reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

co do mleczek to moja tylko sma tolerowala od samego poczatku po aptamilu strasznie wymiotowala po cow and gate tez....
dzindusia wyslalam Ci priva :0)

reklama
co do mleka to powiem wam ze żadne irlandzkie nie pasowalo malemu i kupiła dopiero niedawno bebiko i nawet alergia przeszła!!!!
agnieszka musisz próbowac wszystkie mleczka niestety i zobaczyc które mu będzie pasowało,ja dawałam wcześniej sma soya bo tylko po nim nie ulewał:))

dzieńdoberek

my zaczęliśmy walkę z wiatrakami czyli przeprowadzkę, już wczoraj miałam dosyć:-D:-D
kurczęta ile to klamotów człowiek nazbiera:szok:
a jeszcze dokupiliśmy zabawek ogrodowych dla bajtla:szok:
sąsiadka mojej sąsiadki wyprowadziła się i odkupiliśmy od niej pół ogródka zabawek:-D:-D:-D
teraz adal ma własny fikoland:-D:-D

Witam! Mam dziś takiego mega lenia jak juz dawno nie miałam :eek::szok::dry:... Zupełnie nie chce mi się nic! Dobrze, że supę wczoraj już ugotowałam, a na drugie pyzy z paki mam, bo chyba na kanapkach by się skończyło... Nie mówię już jak chata po weekendzie wygląda :shocked2:... Oliwia właśnie próbuje zasnąć, choć lepiej Jej gadanie do miśków wychodzi, a ja przerabiam bajki na fona żeby w podróży dziecię zajęcie miało!

Ms.Marple, nie zazdroszczę tej przeprowadzki! Siły życzę ;-)

Sylcia007, mam już te Disco Robaki jeśli jesteś nadal zainteresowana :sorry2:

Dobra, lecę kontrolnie rzucić okiem co Młoda wyczynia, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaa :cool2:

Dzien doberek:)
Melduneczek skladam:)
My dzis spacerek do Parkwaya zaliczylysmy:)teraz wlasnie pije kawke ,bo normalnie cisnienie jakies kiepskie ,ze spac sie chce:)
Mr.marple toz Ty teraz bedziesz miec niedaleko do placu zabaw????????????? i do mnie tez calkiem niedaleko:):):):)

Heja babki
Co robicie jutro z dziecmi na Dzien Dziecka??
Bo ja wybieram sie do Delty z Olivierem może sa jacys chetni żeby dołaczyc do nas??

heja laski :)

my dzis tez spacerkowo :)

my na dzien dziecka Nadince sprawimy jakis upominek i tez mamy zamiar sie do delty wybrac tylko niewiem absolutnie o jakiej porze bo w miescie mam kilka spraw do pozalatwiania i niewiem ile czasu mi to zajmie ... wiec zbytnio sie z nikim nie umawiam na zadna pore :( bo na serio moze mi to zajac godzine lub 5 ;/

krycha chce nadal bajke :)

ms marple no jak ja sie zabieralam z rzeczami a jeszcze na starym mieszkaniu zostawilam tego troche ... a mialam rzeczy mnostwo tych ktorych z soba wzielam !

Dzień dobry! Młoda zwlekła mnie z wyra jakąś godzinkę temu i właśnie szamie śniadanie, więc mam chwilkę... Od rana nerw mną szarpie, więc dzisiejszy dzień będzie ciężki :szok::dry:! Oby się szybko skończył! Albo zaraz sobie meliskę zapodam, bo normalnie "bez kija nie podchodź" :eek:

Sylcia007, oki, załatwione ;-)! Osobiście uważam, że bajka lekko nudnawa, ale żeby wyrobić własną opinię trzeba oglądnąć, więc nastepnym razem jak się zobaczymy to Ci ją przytargam!

Udanego wtorku życzę i idę włosy sobie umyć i jakieś śniadanko zrobić...

reklama
heja bejbes :)

wszystkiego naj naj dla waszych dzieciaczkow fasoleczek z okazji dnia dziecka :) no i dla was buziakii bo wszystkie jestesmy nadal dziecmii :))

Buziakujemyyyy :*****

krycha ok przytargam mi kiedys ta bajke to zobaczymy sobie co tam maja ciekawego w niej :p

Do góry