reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widze,że każda z nas z innych rejonów ja z Greenfordu i trzeba będzie cos pomysleć o spotkaniach bo pogoda zaczyna dopisywać(może nie dziś:no:)

reklama
Witam wszystkie mamy...
Jestem mama 8 tyg. coreczki.Mieszkam na Greenford , z mila checia spotkam sie z inna mama lub w grupie.Serdecznie pozdrawiam was i wasze pociechy...:-)

witam wszystkie mamy, ja jestem z Beckton (east Londyn) mam 2 letnigo synka Kasperka i jestem w 22 tygodniu ciazy z Majka (chyba ze bedzie niespodzianka przy porodzie i urodzi sie Majka z siurakiem :)
jestesmy juz tutaj z mezem jakies 7 lat a moze troche dluzej sama juz nie wiem, od poczatku mieszkamy w tej okolicy, przyjechalismy jeszcze jak Polska nie byla w Unii i musielismy pracowac nielegalnie, teraz jak to wspominamy to sie smiejemy ale wtedy bylo nam czasmi ciezko ale wszystko dobrze sie skonczylo i na razie nie planujemy powrotu.
pozdrawiam wszystkiem mamusie

Witam nowa mamusie, mamusiu Kasperka i Majki! Mi tez sie marzy kiedys dziewczynka... :-) Ciesze sie, ze nas coraz wiecej w tym wschodnim Londynie! Mieszkasz w sumie rzut beretem ode mnie :)

Hej mam na imie Goska. Mam 9 mieseiczne blizniaki, mieszkam na Ealingu. Moze ktoras mama ma ochote na spotkanie? Pozdrawiam

Hej Gosia,
z mila checia sie spotkam. Jest nas juz kilka mam w tej okolicy i czasami sie spotykamy. Ja tez mieszkam na Ealing, tylko synek troszke mlodszy, bo ma tylko 3,5 m-ca.
Jak masz ochote to sie odezwij. Moj GG to 3855462.

reklama
hej dziewczyny!my mieszkamy na northfields,ale blizej west ealingu wiec tez z checia sie wybiore na spacerek.Do pareku na ealing brdwy mam moze 15 minut spacerkiem wiec pokli sie nie rozsypalam to z checia sie umowie na spacerek:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.