reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Filipija- no tak bardzo blisko, jak tylko przyjechalismy do Londynu to przez jakies 3 miesiace mieszkalismy na Barking, wynajmowalismy pokoj u Cyganow (polskich cyganow, czystych i ok) ale ta okolica mi sie nie bardzo podoba, tu na beckton bardziej zielono i bezpieczniej, tak mi sie przynajmniej wydaje, jak dlugo juz jestes?

reklama
Witajcie mamy z Greenford...
Chcialabym sie przylaczyc do was na wspolne spacerki.Moja coreczka ma 11tyg.:-)
Wiec kiedy sie spotykacie i gdzie.Dzieki i pozdrawiam was i wasze pociechy

Hejka,znajda sie moze jakies mamuski z Northfields, West Ealingu albo Ealingu?Mieszkamy na W13 i szukamy mamek do wspolnych spacerkow i na kawke.Co prawda zostaly mi moze 4 tygodnie zanim sie rozsypie i bede dodatkowo mamuska malej Julci,ale po porodzie tym bardziej bede chetna na wypady;-)A poki co moze nie poruszam sie szybko,ale i tak z checia poznam mamy z okolic...

Hej KasperiMaja :)
Rzeczywiscie, Barking to nic pieknego, ale na szczescie ja mieszkam w troszke fajniejszej czesci, choc marzy mi sie przeprowadzka :)
Mam nadzieje, ze ciaza Ci bezpiecznie plynie :)

Czesc dziewczynki.ja tez mieszkam w Londynie,tyle ze w polnocnym,dokladniej na Edgware:happy2:jestem tutaj z mezem od 2 lat i mam synka Aleksandra ktory rowniez skonczyl 2 latka:tak:pozdrawaim serdecznie wszystkie mamuski.
A moze jest kos kto mieszka gdzies kolo mnie?

KATARZYNKO-czesc:happy2:ja mieszkam na Edgware,fajnie ze forum sie rozkreca,moze znajdzie sie kilka mamusiek...fajnie by bylo kiedys sie spotkac,a od kiedy jestes w londynie?jak ci sie tu zycie uklada?ja jestem od dwoch lat,mam synka Aleksandra(olka)2 latka skonczyl, moj mezus pracuje a ja w domku siedze z olikiem:-)chodze znim na zajecia typu play group,i takie tam...mam jedna kolezanke,ma tez coreczke emilke,w wieku mojego synka,to czesto razem sie spotykamy,no t tak w skrocie o mnie:-D

pozdrawiam serdecznie,no i piszmy niech bedzie nas jak najwiecej:tak::cool2:

hej,mieszkam na edgware?sa moze mamuski z tych okolic
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ADA-witaj gdzie dokladnie mieszkasz?fajnie by bylo sie kiedys spotkac co?od kiedy jestes w londynie?podoba ci sie tutaj?planujesz wracac do polski?ja jestem od 2 lat,nie planuje narazie powrotu,ogolnie to mi sie podoba:cool2:mężus pracuje ja siedze z synkiem w domku:happy2:pozdrawiam goraco:-)

reklama
dokladnie mieszkam prawie przy hale lane:-) jakies 3 przystanki od centrum edgware:-p w londynie jestem juz ponad rok i raczej na razie nie zamierzamy wracac:tak: niedawno urodzilam synka, teraz ma trzy tygodnie:-p nie mam nic przeciwko spotkaniu, siedze teraz caly czas w domku bo jestem na urlopie macierzynskim. A Ty gdzie dokladnie mieszkasz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.