnętrzności i do tego noce nieprzespane.
Tak troszkę niedokładnie widać ale jak teraz polecę do Polski to zrobię usg 4D
Tak troszkę niedokładnie widać ale jak teraz polecę do Polski to zrobię usg 4D
Załączniki
Borkosia- ale cuuuudne) sama niedawno takie mialam a zaraz Maja 4 msc bedzie miec) a jakii nosio slodki, no nie moge sie napatrzec moja mala na kazdym scanie tak kopala nogami ze do dzis tak ma a zwlaszcza jak nad ranem wezme ja do lozka i jak sie przebudzi i probuje koldre skopac z siebie nawet jak mi scany robili w 31 tyg to tak samo kopala a na jednym to nawet jezor wystawiala to lekarz sie smial ze stresuje rodzicow a wychodzic nie chce tylko jezor wystawia
U nas nudy, gardlo mnie nie tyle co boli ale tak swedzi dziwnie;/
Zrobilam sobie kolacyjke i siedze
I postanowilam ze musze popsuc "pleja" mojemu lubemu;p bo zamiast korzystac z okazjii poki Majcia spi i posiedziec ze mna to sobie gra;/
Moze jeszcze zaraz sprzatne lazienke
Mikego wieczorku
U nas nudy, gardlo mnie nie tyle co boli ale tak swedzi dziwnie;/
Zrobilam sobie kolacyjke i siedze
I postanowilam ze musze popsuc "pleja" mojemu lubemu;p bo zamiast korzystac z okazjii poki Majcia spi i posiedziec ze mna to sobie gra;/
Moze jeszcze zaraz sprzatne lazienke
Mikego wieczorku
Hello hello
melduje sie,bo mnie za chwile udusicie ze sie nie odzywam
Pogoda troche sie popsula,dzis na placu zabaw prawie zmarzlam ale fajnie bylo bo nikogo tam nie bylo wiec biegalam z chlopakami dla rozgrzewki.Dwa kolka i mamusia wymiekla
borkosia cudne foto co do wielkosci brzuszka to mi samej nieraz przykro przy pierwszej ciazy bylo,bo sie kazdy dziwil ze taki maly brzuszek.. a przyczyna byla taka ze jestem dosc wysoka wiec dzidzi na wzdluz mialo tyle miejsca ze nie musialo wypychac mnie do przodu.Malo tego,moja znajoma bedac w tym samym czasie w ciazy co ja,wygladala na blizniaki a to ja urodzilam wieksze dziecko,wiec glowa do gory;-)
mamcia juz pisze co u nas,zebys miala co czytac wiec albo plac zabaw albo odwiedziny u znajomej na kawie lub odwiedziny znajomej na kawie u nas:-) dzieci lubia sie razem bawic wiec spotykamy sie prawie codziennie.A w miedzy czasie wiadomo obiad,zakupy i nie ma czasu zajrzec n a bb.
magda ty swojemu pleja a ja mojemu kanal z pilka nozna.Jak tylko widze ze mecz leci to juz wysypki dostaje.Dobrze ze chociaz wieczorem jak dzieci s pia oglada ze mna filmy
sorki za pogrubiona czcionke ale pisze z kindla..
melduje sie,bo mnie za chwile udusicie ze sie nie odzywam
Pogoda troche sie popsula,dzis na placu zabaw prawie zmarzlam ale fajnie bylo bo nikogo tam nie bylo wiec biegalam z chlopakami dla rozgrzewki.Dwa kolka i mamusia wymiekla
borkosia cudne foto co do wielkosci brzuszka to mi samej nieraz przykro przy pierwszej ciazy bylo,bo sie kazdy dziwil ze taki maly brzuszek.. a przyczyna byla taka ze jestem dosc wysoka wiec dzidzi na wzdluz mialo tyle miejsca ze nie musialo wypychac mnie do przodu.Malo tego,moja znajoma bedac w tym samym czasie w ciazy co ja,wygladala na blizniaki a to ja urodzilam wieksze dziecko,wiec glowa do gory;-)
mamcia juz pisze co u nas,zebys miala co czytac wiec albo plac zabaw albo odwiedziny u znajomej na kawie lub odwiedziny znajomej na kawie u nas:-) dzieci lubia sie razem bawic wiec spotykamy sie prawie codziennie.A w miedzy czasie wiadomo obiad,zakupy i nie ma czasu zajrzec n a bb.
magda ty swojemu pleja a ja mojemu kanal z pilka nozna.Jak tylko widze ze mecz leci to juz wysypki dostaje.Dobrze ze chociaz wieczorem jak dzieci s pia oglada ze mna filmy
sorki za pogrubiona czcionke ale pisze z kindla..
