reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Marta-nudno,co?;-):-)
ja Wam tu jeszcze nie zyczylam milego poniedzialku,wiec sie poprawiam:tak:My tu buszujemy,bo mezowie pracuja..:-(Ale jak juz pisalam BB tez rodzina;-)
u Was tez tak wieje?masakra jakas..

Marta-nudno,co?;-):-)
ja Wam tu jeszcze nie zyczylam milego poniedzialku,wiec sie poprawiam:tak:My tu buszujemy,bo mezowie pracuja..:-(Ale jak juz pisalam BB tez rodzina;-)
u Was tez tak wieje?masakra jakas..

tia u nas tez wieje i gwizda w kominie:szok::szok: straszna ta pogoda ,humor psuje:baffled::baffled::baffled:

Kornelka jak mamy cie zagadywac jak nawet sie nie przedstawiasz ,nic o sobie nie mowisz?? :confused::confused::confused: podziel sie z nami slodka tajemnica i napisz cos wiecej o swojej osobie:tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p

MartaF - mowisz?;-):laugh2:
ja to sie balam spac w nocy przez ten wiatr:no:Mamy sasiadow tylko z jednej manki,z drugiej szczere pole i tak pi.. [wieje] ze :szok:A. jest w Oranmore i mowi ze tam takich wiatrow niet:no:Ale zauwazylam ze tu jest duuuzo zimniej zawsze niz np. w Galway-przez te pola:eek:Wioski mi sie zachcialo to mam:eek:

madbebe mówie mówie:-D:-D\
u nas tez wiatrzysko:baffled:ale w nocy spałam jak małe dziecko,Szym wstał o 4:-Dale poszedł spac o 22:baffled:jak nigdy:no:

No pogoda dzisiaj typowo dyngusowa. Ale mi jest wesoło i nawet tanecznie:-D Na jakieś szaleństwo mi się dzisiaj zebrało a to może dlatego że laseczki mi smaka na disco narobiły:-D:-D

Hejka
U mnie na wiosce tez pizga jak w ...... na ogrodzie wichura na 102:szok::baffled:
ja co prawda T miałam dzis w domu ale ja spalam prawie poł dnia tak jakoś:-p
Uśmialam sie za to wieczorem < mały nie lubi prysznica> jak Michała mylam tak ma szybko pod prysznicem to oczywiście wrzask pisk itd, ubrałam go wszystko ładnie pięknie, amelka sie myla wchodze do lazienki a on:szok: w piżamce z nia pod prysznicem:-D:-D:-D:-Dchyba sie przekonał jak zobaczył że Amelka sie bawi i to nic strasznego. Za to potem płakał mi z 40 min jak zabawa musiała się skończyć;-)

reklama
Kornelka jak mamy cie zagadywac jak nawet sie nie przedstawiasz ,nic o sobie nie mowisz?? :confused::confused::confused: podziel sie z nami slodka tajemnica i napisz cos wiecej o swojej osobie:tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p

kasia limerick - ja juz zagadywalam pare dni wczesniej ale jak sie nikt nie chce odzywac to co mam pisac na sile i przedstawiac siebie wiecej ? jak sie poznam z dziewczynami i sie troche rozkreci to napewno napisze cos wiecej o o sobie a narazie nie widze potrzeby

Do góry