reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Maxin - a skad Ty jestes? Ja jestem baaardzo chetna co do spotkan.
Niestety wiekszosc czasu - jak wspomnialam wczesniej - jestesmy sami i miloby bylo miec towarzystwo.
Jak w moim poprzednim poscie (czyt. spotkania polskich mam w YMCA na Ealing) dzis postanowilam sie tam wybrac z zamiarem poznania mam z okolicy.
Nie udalo nam sie wybrac wczesniej jak 11:30...
Ale drzwi byly zamkniete, pukalam - ale nikt nie otwieral.
Czy wiecie cos jeszcze na temat tych spotkac? Czy one sie jeszcze odbywaja? Moze zmienilo sie miejsce spotkan?
I caly czas szukam mam z zachodniego Londynu, z maluszkami - chetnych nawiazac nowe baby-znajomosci:)
Moje GG to 3855462

reklama
Fajne są takie spotkania na Ealing-u, ale mieszkam starsznie daleko a sama z wózkiem nie dam rady. Wierzę, że pewnego dnia dam radę. Albo może gdzieś w centrum się spotkamy na kawuni lub herbatce. Pozdrawiam wszystkie mamy.

Witam wszyskie mamy!
Ja wlasnie dolaczylam, bo totalnie brakuje mi towarzystwa mam!
Jestem mamusia prawie 10-miesiecznego Filipcia i szukamy towarzystwa do spacerkow, spotkan, zabawy i pogaduszek. Mieszkamy na wschodzie - Barking.
Jest ktos z blizszej lub dalszej okolicy, kto tez szuka towarzystwa???:-)

Widze, ze slaby odzew...
Ja tez jestem z East London, a dokladniej Barking i mam 10 miesiecznego synka.
Moze ktos sie odezwie?

Witam serdecznie wszystkie mamusie z Londynu.
Jestem w Londynie od niedawna i szukam tak jak i wy jakiegos kontaktu z mamusiami Polkami:-).
Ja rowniez jestem mama. Mam coreczke Emilke. Emilka ma 2latka i 6m-cy i bardzo lubi bawic sie z dziecmi. Mieszkamy na Ham ( kolo Richmond).
Czy sa tu jakies mamy, ktore mieszkaja niedaleko nas i rowniez czuja sie samotne????:-):-):-)

Hej dziewczyny,
Kilka dni temu dolaczylam do BB. Jestem mama 10 miesiecznej Ani i mieszkamy na Walthamstow Central. Chetnie poznalabym kilka mamusiek na wspolne spacery.
Takze jezeli ktoras z was ma ochote sie spotkac, dajcie znac!:tak::-)
Poza tym mam do was ogromna prosbe, otoz ponizej znajduje sie link, aby oddac glos na moja coreczke w konkursie "The face of the baby show 2010".
Baaaaaardzo prosze o wasze bezcenne glosy!:tak:
Dzieki.:-)

czesc kobiety ja mieszkam na walthamstow i jestem w 10 tygodniu ciazy.......buziaki

aandzia...
Nie szukaj księgowej to tylko niepotrzebny wydatek. A o dodatki sama możesz się starać i wypełnic formularze to nie jest trudne. Ja sama sobie załatwiłam i szybko dostałam odpowiedz i pieniadze. Pozdrawiam papapapapapa:-)

reklama
Bangog...Hej ja mieszkam na Finsbury Park jak masz ochotę to możem sie spotkac któregoś dnia. daj znać pozdrawiam ewelka5

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.