reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, mogę się przyłączyc do was?
Mam na imię Aśka i jestem mamą nastolatki i małego brzdąca. Szukam koleżanek na pogaduchy, spacery i dobrą kawkę. Mieszkam na Morden:-)

reklama
bulkaasia witaj:happy: jasne ze się możesz przyłączyć:tak: Co u Was? Widze ze różnica wieku,miedzy twoimi pociechami prawie 2x tyle co miedzy moimi:-D masz pewnie pomoc przy niańczeniu ze strony córci

Jeeezzz dziewczyny jak mnie ta pogoda dobija...Młody ma half term a tu nawet z domu wyjść się nie da,taka zimnica.

wierka dzięki za miłe przyjęcie. Różnica jest duża ale najważniejsze, że udało nam się zmajstrować drugiego dzieciaczka :tak:
Ja wróciłam po 8 tyg do pracy a Młodym zajmuje się teśiowa. Mielismy troche problemów z tutejszą służba zdrowia bo dopiero teraz wykryli u synka, że ma roszczep podniebienia. Za 2 m-ce operacja go czeka:-(
Pogoda faktycznie dobijająca aż nic sie nie chce, córka juz nastolatka więc sobie z kumpelkami łazikuje bo ma teraz ferie.

bulkaasia to będziemy 3mac &&& za malutkiego,bidulek:sorry: a operacja jest konieczna?Ten rozszczep przeszkadza mu w normalnych czynnościach?

U mnie malutkiego dzis gorączka rozłożyła.. zęby w natarciu

wierka operacja jest niezbędna, ponieważ on nie może ssać, ulewa noskiem i ogólnie to ma wpływ na przyszłość tzn, wymowę, ząbki i słuch. Do karmienia mam specjalne butelki takie miękkie aby je naciskać.

A które ząbki synkowi wychodzą?

bulkaasia chyba to dobrze ze tak szybko operacja,im szybciej mu pomogą,tym lepiej,nie będzie się męczył.

A mój walczy z trojkami..do tej pory calpol łagodził mu w miarę ból,ale teraz dolne dwa sie przekłuwają i gorączka go dopadła,od wczoraj 39.4.Odpukac od 18tej nie powróciła i spi bidulek wymęczony.A mnie znowu kilka wlosow siwych przybyło z paniki..

Witam.
Napisze i ja;-)
Mama dopiero bede "zaraz" ale.mimo to szukam sobie towarzystwa do pogaduszek;-)
Ja w 31tyg tez juz rodzilam.. Ale zatrzymali malutka. Dali zastrzyki na plucka malej i tabsy na skurcze ktore mialam juz co 2 min na szczescie nie bylo rozwarcia ani wody nie poszly.. A teraz czekamy na nia a ona chyba sie obrazila i nie chce wyjsc hihi;-)

Znajdzie sie jakas mamcia z zachodniego Londziaka? Okolice Ealingu?;-)
Pozdrawiam;-)

To i ja sie przywitam...tak dawno mniw tutaj nie bylo :)))

wierka buziolki dla dzieciaczkow, ehhh te zebolki biedne dzieciaczki

bulkaasia cale szczescie ze tak szybko zareagowali, biedny malutki, trzymam za was kciuki. A kiedy maly ma zabieg?

magda malej nie chce sie wyjsc, czeka na wiosne :p

A co u nas...Hmmm Konrad w poniedzialek wreszcie do szkoly idzie jupii.... mala jest boska i nie zapeszajac ladnie w noci mi spi..............a w piatek 19go przeprowadzka i na sama mysl mam juz dosc ufffff.... dobrze ze kolezanka pomoze mi i posiedzi z dziecmi :)))))

Nikah- noo ale juz coraz cieplej wiec niech wychodzi bo ja juz nie mam sily;-) od wczoraj soe troszke uspokoila i tak mi brzucha nie rozciaga na boki mocno i tak nie boli;-)
Jak to bylo u was przed porodem?;-)

reklama
Ja mialam 2 cesarki...wiec nic nie wiem na temt rodzenia dzeci :baffled: Przy 1 ciazy czulam sie super do samego konca, w 2 czulam sie strasznie wszystko ale to wszystko bolalo mnie...smieje sie ze to z racji wieku hahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.