reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
magda witaj:happy2: tak popatrzyłam na suwaczek i widzę ze Twoja gwiazda już na dniach powinna zawitać na tym świecie:-) hehe tak jak nikah pisze,pewnie się jej nie spieszy i czeka na wiosnę:-D
Ja rodziłam 2 swoich synków naturalnie. Przy pierwszym..uff ciężko było,wiadomo jak przy pierwszym:-) 24h się męczyłam;-) a drugi ekspresowo 4h godz i już po wszystkim:tak:
nikah nooo jak już tutaj zawitałaś,to znaczy ze malutka daje Ci chwile na ploteczki hihi;-) Moj starszy tez wraca w poniedziałek do szkoły..Szkoda tylko ze pogoda sie nie popisała..bleee
A malutki narobił nam w weekend stracha.. gorączka mu wrocila i to prawie 40stopni a ze ja panikara to od razu szpital zaliczyliśmy i w sumie dobrze,bo na miejscu jeszcze mu wysypka na plecach wyskoczyła,a wiadomo,jakie to symptomy,wiec mi jeszcze go na sepsę badali:-( I w sumie wyszło na to ze angina,lekko gardełko czerwone i jedno uszko,a zęby swoje jeszcze do tego robiły,wiec dostał antyb i od poniedziałku mu się zaczęło poprawiać,a dziś już i malutki i mamusia happy:happy:

reklama
nikah ach.. dużo się działo,już napisałam na :ninja2:

Mamuśki jak sie macie?Patrze na prognozę pogody i chyba wiosna w końcu sie do nas wybiera.Jutro ma byc ponoć 16stopni,normalnie szał:-D

Wierka- ojj powinna powinna.. Niech wychodzi bo ja jestem jak "pokraka" w doslownym znaczeniu tego slowa..:p Pachwiny I krocze to mnie tak bola ze nawet nie komentuje tego..;/ do tego ostatnio dostalam skurczy, bolesnych, cieszylam sie z tego mimo ze bolalo hehe, ale przeszly po 3 godz.. ehh;-) A jakies mamcie z zachodu sie znajda?? ;-) \wioosnaa oo takk.. cos o niej slyszałam hihi

Magda wyjdzie głowa do góry końcówka chyba najgorsza ja czekałam aż do 42 tyg i co mój łobuz nawet nie miał zamiaru wyjść ;-)Ja jestem z SW Londyn.

Wierka mam nadzieje że Jamie już się czuje oki? Oj te zębolki ...

Nikah a Ty pakujesz się kochana bo to już coraz bliżej tylko szkoda że nie wybrałaś bliżej mnie terenów ;-)

Olusia- no ty wez nawet nic nie mow:p i w koncu sam wyszedl czy pomogli? Kurde w srode siostra przylatuje troszke do pomocy a tu nie ma co pomagac bo mala w brzuszku hihi;-) moja mamcia nie mogla sie z pracy wyrwac a tesciowa wystarczajaco wkurza mnie na skype a co dopiero kakby tu byla zaraz po porodzoe? Jezusiku bym musiala ja spakowac i odeslac ;-) bardzo upierdliwa jest.. Ale i tak przyleci ale w polowie maja.. Juz troszke zdazymy sie oswoic z niunia jak sie urodzi;-)
Kurde ja ciagle mam bole krzyza jak na okres bol brzucha od wczoraj rana bardzo czesto mi twardnieje a do tego cycole zaczely boles jak cholerka.. I te humorki;D obrywa sie mojemu:p

Magda może dlatego lepiej Ci nie powiem :dry: Żeby Cię nie dołować przed napiszę tylko że pomagali ale aż dwa i pół dnia sam nie chciał raczej nie miał zamiaru:) Teraz z tego się czasem śmieje ale to co przeszłam zostanie ze mną:(

Hello
Ale milo ze się watek rozkręca:-):happy2:
olcia Jamie już dobrze,dzięki.Ząbki się przebiły wiec,na jakiś czas spokój,już ma cały zestaw od jedynki do czwórki:-D A jak twój Kondziu z ząbkami?
magda i jak?:happy2: mam nadzieje,ze już się rozpakowałaś??
nikah a Ty się pakujesz?:-)

Nie wierze,słońce za oknem:-D Czekam,jeszcze chwile aż się troszkę w cieniu ociepli i wychodzę z malym do parku

magda Ty jestes z Ealingu,tak?Ja mieszkam blisko Hampton Court...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.