reklama
alex2339
Fanka BB :)
Ja tez mam za 2 tygodnie
K
krycha
Gość
Hej, hej :-)! Jej, jak mi się spać chce ... Dzień taki czy to ja jakaś niewyspana , hm... Chociaż jak patrzę na Oliwkę, która noc nawet ładnie przespała a słania mi się już od pół godziny śmiem twierdzić, że to jednak wina pogody...
Sylcia007, mam nadzieję, że Cię wczoraj deszcz nie dopadł? Ciężko było przeiwdzieć tę pogodę ... A jak Nadinka? Szybko zasnęła ;-)?
Ja też mam usg za dwa tygodnie , ale w Polsce! Zapisałam się dzisiaj na to 3D już się doczekac nie mogę!!!! Bo tu w szpitlau to dopiero na 06.07 mam wyznaczony termin
Chorowitkom życzę dużo zdrówka !
Udanego kawkowania i grillowania Laseczki ...
Miłego dnia życzę i spadam do Pyzy, bo marudna trochę i popisać w spokoju nie da ! A spanko dopiero za godzinkę najszybciej, hm... Paaaaaaaaaaaaaaa
Sylcia007, mam nadzieję, że Cię wczoraj deszcz nie dopadł? Ciężko było przeiwdzieć tę pogodę ... A jak Nadinka? Szybko zasnęła ;-)?
Ja też mam usg za dwa tygodnie , ale w Polsce! Zapisałam się dzisiaj na to 3D już się doczekac nie mogę!!!! Bo tu w szpitlau to dopiero na 06.07 mam wyznaczony termin
Chorowitkom życzę dużo zdrówka !
Udanego kawkowania i grillowania Laseczki ...
Miłego dnia życzę i spadam do Pyzy, bo marudna trochę i popisać w spokoju nie da ! A spanko dopiero za godzinkę najszybciej, hm... Paaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
melduneczek
MR,Marple jakbys potrzeowala pomocy w przeprowadzce to daj znacpomozemy
no nic....trza wracac do obowiazkow
aha napisze tu bo nie wszystkie wszystko czytaja
Mam do sprzedania wozek,mate edukacyjna,lezaczek z hustawka i melodyjkami i taka zabawke do kopania,dla maluszkow ze jak kopnie to swieci i gra
MR,Marple jakbys potrzeowala pomocy w przeprowadzce to daj znacpomozemy
no nic....trza wracac do obowiazkow
aha napisze tu bo nie wszystkie wszystko czytaja
Mam do sprzedania wozek,mate edukacyjna,lezaczek z hustawka i melodyjkami i taka zabawke do kopania,dla maluszkow ze jak kopnie to swieci i gra
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hhejjaaaa
alex od 27 maja sa karuzele wczoraj bylo wlasnie otwrcie na groody road
my sie wlasnie wybieramyy juz gadalam z kilkoma laskami najlepiej sie wybrac w grupiee wiec kto chetny to umawiamy sie w wiecej rodzinek
krycha deszcz juz nas na szczescie nie dopadl
alex ms parple trzymam kciuki za dobre wiescii
camomile u Ciebie ogromne kciukasy za jak najlepsze nowinkii )
a ja wam sie dzis pochwale Nadinka zrobila pierwsza kupke i pierwsze siusiu do nocniczka i umie powiedziec siusiu i ku-pa ) hehehe ale jeszcze nie wei kiedy dokladnie uzyc tych slow
alex od 27 maja sa karuzele wczoraj bylo wlasnie otwrcie na groody road
my sie wlasnie wybieramyy juz gadalam z kilkoma laskami najlepiej sie wybrac w grupiee wiec kto chetny to umawiamy sie w wiecej rodzinek
krycha deszcz juz nas na szczescie nie dopadl
alex ms parple trzymam kciuki za dobre wiescii
camomile u Ciebie ogromne kciukasy za jak najlepsze nowinkii )
a ja wam sie dzis pochwale Nadinka zrobila pierwsza kupke i pierwsze siusiu do nocniczka i umie powiedziec siusiu i ku-pa ) hehehe ale jeszcze nie wei kiedy dokladnie uzyc tych slow
Agnieszka13111980
sylcia007 gratulacje postępów córeczki
Mam pytanie czy któraś z was miała problemy z wymiotami u niemowlaczka?Nasza mała co jakiś czas wymiotuje nie jest to ulewanie tylko dość "duża ilość" czasem prawie cała poprzednia porcja.Byliśmy u lekarza(irl) i stwierdził że to normalne u noworodków że jest to tzw refluks przepisał gaviskon i powiedział że jeśli nie teraz to jak mała zacznie siedzieć powinno minąć.Puki przybiera na wadze to jest oka hmmm nie wiem co o tym myśleć troszkę szperałam na necie na ten temat ale...martwie się nie jest to po każdym posiłku nawet nie codzień czasem raz na dwa dni czasem dwa razy co dwa dni Podzielcie się doświadczeniem jeśli to przerabiałyście
Mam pytanie czy któraś z was miała problemy z wymiotami u niemowlaczka?Nasza mała co jakiś czas wymiotuje nie jest to ulewanie tylko dość "duża ilość" czasem prawie cała poprzednia porcja.Byliśmy u lekarza(irl) i stwierdził że to normalne u noworodków że jest to tzw refluks przepisał gaviskon i powiedział że jeśli nie teraz to jak mała zacznie siedzieć powinno minąć.Puki przybiera na wadze to jest oka hmmm nie wiem co o tym myśleć troszkę szperałam na necie na ten temat ale...martwie się nie jest to po każdym posiłku nawet nie codzień czasem raz na dwa dni czasem dwa razy co dwa dni Podzielcie się doświadczeniem jeśli to przerabiałyście
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
agnieszka i ten caly numer ) noo wiem co to refluks ... Nadina czasem tez tak wymiotywala ulewalo sie jej strasznie ... ale wyrosla z tego z czasem bylo coraz mniej i mniej az w koncu skonczylo sie ulewansko ale musisz kontrolowac jaka jest wydzielina jak mala pozniej sie zachowuje .. a syrop gaviscon zapisali ? ja go bralam jak mialam zgage ... i nie pomagal ;/
reklama
Agnieszka13111980
nie syrop tylko takie saszetki dla niemowląt -proszek który mam dodawać do mleka
Co do wydzieliny to wygląda jak mleko jest troszke bardziej żółtawa a ona zachowuje sięw sumie normalnie nie płacze nie zwija się z bólu ma tylko czasem łezki w oczach to wszystko
Na jaki rodzaj wydzieliny mam zwracać uwagę?
Co do wydzieliny to wygląda jak mleko jest troszke bardziej żółtawa a ona zachowuje sięw sumie normalnie nie płacze nie zwija się z bólu ma tylko czasem łezki w oczach to wszystko
Na jaki rodzaj wydzieliny mam zwracać uwagę?