reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam przy piątku :-)
Co robicie mamuśki,ze tu dzisiaj pusto?Ja nastawiłam obiad,posprzątałam i zasiadlam przy kawce nr.2

bulkaasia
a macie tam plac zabaw?Jak tak to wpadniemy:tak: a mnie mija w tym roku 10 lat w Londynie..
olusia mnie tu tylko funty trzymają:-D i ciągle powtarzam,ze jak wygram w toto lotka,to sie przeprowadzam do Auastralii...ach.. marzenia:happy::happy:a na serio chciałabym kiedyś ten kraj zwiedzić
magda jak tam?

reklama
olusia oj to ciężko będzie:sorry: ja miałam w tamtym roku detox od internetu chyba na 6 tygodni,ale dałam rade wiec i ty tez dasz:tak:

Ale się nam pogoda zrobiła:happy::happy:

Haha to już wiemy,co magda w piątek robiła:-D Śliczna córeczka:tak: a jednak wybrała sobie datę 19 kwietnia:-)

gratulacje_z_okazji_narodzin_0.jpg

Gratulacje Madzia!!!:happy::happy:

Mam nadzieje ze i Ty i malutka macie sie dobrze
:happy:,czekamy na relacje jak już znajdziesz dla nas 5min;-)

ola na Ciebie tez czekamy,odezwij się jak komp znowu będzie Ci działał

Mam nadzieje ze wszystkim dobrze weekend minął
:tak: Wreszcie słońca nam nie brakowało:-) Nam udało się nawet zaliczyć grilla,pierwszego w tym roku;-)

Załączniki

• gratulacje_z_okazji_narodzin_0.jpg
    gratulacje_z_okazji_narodzin_0.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 25
Hejka:-) U nas po weekendzie jako tako bo Mlody byl baaardzo marudny i placzliwy. Dalam mu wczoraj kilka lyzeczek jabluszka i nawet mu posmakowalo wiec dzisiaj znowu sobie poje. Takze do mleczka zaczelam dodawal troche kaszki i jest oki.
wierka placu zabaw to raczej takiego nie ma, jakies 2 hustawki i maly tor przeszkod ale za to mozna sobie fajnie posiedziec wsrod kwiatow i przy rzeczce:tak:
magda moje gratulacje!!! Maja jest slodka, zycze duzo radosci dla was:happy2::happy2::happy2:

bulkaasia a to i tak wpadniemy,zawsze to inne otoczenie:-) powiem Ci ze już się nie mogę doczekać lepszej pogody i tych spacerów do parku,już codziennie sprawdzam pogodę:-p

wierka pogoda jeszcze w miare no i trzeba korzystac bo wiesz jak w tym kraju jest, 4 pory roku mozna zaliczyc w coagu dnia:-D Na spacerek zapraszam i moze jakas kawka na lonie natury?
magda jak tam Maluszek?
U nas dzisiaj na twarzy wysypka i tak sobie mysle czy to od jabluszka czy kaszki?

reklama
Hejj ;-)

U nas wszystko dobrze;) Miewamy sie dobrze. Ja powoli dochodze do siebie, dzis ciagna mnie szwy, bo popekałam przy porodzie i mam 6szwow zalozonych. Mieli juz mnie nacinac ale jak zobaczylam ta strzykawe co pani pigula przyniosla to zaparlam 2 razy i wyszla wreszcieee. Ogolnie umeczyly mnie chyba najbardziej te parte.. byly mega bolesne ale strasznie krotkie ze zdazylam tylko 2 razy zaprzec i przechodzilo.. a oni kazali przec dalej jak nawet skurczu nie bylo.. ale tak sie nie da.. 2 razy probowalam i powiedzialam ze zaraz szlak mnie trafi bo juz nie mogeee:D
Nie wierzylam mojemu T jak mowil do mnie ze mam skurcze krote trwaja 1min dochodzac do 2 i sa co 1 min hehe, myslalam ze onn zartuje:D bo ja nie odczuwalam ze to tak dlugo trwa i takie krotkie przerwy. Mialam gaz, i jakis zastrzyk w noge poprosilam, ale to juz po przebiciu wod, bo same nie chcialy odejsc. Po tym zastrzyku to czulam sie jak w raju miedzy skurczami:D odlocik hehe, oczy przewracalam az T sie wystrachal i mowi prooosze nie wywracaj oczu;P
Pozniej go spytali czy chce patrze jak idzie glowka i on sie mnie pyta czy moze i poszedl i stal sobie na przeciwko. Mi powiedzieli zebym palcem dotknela glowki, dziwne uczucie..;) Jak glowka wychodzila jak parlam to krzyczal on po polsku ze mam dawac, ze wychodzi glowka, ze widzi uszy, polozne po ang ze mala juz wychodzi ze dalej dalej:p Jak przestawalam przec to mowil nooo wezz dawaj juz tak bliskoo to mu powiedzialam ze moge sie zamienic z nim:D
Urodzila sie o 22-45.. jak ja podali na brzuch taka swiezutka i golutka to takie dziwne a zarazem fantastyczne uczucie;-)

Karmie cycem, sutki mega bola noo ale daje rade;)
Dzis juz wietrzylam ja na podworku boo tak grzeje;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.