reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam Was laski poświątecznie i obżartuchowo:D I nowe wcielenie Magdy też witam:p Za szybko minęły te święta, oj za szybko...

reklama
Witam i ja(o 1.800cięższa:()
A no po Świętach-ale ciągnęło mi się mimo wszystko:/
Kornela-a Twojego imienia się nie pisze Kornelia?
MsMarple-nie ma to jak od dobrej kawusi zacząć dzień:)
Aine-oj nie bądz taka sceptyczna;)

Dzien doberek:)
Mezowski poszedl do pracy a reszta u mnie jeszcze spi.....a ja popijam kawke:)
Masakra z ta pogoda.....ani wyjsc ,bo pada....w domu ciemno przez te pochmurne niebo....ech.....gdzie moje slonko??????????????

Chyba trzeba sie zaopatrzyc w karnecik na solarium ,coby sobie humor poprawic.....tylko wyjsc tez sie nie chce wrrrrr.......

Ach.....ja nie kulturalna......witam Nowa Mamusie.....

Aga-na pocieszenie-na jutro zapowiadają słonko:)))oby...Mój też do pracy-i to na nadgodziny na dzień dobry...Ja się chyba zanudzę-obiadku nie będę gotować,chatkę wystarczy odkurzaczem potraktować...Zapraszam na kawkę(i ciasto)chętne mamunie

LUbiczanka oby slonko dopisalo,bo brakuje mi tych promieni a i czlowiek od razu taki weselszy sie robi:)
Ja kawke reflektuje ,ale z ciasta rezygnuje:)Te nadprogramowe kilogramy sie trzymaja rekami i nogami i trzeba sie ich pozbyc:)mowie o sobie oczywiscie:)nietstety 7 ciaz pozostawia nieco po sobie....bynajmniej w moim przypadku:(

dzien dobry:-) juzuuu gdzie jest slonce:confused::confused::confused::confused::confused::szok::szok::szok: mi moje dziecie znowu zafundowalo przebojowa nocke:szok::szok::szok: tyle ze tym razem przedluzyla sobie czas niespania od 2 do 4;50:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry::dry::dry: szooooookkkkk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jajca sobie robi ze mnie jakies chyba:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
kornelka -tu zazwyczaj kazda nowa mamcia jak wchodzi na forum to sama zawsze conieco mowi o sobie zeby sie lepiej poznac:tak: ale ty chyba liczysz na to ze wszystkie zaczna cie blagac zebys cos o sobie powiedziala:confused::confused::confused: hehe uwazaj bo sie przeliczysz:-D:-D:-D:-D jak chcesz cos o sobie napisac to pisz jak nie to nie:-p:-p:-p:-p:-p

Aga-to o której będziesz:)))Nic mi nie mów o kilogramach:/Ja jak wczoraj weszłam na wagę to szok przeżyłam-ale i tak zjadam co się da-wstyd...
Kasiu-powiedz niuni,że już po świętach i niech sobie jaj nie robi;)

reklama
kASIA lIMERICK oj nie zazdroszcze nocek:(Ja mialam to szczescie ,ze moje dziecko odkad sie urodzilo nie mialo zadnej takiej nocy:)
Smieje sie z mezem ,ze to dlatego,ze sie po cichu urodzila( nie plakala wcale) i taka grzeczna pozostala:)

Do góry