reklama
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Święta ,święta i po świętach szczerze to my mało co je odczuliśmy :-)
Kornelka jutro pewnie zrobi się tłoczniej więc będziesz mogła się w końcu wygadać hehehe
Dobrej nocki kobitki
Kornelka jutro pewnie zrobi się tłoczniej więc będziesz mogła się w końcu wygadać hehehe
Dobrej nocki kobitki
lubiczanka
Witam i ja(o 1.800cięższa)
A no po Świętach-ale ciągnęło mi się mimo wszystko:/
Kornela-a Twojego imienia się nie pisze Kornelia?
MsMarple-nie ma to jak od dobrej kawusi zacząć dzień
Aine-oj nie bądz taka sceptyczna
A no po Świętach-ale ciągnęło mi się mimo wszystko:/
Kornela-a Twojego imienia się nie pisze Kornelia?
MsMarple-nie ma to jak od dobrej kawusi zacząć dzień
Aine-oj nie bądz taka sceptyczna
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Dzien doberek
Mezowski poszedl do pracy a reszta u mnie jeszcze spi.....a ja popijam kawke
Masakra z ta pogoda.....ani wyjsc ,bo pada....w domu ciemno przez te pochmurne niebo....ech.....gdzie moje slonko??????????????
Chyba trzeba sie zaopatrzyc w karnecik na solarium ,coby sobie humor poprawic.....tylko wyjsc tez sie nie chce wrrrrr.......
Ach.....ja nie kulturalna......witam Nowa Mamusie.....
Mezowski poszedl do pracy a reszta u mnie jeszcze spi.....a ja popijam kawke
Masakra z ta pogoda.....ani wyjsc ,bo pada....w domu ciemno przez te pochmurne niebo....ech.....gdzie moje slonko??????????????
Chyba trzeba sie zaopatrzyc w karnecik na solarium ,coby sobie humor poprawic.....tylko wyjsc tez sie nie chce wrrrrr.......
Ach.....ja nie kulturalna......witam Nowa Mamusie.....
lubiczanka
Aga-na pocieszenie-na jutro zapowiadają słonko))oby...Mój też do pracy-i to na nadgodziny na dzień dobry...Ja się chyba zanudzę-obiadku nie będę gotować,chatkę wystarczy odkurzaczem potraktować...Zapraszam na kawkę(i ciasto)chętne mamunie
aga_irlandia
LUbiczanka oby slonko dopisalo,bo brakuje mi tych promieni a i czlowiek od razu taki weselszy sie robi
Ja kawke reflektuje ,ale z ciasta rezygnujeTe nadprogramowe kilogramy sie trzymaja rekami i nogami i trzeba sie ich pozbycmowie o sobie oczywiscienietstety 7 ciaz pozostawia nieco po sobie....bynajmniej w moim przypadku
Ja kawke reflektuje ,ale z ciasta rezygnujeTe nadprogramowe kilogramy sie trzymaja rekami i nogami i trzeba sie ich pozbycmowie o sobie oczywiscienietstety 7 ciaz pozostawia nieco po sobie....bynajmniej w moim przypadku
kasia limerick
dzien dobry:-) juzuuu gdzie jest slonce mi moje dziecie znowu zafundowalo przebojowa nocke tyle ze tym razem przedluzyla sobie czas niespania od 2 do 4;50 szooooookkkkk jajca sobie robi ze mnie jakies chyba
kornelka -tu zazwyczaj kazda nowa mamcia jak wchodzi na forum to sama zawsze conieco mowi o sobie zeby sie lepiej poznac ale ty chyba liczysz na to ze wszystkie zaczna cie blagac zebys cos o sobie powiedziala hehe uwazaj bo sie przeliczysz jak chcesz cos o sobie napisac to pisz jak nie to nie
kornelka -tu zazwyczaj kazda nowa mamcia jak wchodzi na forum to sama zawsze conieco mowi o sobie zeby sie lepiej poznac ale ty chyba liczysz na to ze wszystkie zaczna cie blagac zebys cos o sobie powiedziala hehe uwazaj bo sie przeliczysz jak chcesz cos o sobie napisac to pisz jak nie to nie
lubiczanka
Aga-to o której będziesz))Nic mi nie mów o kilogramach:/Ja jak wczoraj weszłam na wagę to szok przeżyłam-ale i tak zjadam co się da-wstyd...
Kasiu-powiedz niuni,że już po świętach i niech sobie jaj nie robi
Kasiu-powiedz niuni,że już po świętach i niech sobie jaj nie robi
reklama
aga_irlandia
kASIA lIMERICK oj nie zazdroszcze nocekJa mialam to szczescie ,ze moje dziecko odkad sie urodzilo nie mialo zadnej takiej nocy
Smieje sie z mezem ,ze to dlatego,ze sie po cichu urodzila( nie plakala wcale) i taka grzeczna pozostala
Smieje sie z mezem ,ze to dlatego,ze sie po cichu urodzila( nie plakala wcale) i taka grzeczna pozostala