- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bulkaasia witaj jasne ze się możesz przyłączyć Co u Was? Widze ze różnica wieku,miedzy twoimi pociechami prawie 2x tyle co miedzy moimi masz pewnie pomoc przy niańczeniu ze strony córci
Jeeezzz dziewczyny jak mnie ta pogoda dobija...Młody ma half term a tu nawet z domu wyjść się nie da,taka zimnica.
Jeeezzz dziewczyny jak mnie ta pogoda dobija...Młody ma half term a tu nawet z domu wyjść się nie da,taka zimnica.
wierka dzięki za miłe przyjęcie. Różnica jest duża ale najważniejsze, że udało nam się zmajstrować drugiego dzieciaczka
Ja wróciłam po 8 tyg do pracy a Młodym zajmuje się teśiowa. Mielismy troche problemów z tutejszą służba zdrowia bo dopiero teraz wykryli u synka, że ma roszczep podniebienia. Za 2 m-ce operacja go czeka:-(
Pogoda faktycznie dobijająca aż nic sie nie chce, córka juz nastolatka więc sobie z kumpelkami łazikuje bo ma teraz ferie.
Ja wróciłam po 8 tyg do pracy a Młodym zajmuje się teśiowa. Mielismy troche problemów z tutejszą służba zdrowia bo dopiero teraz wykryli u synka, że ma roszczep podniebienia. Za 2 m-ce operacja go czeka:-(
Pogoda faktycznie dobijająca aż nic sie nie chce, córka juz nastolatka więc sobie z kumpelkami łazikuje bo ma teraz ferie.
wierka operacja jest niezbędna, ponieważ on nie może ssać, ulewa noskiem i ogólnie to ma wpływ na przyszłość tzn, wymowę, ząbki i słuch. Do karmienia mam specjalne butelki takie miękkie aby je naciskać.
A które ząbki synkowi wychodzą?
A które ząbki synkowi wychodzą?
bulkaasia chyba to dobrze ze tak szybko operacja,im szybciej mu pomogą,tym lepiej,nie będzie się męczył.
A mój walczy z trojkami..do tej pory calpol łagodził mu w miarę ból,ale teraz dolne dwa sie przekłuwają i gorączka go dopadła,od wczoraj 39.4.Odpukac od 18tej nie powróciła i spi bidulek wymęczony.A mnie znowu kilka wlosow siwych przybyło z paniki..
A mój walczy z trojkami..do tej pory calpol łagodził mu w miarę ból,ale teraz dolne dwa sie przekłuwają i gorączka go dopadła,od wczoraj 39.4.Odpukac od 18tej nie powróciła i spi bidulek wymęczony.A mnie znowu kilka wlosow siwych przybyło z paniki..
Witam.
Napisze i ja;-)
Mama dopiero bede "zaraz" ale.mimo to szukam sobie towarzystwa do pogaduszek;-)
Ja w 31tyg tez juz rodzilam.. Ale zatrzymali malutka. Dali zastrzyki na plucka malej i tabsy na skurcze ktore mialam juz co 2 min na szczescie nie bylo rozwarcia ani wody nie poszly.. A teraz czekamy na nia a ona chyba sie obrazila i nie chce wyjsc hihi;-)
Znajdzie sie jakas mamcia z zachodniego Londziaka? Okolice Ealingu?;-)
Pozdrawiam;-)
Napisze i ja;-)
Mama dopiero bede "zaraz" ale.mimo to szukam sobie towarzystwa do pogaduszek;-)
Ja w 31tyg tez juz rodzilam.. Ale zatrzymali malutka. Dali zastrzyki na plucka malej i tabsy na skurcze ktore mialam juz co 2 min na szczescie nie bylo rozwarcia ani wody nie poszly.. A teraz czekamy na nia a ona chyba sie obrazila i nie chce wyjsc hihi;-)
Znajdzie sie jakas mamcia z zachodniego Londziaka? Okolice Ealingu?;-)
Pozdrawiam;-)
To i ja sie przywitam...tak dawno mniw tutaj nie bylo ))
wierka buziolki dla dzieciaczkow, ehhh te zebolki biedne dzieciaczki
bulkaasia cale szczescie ze tak szybko zareagowali, biedny malutki, trzymam za was kciuki. A kiedy maly ma zabieg?
magda malej nie chce sie wyjsc, czeka na wiosne
A co u nas...Hmmm Konrad w poniedzialek wreszcie do szkoly idzie jupii.... mala jest boska i nie zapeszajac ladnie w noci mi spi..............a w piatek 19go przeprowadzka i na sama mysl mam juz dosc ufffff.... dobrze ze kolezanka pomoze mi i posiedzi z dziecmi ))))
wierka buziolki dla dzieciaczkow, ehhh te zebolki biedne dzieciaczki
bulkaasia cale szczescie ze tak szybko zareagowali, biedny malutki, trzymam za was kciuki. A kiedy maly ma zabieg?
magda malej nie chce sie wyjsc, czeka na wiosne
A co u nas...Hmmm Konrad w poniedzialek wreszcie do szkoly idzie jupii.... mala jest boska i nie zapeszajac ladnie w noci mi spi..............a w piatek 19go przeprowadzka i na sama mysl mam juz dosc ufffff.... dobrze ze kolezanka pomoze mi i posiedzi z dziecmi ))))
Nikah- noo ale juz coraz cieplej wiec niech wychodzi bo ja juz nie mam sily;-) od wczoraj soe troszke uspokoila i tak mi brzucha nie rozciaga na boki mocno i tak nie boli;-)
Jak to bylo u was przed porodem?;-)
Jak to bylo u was przed porodem?;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: