reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam;-)

Kasiu łącze sie z tobą w bólu:baffled:wczoraj wróciłam z Dublina o 1 w nocy i chce spac!!!!!:sorry2:no ale mocna kawka powinna pomóc:dry:

Aga w odchudzaniu nie jesteś sama bo mi 5kg przybyło i teraz sie głodze:sorry2:aż mi kichy skręca:baffled:

miłego dnia laseczki:cool2:

reklama
witam poswiatecznie!
ja tam z kawka i ciastem od rana,o kg bede sie martwic jak mi sie ciasto skonczy:-D
U nas tak lalo wieczorem ze:szok:A. mowi ze sie poziom rzeki niebezpiecznie podniosl wiec jak tak dalej pojdzie..:no:nie chce myslec ani krakac:no:
kornelka-a jak chcesz sie z nami poznac nie piszac nic o sobie,bo chyba na tym 'poznanie'polega..:confused:
lubiczanko - jak zamrazasz ciasta?bo mi 2 makowce sie ostaly:dry:

Milego dnia wszystkim!
martaF-ja tam mysle ze takie glodzenie to 1szy krok do efektu jojo.Proponuje jesc normalnie, z tym ze do 18tej.Powodzenia bo ja jem najwiecej wlasnie po 18tej,dosiadajac sie do meza
:-D

Lubicznka no i wlasnie dlatego ciagle jestem na tej diecie proteinowej:);-)troche udalo mi sie zgubic ,ale do celu ,ktory sobie zaplanowalam to zostalo mi jeszcze duuuuuuuzo:szok::baffled:ale nie poddam sie:tak:i licze ,ze mi sie uda .bo nie jest to jakis bardzo odlegly cel:blink:
Nawet w swieta sie nie ugielam i zadnego obzarstwa nie bylo:cool2:w moim wieku niestety juz nic nie przychodzi tak latwo:baffled:
MartaF masz racje....w grupie zawsze razniej.....i prawda jest to co napisala madbebe...glodzenie sie efektow nie przyniesie niestety:(

Ostatnia edycja:
kurcze a moja jajcara mala to ogolnie spi w nocy ,tylko raz na jakis czas zalapuje nocne wariacje i tak ja trzyma przez kilka dni i pozniej juz znowu jest spokój ,ale kilka dni musi pokazac na co ja stac:))) wiec hmmmm musze przeczekac znowu az jej przejdzie:))) co najsmieszniejsze zapalilam jej dzisiaj swiatlo i se mysle ze jak bedzie miala jasno to bedzie ok,a ona w ryk ,wiec zaczelam do niej gadac to zadowolona na 102,po chwili cmyknelam do lozka a ona w ryk,wiec sie nie dalo jej oszukac i prowadzilysmy babskie pogaduchy 2 godziny i 50 minut,tylko co ona z tego zapamieta / ;))))))

Aga-plissss-w jakim "moim wieku"osiemnastka ledwo stuknęła i takie marudzenie;)
Madbebe-zawijam w folię spożywczą i myk do zamrażary...Tylko nie wszystkie można-ale akurat makowiec jak najbardziej:)
Marta-wsółczuj ę nocnej jazdy:/
Kasiu-ja też sobie tak lubię z moimi Szkrabami podyskutować:)

dzień doberek:-) ja też obżarta na maksa:shocked2: w sumie u nas po jedzeniu świątecznym pozostało tylko wspomnienie:sorry2: poszło wszystko-no może trochę bigosiku zostało:nerd:
ms.marple pogoda rzeczywiście mało spacerowa ale jak narzekasz na nudę to zapraszam do mojego fikolandu;-)
idę na śniadanko,potem kawusia i chyba trochę chatkę ogarnę:-p

Witam:-) POgoda fakt pozostawia wiele do życzenia ale cóż zrobić. Możemy tylko czekać na lepszą:-)
Ja również piję kawkę mimo że dziś wstaliśmy przed 9:szok: I to chyba było dla mnie za długo bo strasznie mnie muli.
Kasia no to masz psiapsiółę jak się patrzy;-) Szkoda tylko że tak w nocy jej się zbiera na rozmowy. Ale u dzieci ze snami jak z kalejdoskopem. Nigdy nie wiesz co Ci maluch wywinie.
I niestety podzielam pogląd Aine.

Witam po swietach :)
rzeczywiscie pogoda nas nie dopieszcza . dobrze , ze obiad mam gotowy bo mam malego lenia dzisiaj . wypije kawke i musze troszke w domku porobic i do sklepu :/milego dnia zycze . ( witamy nowa forumowiczke ) :)

reklama
Do góry