reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
najpierw reszta musi poprzec chec spotkania:-)
juz tak kiedys sie umawialysmy z dziewczynami z jednego forum, nie pytajcie ile czasu sie umawialysmy;-)

reklama
Witam wszystkie mamy z Londynu:) Jestem nowa więc chciałabym sie przywitać na początek. Mieszkam w okolicach Manor House sa jakieś mamy z okolic. Jestem mama 4 miesięcznej Amelki. Mój numer gg 8412232 możecie się odzywać. Pozdrawiam wszystkie mamy.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, kolejna nowa na forum:) ja mam 10 miesieczna coreczke i mieszkam na south woodford, moze sa tu mamy z tych okolic??? pozdrawiam!

Hej dziewczyny,
ja tez sie przylaczam.
Jestem mama 2-miesiecznego Leona, wiekszosc czasu spedzami sami, bo tatus niestety musi chodzic do pracy...
Mieszkamy na Ealing (Ealing Common wlasciwie) i baaardzo chcielibysmy poznac kogos w okolicy. Na wspolne zabawy, spotkania, ploteczki i herbatke.
Byc moze sa w okolicy jakies fajne zajecia dla takich maluszkow, o ktorych ja nie mam zielonego pojecia?
Jestem na GG: 3855462

:-)Są nowe mamusie. Hura. A gdzie mamusie z okolic Seven sisters, manor house albo finsbury park. Gratuluje synka Leonka. Moja Amelka dziś kończy 5 miesięcy.

Gratuluje coreczki.
Ja calkiem niedawno niedaleko od Manor House mieszkalam - bo na Crouch End, ale w tej chwili na Ealing... i za daleko byloby mi do Ciebie.
Ale wyczytalam na gazetowym forum, ze polskie mamy spotykaja sie w srody w Polskim YMCA na Ealing i postaram sie tam jutro wybrac.

reklama
witam serdecznie nowe mamuski i gratuluje pociech:tak:;-):-)Nebraska,ewelka5,lulu84,justynabak(fajnie,ze sie zapisalas na bb)
milo,ze do naszego grona dolaczyly nowe kobietki,moze wy nas jakos zmobilizujecie do spotkan bo cos ucichlo:baffled::rofl2::sorry2:

ale jak sam sie przekonancie niebawem kiedy bobasy zmieniaja sie z wieksze dzieci,wtedy czasu coraz mniej na towarzyskie spotkania,no chyba,ze mieszkacie blisko siebie.
Jak widze jest pare nowych twarzy z polnocy,milo,bo w tych stronach jest nas malo na bb

pozdrawiam i czekam na propozycje.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.