reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ola a to ma już czym ugryźć:-D a jak tam wstawanie przy meblach mu idzie?Nie bierze się przypadkiem do chodzenia? Moj Sammy zaczął tak szybko chodzić jak miał 10mcy,Jamie trochę później,zaraz po roczku..
magdy nie widać:-p ciekawe jak tam sobie bidulka radzi?

reklama
Hejj;-))
Jestemmm i to podwójnie jeszcze hehe;-)
Juz nie mam siły masakra.. Mam czeste twardnienia brzuchola i bol krzyza z brzuchem i nic poza tym..
Mam nadzieje ze sie zacznie cos na dniach;) w srode siostra przylatuje a tu dzidzi nie ma:D

Ja mieszkam na Actonie, ale to blisko Ealingu;-)

Magda fajnie że się odezwałaś :-) Trzymamy kciuki aby na dniach Twoja pociecha dołączyła do nas;-) i odezwij się w wolnej chwili jak już będziesz po bo będziemy ciekawe jak poszło.

Wierka
już ślady zostawia dobrze że nie na mnie ;-) Pytasz o wstawanie o jejku masakra etap wstaje siada leci i tak non stop. Do chodzenia jeszcze mu daleka droga tak mi się wydaje. Ale już się nie mogę doczekać tego etapu.

Hej dziewczyny:) jestem od miesiąca w Londynie. Przyjechałam ze swoją rodzinką na stałe. Mam półtora rocznego syna Dominika. Ponieważ nie znam tu żadnych mam (niestety) postanowiłam że poszukam jakiś stron na internecie gdzie może kogoś znajdę. No i znalazłam tę stronę. ;) Jakby któraś mama nudziła się siedząc samotnie w domu ze swoim dzieciaczkiem - ja bardzo chętnie zapoznam się i spędzę miło czas na wspólnych spacerach czy też kawie :)

Hej Laski, widzę że większość z was jest z Ealingu:-( a nikt z moich okolic ale to nic, zawsze mamy forum co nie?
U nas jakoś leci, mamy na 21 maja termin konsulatcji w szpitalu w sprawie tego roszczepu i wtedy wyznaczą datę operacji.
dzisiaj bylismy na szczepieniu co synus zniósł bardzo dzielnie, prawie nie płakał:-)
Jutro 4 m-c mu stukna i z tej okazji wprowadzamy kleik, ciekawe jak zareaguje:szok:
Czarna_001 witam:-)
Wierka jak zęby u synka?
Magda ​dalej w dwupaku?
pozdrawiam was kochane:happy2:

Hej,hej;-)
Ja dalej podwojna hihi;-)
Jutro siorka przylatuje a tu dzidzi nie ma hehe;-)
Od wczoraj w ogole nie mam apetytu.. Tylko ciagle chce mi sie pic pic i pic:)
A tak ogolnie to jest mi mega ciezko lazic chociaz dzis zrobilam tyle km i nawet zmeczona po tym nie bylam i moglabym jeszcze;-)
Dzidziolka jest nisko a jak leze na boku to ona tak jakby probowala glowke ustawiac albo nie wiem co robi ale tak mnie wtedy kluje ze az podskakuje masakra..
Aa do tego mam ciagle sluzu duzo, miaala tak ktoras z was??;-)
A w ogole to jutro wypada mi termin jaki zostal wyliczony z okresu. Ciekawe jak sie sprawdzi;-)

W ogole to sorka za bledy z jakimi nieraz pisze ale pisze czesto z tel i nie zauwazam jak klikam na niepotrzebne literki;-)

Ostatnia edycja:
OLUSIAAA tak się składa że również jestem z bielska :-)

bulkaasia mój synek też będzie miał teraz szczepienie ostatnie na pneumokoki :) szczepionki również znosi dzielnie :D czekamy tylko na rejestracje do lekarza ponieważ tak jak pisałam wczesniej jestem tu zaledwie miesiąc..i mieszkamy u teścia eh.

magda0109 w takim razie życzę powodzenia i dużo siły :) trzymamy kciuki! ja miałam cesarskie cięcie ze względu na moją wadę wzroku, przeżyłam to dość ciężko ale dałam radę;) najważniejsze żeby dzidzi było zdrowe :)

Czarna ale numer to samo miasto :-) a w Londynie gdzie mieszkasz? bo jeszcze się okaże że i tutaj blisko ;-)

Bulkaasia witaj :-) A Ty gdzie mieszkasz w UK? dzielnego masz synka mój też ładnie znosił szczepienia teraz kolejne na roczek mamy przekonamy się tym razem jak już większy będzie jak to zniesie.

Magda siostra przyleciała? A Ty dalej w dwupaku czy pociecha zrobiła cioci niespodzianke na przywitanie;-)

Wierka dzisiaj gorsza pogoda więc gdzie Ty się podziewasz?

reklama
Hej mamuski

Fajnie,ze w końcu coś się na tym wątku dzieje:happy:
olusia sprzątam:-D Jak jest pogoda,to korzystamy ile sie da,a potem,tak jak dzisiaj nadrabiam zaległości w domu;-)
czarna witaj,właśnie z której części Londynu jesteś?
bulkaasia może nie mieszkamy blisko,ale za to tutaj na forum wszystkie możemy spotykać się codziennie:-) No,powiedzmy na ile nam dzieci pozwolą;-) A ząbki u małego już na wierzchu:happy::happy: jejku całkiem inne dziecko:tak:
magda to dzisiaj będziesz miała już siostrę:-) Daj znać,kiedy coś sie ruszy,a my będziemy trzymać &&& żeby szybko i sprawnie wszystko poszło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.