reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no tez tam mieszkam :D ale ja mieszkam kawałek za Justyna, nie na osiedlu.a Ty widze na poczatek wioski sie wprowadzasz ;P ja mieszkalam też kiedyś w tych domkach obok cpn teraz kawalek dalej sie przenioslam 15 min z buta od Justysi. Jak cos zapraszam do mnie na kawke również ;D

Ostatnia edycja:
reklama
|Dzien doberek
Agnieszka a karmisz piersia czy sztucznym mlekiem?bo czasem pomaga rowniez zmiana mleka;)jest z sma zdaje sie specjalne mleko na refluks ktore nalezy podawac w specjalny sposob i onogestnieje w zoladeczku i tym sposobem zmniejsza ulewania:):)
dobra zmykam do obowiazkow
Od 5-6 dni mała dostaje tylko sztuczne mleczko bo po moim było tylko gorzej jadła na umór nie najadała się i wiecej wymiotowała :( Właśnie słyszeliśmy o mleku sma stay down czy jakoś tak tylko że obawiam się tej firmy ponieważ pierwsze sztuczne było właśnie sms i Oliwia miała po nim problem z kupkami teraz dostaje aptimil i problem kupkowy zniknął.Do mleka dodajemy jej tak jak już pisałam gviscon infant anty refluks wydaje sięjakby troszkę mniej miała po tym problemy po tygodniu stosowania jesli nie przestanie się jej "ulewać" mamy zgłosić się do gp i może wymyślą inne rozwiązanie ehhh już sama nie wiem

kaja respect bardzo chetnie skorzystam z zaproszenia jak tylko sie urzadze:-):-) nie wiedzialam ze mieszka was wiecej w tamtych okolicach Bardzo sie ciesze:-):-)

agnieszka ja daje swojemu synkowi mleko sma i nie mamy zadnych klopotow ale jest to ''najciezej strawne'' mleko na rynku i wiele dzieci ma klopoty z przyswajaniem tego mleczka Nic sie nie martw kazde dziecko ulewa mniej lub bardziej Muj to czasem chyba z pol posilku ''zwraca'' ale chyba tak musi byc bo wagowo wszystko jest w pozadku i przyrost wagi jest ok:-)

Agnieszka no niestety po aptamilu wlasnie zajczesciej sa problemy:( moja tez dostawala aptamil i ulewal jak nie wiem,ale jak zmienilam na cow and gate wszystko zniknelo:)niestety podejrzewam ,ze bedziesz musiala dobrac popsostu mleko ,jesli ten lek nie bedzie pomagal albo poprostu przeczekac ten trudny okres tak jak dziewczyny pisza,bo dopoki dziecko przybiera nie ma sie czym martwic:)

hejka, dawno nie zagladalam, upssss....
troszku Was poczytalam i się mniej więcej orientuję; )

Aga, zalatana troszku jestem;) ale o Was myslalam, tylko jak sobie uswiadomilam, ile Wy gaduly pewnie naskrobalyscie w tym czasie, to odwlekalam decyzje o skrobnięciu:D
AAaa ga i chwila spokoju, no ja nie moge;P

a wiecie dziewczyny ze my tez myslismy aby sie wyprowadzic na wies :) auto mamy wiec problemow nie bedzie :p ostatki tylko trzeba zalatwic z ta niebieska blyskawica i bedzie ok :) :p

a mleko aptamil jak najbardziej polecam :) Nadinka pila sma gold i bylo za ciezkie a teraz przy tym nie mamy zadnych problemow :)

a mleko aptamil jak najbardziej polecam :) Nadinka pila sma gold i bylo za ciezkie a teraz przy tym nie mamy zadnych problemow :)
no właśnie moja mała miała po nim straszne problemy ahhh te mleczka i kupki:-)już nie wiem co o tym myśleć i co robić.Mała dziś miała ciężki dzionek aż dwa razy zwymiotowała mnóstwo jedzonka po dwóch kolejnych karmieniach :no:zamiast sie polepszać to... nie wiem czy iść z nią znów do lekarza a może spróbować porady pl pediatry boże jestem mamą od miesiąca a już zaczynam "siwieć"

reklama
helo kobietki .:) . ja rowniez polecam aptamil moja mycha nie miala zadnych problemow z tym mleczkiem :) .Agnieszka jak pamietam mojej malej tez sie ulewalo troche takze spokojnie , jka dziewczyny napisaly jak przybiera mala na wadze to jest oka . my chyba tez sie bedziemy przeprowadzac :) . milej nocki papatki .

Do góry