reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Wierka :-)
Ja dziś pobiłam rekord ze spaniem muszę z tym zakończyć tylko to nie takie łatwe... Chyba przemęczenie pogodą mnie tak kusi zostać pod kołderką i spać na ile mały zezwala;-)
Mój synuś coś ostatnio grzeczniutki ciekawe jak długo:baffled:

A jak Twoje chłopaki?

Hej olusia u nas spoko,chłopcy zdrowi odpukać,wiec i humor dopisuje:-) Pogoda dziś sie pięknie i słonecznie zapowiadała a teraz szaro się zrobiło i kropi buuuu ja chce wiosnę!!!!

Heh dziś już cieplej 12 st.,jak dotąd nie pada,ale ponuro,słońca raczej szybko nie zobaczymy:no: ech babie to nie dogodzisz:-D

Ślicznie dziś jest na dworze:tak: pięknie słońce świeci,ale jak wyszliśmy na spacer to myślałam ze nas porwie:-D
olusia a jak się ma Konradek? Zdrowiutki juz?

Tak szybko mu minęło teraz spokój i oby tak było. Jedynie to ta egzema mnie wykańcza którą ma.
Pogoda super była tylko gdyby nie ta wichura. Ale chyba znów idzie zimnica brrrrr:-(

olusia a jak to wygląda?? Moja znajoma mówiła,ze GP jej kiedyś przepisała taki super środek na to,bo jej córa miała,zapytam ja we wtorek o nazwę jak chcesz.

O pogodzie to nawet dzisiaj nie wspominam:-D

reklama
Takie plamy zaczerwienienia na skórze i szorstkie to w sumie jest. Jak możesz to zapytaj bo GP mi nic nie daje na to tylko ja zażyczyłam sobie to oliatum bo wcześniej dawał jakieś śmieszne kremy które kompletnie nie pomagały.Teraz i tak ma lepiej jak na początku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.