reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Laski:-)
Dzisiaj mój synek kończy 4 m-ce i chyba z tej okazji po raz pierwszy przespał od północy do 6-tej:szok: To było cudowne bo w końcu sobie pospałam i do pracy poszłam pełna wigoru. Bylismy też na ważeniu i mamy 6280g na liczniku. Po małutku do przodu i nastepne za 4 tyg.
Ja mieszkam na Morden:-)
magda ​jak tam? dalej nic sie nie wykluło?

reklama
bulkaasia już 4 mce:-) jak to człowiek przy dzieciach docenia przespane chociaż pol nocy:-D A skoro mieszkasz na Morden,to sie ciebie coś zapytam,czy macie tam jakiś fajny park?Bo mi coś kumpela wspominała o ''morden park''..

no ciekawe jak tam Magda??albo rodzi albo zajęta plotkowaniem z siostra:-D

milego wieczorku:happy:

Magda zajęta siostrą olewa nas ;-) No nic ale musimy jej wybaczyć mimo że siedzimy na szpilkach jak nic nie wiemy co u niej:-)

Bulkaasia no i 4 miechy masz za sobą u nas za chwilkę 10 stuknie leci to strasznie no i wspominamy jaki to był malusi i grzeczniutki a teraz wszędzie go pełno i nic się nie da zrobić:-)

Wierka mówisz korzystasz z pogody ja w sumie też pomału czuje że żyje jak widzę słoneczko i ciepełko tylko te wiatry po co one:baffled:

Hej,hej;-)
Ja to nie wiem jak dlugo jeszcze bede lazic z tym brzucholem. Tak siostra przyleciala wczoraj;-)
Wczoraj mialam takie klucia w pochwie ze juz myslalam ze zwariuje.. Dobrze ze w nocy ustaly ale teraz czuje znowu lekko mnie kluje.. Do tego mala uciska mocno pecherz bo dzis w toalecie tyle razy bylam ze masakra.. Jesc jak mi sie nie chcialo tak nie chce mi sie dalej.. Oczami to moge jesc a mam na talerzu to odechciewa mi sie..
I w nocy jakies pojedyncze skurcze mnie lapaly i nic poza tym.. Wczoraj byl termin z OM. No i czekamy dalej;-)
Milego dzionka;-)

Dzień dobry:-)

magda to czekamy dalej:sorry: ja przy swoim młodszym,tez już miałam przy końcówce dość czekania...a urodził się tylko jeden dzień po terminie,także trzymam &&&& by sie tobie w końcu ruszyło
ola nie wiesz,zawsze coś musi być z ta pogoda,jak słońce piękne to wiatr..wrrrr.. dzisiaj to już głowę chce urwać:-D A Ty,to masz teraz przy Kondziu oczy dookoła głowy hihi a muszę się pochwalić,ze Jamie schodzi już sam ze schodów:-) do tej pory trzeba było go asekurować,a jak skończył 2 latka poczuł sie tak samodzielny,ze teraz wszystko sam:-)
nikah a jak tam u Ciebie pakowanie idzie??

mieszkam narazie w Feltham;) szukamy teraz mieszkania albo tutaj albo gdzies w okolicy:tak:

a Wy dziewczyny, z której części Londynu jesteście?:-)

Magda więc czekamy razem z Tobą dalej ;-)

Czarna
ja jestem z SW Londyn.

Wierka brawo dla Jamiego widzę że robi się u Ciebie etap "zosia samosia-wszystko sam":-D. Co do Konrada to fakt oczy z każdej strony najlepiej;-) A dziś okropna pogoda ten cholerny wiatr jestem :wściekła/y:

Nikah
zamilkła... Wracaj tutaj do nas

czarna ja jestem z Hampton Court, poludn-zachód..
olusia nom,u nas to były dziś 4 pory roku:crazy: słońce,wiatr,deszcz,ulewa,grad i znów piękne słońce,a w Polsce ponoć maja 25st:szok: zachciało się nam Londynu,nie?:-)
bulkaasia a Ty jak długo mieszkasz w UK?

Hej, przed chwilą padał grad a teraz słoneczko, oszaleć idzie z tą pogodą:szok:
wierka park mamy na morden duży i śliczny, zapraszam jak sie zrobi ładnie. mieszkam 4,5 roku a Ty?
Magda ja urodziłam dzień przed terminem, trzymam &&&&&&&&&&&&;-)

reklama
Wierka pozostaje nam pozazdrościć tej rewelacyjnej pogody w Polsce i zastanowić się co my tutaj robimy:szok: Ja po tym deszczu poszłam na spacer z małym bo maruda była z niego w domu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.