reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Odi no to na bank sie spotkamy:) Musisz mi tylko powiedziec jaka bryka jezdzisz( znaczy sie wozkiem) cobym jakies pojecie miala:):)::)no chyba ze fotke jakas wrzucisz:)cobym jakis obcych bab nie zaczepiala:)
no bo tak wogole to mam Agnieszka na imie jakby kto nie zauwazyl hahahhah[/QUOTE]

Aga
przepraszam ze sie nie odzywalam, ale jakos ciezko mi sie ostatnio wybrac na ten spacer w tamta strone, zawsze cos, jak nie pogoda to trzebabylo sprzatac, potem maly zasmarkany i tak w kolko
mam nadzieje ze wkoncu pojdziemy na ten spacer, tylko nie wiem dokladnie kiedy.
pozdrawiam

reklama
no Camomile dzieciaczki to zazwyczaj robia nie to cobysmy sobie zyczyli i zazwyczaj nie wtedy gdy my mamy na to ochote :))))
a my bylismy dzisiaj na socjalu i hehe:) stoimy w kolejce a tam wychodzi laseczka z facecikiem z wiolonczelami siadaja na stolkach na czerwonym dywanie i zaczynaja grac!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: myslalam ze pekne ze smiechu:):-D:-D:-D chyba chca bezrobotnym humory poprawic:baffled::baffled::baffled: nie wiem o co w tym chodzilo:confused::confused::confused:

Odi no to na bank sie spotkamy:) Musisz mi tylko powiedziec jaka bryka jezdzisz( znaczy sie wozkiem) cobym jakies pojecie miala:):)::)no chyba ze fotke jakas wrzucisz:)cobym jakis obcych bab nie zaczepiala:)
no bo tak wogole to mam Agnieszka na imie jakby kto nie zauwazyl hahahhah

Aga
przepraszam ze sie nie odzywalam, ale jakos ciezko mi sie ostatnio wybrac na ten spacer w tamta strone, zawsze cos, jak nie pogoda to trzebabylo sprzatac, potem maly zasmarkany i tak w kolko
mam nadzieje ze wkoncu pojdziemy na ten spacer, tylko nie wiem dokladnie kiedy.
pozdrawiam[/QUOTE]

ale że o co chodzi-bo nie kumam???

jakby trosze się rozpogodziło:dry: to chyba do sklepu się przejdziemy ale teraz tubisie:cool2:

drozdusia ja bardzo chętnie do twojego fikolandu zawitam jeszcze w tym tyg
ale jeszcze mam przejażdżkę do justysi z kasą za avonki
a może też się wybierzesz? a może któraś mamka się wybiera?

Bożenko ja bardzo chętnie ale zależy kiedy.jutro by mi pasowało ale po południu jak T wstanie po nocy bo będzie mógł mnie zawieźć.czwartek odpada bo mam gości.piątek też może być:tak: w sumie obiecałam Justysi że zajrzę do niej po świętach to fajnie byłoby się spotkać w większym gronie;-)

czesc dziewczyny jakie mam obolale nogi zlatalam sie dzisiaj jak glupia po miescie i nic nie kupilam chcialyscie wiedziec cos wiecej o mnie to mam na imie Kornelka co widac po avatrze dzieci nie mam narazie staramy sie z moim przyszlym mezusiem i mamy nadzieje ze sie cos wkrotce pojawi hihinic biore sie za sprzatanie i pranie ja nie mam tyle czasu zeby wpadac tu co chwile ale postaram sie w miare na bierzaco was odwiedzac i podyskutowac co nieco hi hi

Madziiu a u nas słoneczko i narazie deszczu nie widac:))

dziecię moje marudne ze szok a ja spałam tylko 4 godziny i nie mam siły z nim walczyc:/

reklama
Do góry