reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej mamki:) :-) wszystkiego naj naj dla naszych dzieciaczkow :-)
a my znowu po ciezkiej nocy:(( spalam razem do kupy 3 godziny :(( mala ma katar i sie bidna dlawi gilami:(( co zje to wyrzyga ,ehhhh padam na pysk :( ja tez nos przytkany i gardlo cos pobolewa:(((

reklama
my też dzisiaj nigdzie nie byliśmy ,
ja od rana pracowałam D na popołudniu więc nie było jak, za to jutro jedziemyt do Limerick i do Alex na kawe... hihi:tak:
odrobimy dzisiejszy dzień

Cały dzień coś do tego mój wspaniały humorek i na śmierć zapomniałam, że dziś Dzień Dziecka :eek::eek::eek::szok::szok::szok::szok: więc póki dzionek sie jeszcze nie skończył pragnę życzyc wszystkim "NASZYM" dzieciaczkom dużo uśmiechu, radości i samych przyjemności :-)

Dobranoc Kobitki :sorry2:

Witam mamusie
Mam chwilke to zagladam a tu nikogo nie ma.... To chyba przez ta pogode - wszystkie wywialo na spacerki Sama dopiero co wrucilam....
No coz zabieram sie za pakowanie bo przeprowadzka tuz tuz........

Dzien doberek

Krycha i camomile dzieki za odwiedzinki:)Filpi Tobie nie dziekuje ,bo Ty juz prawie jak u siebie hehehhe
a tu Mayeczka,jak stawiala dzis w ogrodzie samodzielne kroczki:)coraz lepiej jej juz to wychodzi:)
2hzsf15.jpg

Witam! Młoda już w łóżeczku, bo wymęczona po całym dniu snuła mi się bez celu i marudziła to niech się wycisza i zasypia :-)

Aga_irlandia, dzięki za gościnę ;-):tak::-). Camomile i Filpi, Wam również za towarzystwo - super spędziłam dzionek :sorry:! A Mayeczce bardzo dobrze idą próby samodzielnego chodzenia - lada chwila i już będzie biegać jak się patrzy ;-)

Dzindusia, siły w tym pakowaniu życzę! A jak Twój synuś się miewa? Pewnie niezły z Niego słodziak :sorry:...

Na zakończenie dzisiejszego wspaniałego dnia muszę jeszcze potraktować mopem podłogi, ale już poczekam aż Oliwka będzie spała!

My jutro na bilans 18 - 24 m śmigamy. Ciekawe ile ten mój "klocek" waży :-D:-D:-D

Spokojnej nocki i do jutra :sorry:

reklama
Do góry