Dziewczyny pomocy!!!! Nie mam pojęcia jakie imię wybrać dla małej, może jakieś propozycje dzisiaj zakupiłam śliczny leżaczek a w sumie bujaczek, powiem wam że super sprawa. Nadaje się nawet na siedzonko później do karmienia W sumie nie mam jeszcze wózka i łóżeczka. I tu kolejny problem bo nie wiem co kupić... U Was też tak dzisiaj chłodno? Ja zamarzam, nie chcę nawet myśleć co to będzie w zimę
borkosia spoko,zimy nie sa tutaj takie zle... co do imienia to moje wymarzone dla coreczki byloby Octavia a podoba mi sie tez Sara.. swoim chlopakom dlugo wybieralismy i przy starszym wybralam podczas lepienia pierogow ech te zachcianki;-) drugiemu juz calkiem ciezko bylo wybrav wiec mu brat wybral,zaczal z tatusiem do brzucha mowic Jamie i tak mamy Jamiego
Ogladalam przed chwila film Nad Zycie o Agacie Mroz.Super film ale nie na moje nerwy,zbyt miekka sie stalam odkad mam swoich synkow.
Ogladalam przed chwila film Nad Zycie o Agacie Mroz.Super film ale nie na moje nerwy,zbyt miekka sie stalam odkad mam swoich synkow.
Hej mamusie , u nas dzien za dniem leci, tez biegamy po placach zabaw, parkach itd.
My dla corki wybralismy Lily :-) uwielbiam to imie. Na poczatki chcialam Molly, ale M sie nie zgodzil , podoba mi sie tez Milly . Jakbym miala coreczke to chcialabym wybrac ktores z nich ale M jest uparty i mu sie podoba Lucy . Juz czasami sobie w myslach tak przymiezam Lily i Molly albo Lily i Milly . Zdanie zmienie jeszcze pewnie milion razy . Co do chlopca to M chce Lewis (luis) to imie od zawsze mu sie podobalo, i mi tez sie podoba ;-).
My dla corki wybralismy Lily :-) uwielbiam to imie. Na poczatki chcialam Molly, ale M sie nie zgodzil , podoba mi sie tez Milly . Jakbym miala coreczke to chcialabym wybrac ktores z nich ale M jest uparty i mu sie podoba Lucy . Juz czasami sobie w myslach tak przymiezam Lily i Molly albo Lily i Milly . Zdanie zmienie jeszcze pewnie milion razy . Co do chlopca to M chce Lewis (luis) to imie od zawsze mu sie podobalo, i mi tez sie podoba ;-).
mamcia o tak Lewis to super imię,nasz Jamie miał być albo Lewis albo Jamie.W sumie zostal Jamiem tylko przez to ze w ciazy tak do niego mówiliśmy i sie przyzwyczailismy a jak szlismy go rejestrowac to w samym urzedzie jeszcze sie zastanawialiśmy czy nie zmienić na Lewis;-)
A tak wogole,to hello:-)
Pogoda jakas niemrawa dzisiaj,nic mi sie nie chce..
A tak wogole,to hello:-)
Pogoda jakas niemrawa dzisiaj,nic mi sie nie chce..
reklama
Mnie dzis wzielo na sprzatanie i to takie konkretne . Teraz przerwa na posilek ;-).
U nas tez pogoda taka jakby zaraz mialo padac, nie ryzykowalam i pranie w domu powiesilam. Znajoma mi dzis przywiozla swoja 2 tyg. coreczka do popilnowania bo muiala leciec do dentysty, jejku jaka wspaniala kruszynka :-), juz sie nie moge doczekac swojej .
U nas tez pogoda taka jakby zaraz mialo padac, nie ryzykowalam i pranie w domu powiesilam. Znajoma mi dzis przywiozla swoja 2 tyg. coreczka do popilnowania bo muiala leciec do dentysty, jejku jaka wspaniala kruszynka :-), juz sie nie moge doczekac swojej .
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: