reklama
alex2339
Fanka BB :)
kasia limerick
wesolych, wesolych)))
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hello
witam was goraco
co do pracyy to mam wolne mam w weekendy
a co do swiat to ja mimo ze jestem innej wiary to i tak robimy obiadek taki mozna powiedziec wyjatkowy jest maly zajeczek ktory odwiedza dzieciaczki sa pisaneczki Nadinka nawet widziala jak wujo koloruje jajeczka mimo ze jestem innej wiary to tradycja pozostala jednakowa ale co jak co na zur nie mialam ochoty
ja rowniez wam zycze kochaneczki wesolych swiat smacznego jajka mokrego dyngusa i zajaczka dla dzieciaczkow )
witam was goraco
co do pracyy to mam wolne mam w weekendy
a co do swiat to ja mimo ze jestem innej wiary to i tak robimy obiadek taki mozna powiedziec wyjatkowy jest maly zajeczek ktory odwiedza dzieciaczki sa pisaneczki Nadinka nawet widziala jak wujo koloruje jajeczka mimo ze jestem innej wiary to tradycja pozostala jednakowa ale co jak co na zur nie mialam ochoty
ja rowniez wam zycze kochaneczki wesolych swiat smacznego jajka mokrego dyngusa i zajaczka dla dzieciaczkow )
Kornelka raheen
Początkująca w BB
Witam. Ale tutaj pustki Mokrego dyngusa Wam życzę;-)
a tam zaraz pustki siweta sa to siwetujemy nie mamcie a ja zapomnialam sie to teraz zycze wesolego alleluja zajaczek odemnie
kasia limerick
hej mamindy mokrego dyngusa ja wlasnie walcze z obiadkiem a nie chce mie sie ze szooook a pogoda tez nas nie rozpieszcza ja niewyspana bo mala od 2 do 4 w nocy wziela sobie za szczytny cel wariacje ,chichoty i gadanie strasznie towazyska sie cos po nocach zrobila ostatnio;-);-);-);-)
ide zobaczyc co tam w piekarniku sie dzieje ,do potem mamcie
ide zobaczyc co tam w piekarniku sie dzieje ,do potem mamcie
reklama