reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bawcie sie dobrze kobietki :-) My odpadamy bo juz od 3 tygodni w Polsce bawimy, a wracamy dopiero w sierpniu :tak::happy:
Slicznej pogody Wam zycze i mnostwo wrazen
Buziaczki :-)

reklama
Mi 11 pasuje,ale nie zapowiadaja ladej pogody,wiec moze dla pewnosci na stacji Holland Park,co?Jakby co to tam jest w parku super plac zabaw a jakby padalo to zawwsze do Barneys mozna isc...
Dolaczy do Nas mamcia z Greenfordowych, LOONDON z coreczka Julcia,ktora 16 sierpnia skonczy 2latka:tak:

najwidoczniej, każde mamy zajęte i czasu nie mają- tak jak wspomniała olis na forum mamy z UK

Moje drogie, jeszcze kilka mam z polskiej swietlicy chce do Nas dolaczyc w piatek:-)
I jak sie umawiamy?
Ja w poniedzialek z kolei odpadam:-(Ciezko sie tak zorganizowac,zwlaszcza o tej porze roku:zawstydzona/y:Kazdy gdzies w rozjezdzie i zajety od rana do wieczora:zawstydzona/y::-(Mam nadzieje,ze chociaz piatek teraz wypali,bo cos Nam podupadly spotkania:-(

az mi glupio pisac laski,ale wypadlo mi cos i jutro niestety nie moge przyjsc:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Fakt cos ostatnio ciezko nam sie spotkac:rofl2:

PRZEPRASZAM:zawstydzona/y:

JAK macie ochote chetnie spotkam sie z wami za tydzien,jak jeszcze bedziecie chcialy sie ze mna spotkac:-p

milych pogaduszke zycze;-)

pozdrawiam

No to nie wim dziewczyny czy jest sens bo malo Nas bedzie straszliwie...:-(Moze przelozymy i jakos sie zgadamy nastepnym razem lepiej:zawstydzona/y::confused:Moze wiecej dziewczyn wroci z PL to wtedy cos sie uda zorganizowac,co?

reklama
Dziewuszki! Chetnie ja i moja kumpela z coreczka sie dolaczymy! Ale troszke pozniej. Powiedzmy 12 w poludnie na Holland Park. Nasze Bable spia z ranca wiec gdyby Wam rowniez pasowalo o 12 to git!
Bede czekac na Wasze odzewy!
Buziaki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.