reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hello :)

witam was goraco :)

co do pracyy to mam wolne mam w weekendy :)

a co do swiat to ja mimo ze jestem innej wiary to i tak robimy obiadek taki mozna powiedziec wyjatkowy :p jest maly zajeczek ktory odwiedza dzieciaczki sa pisaneczki Nadinka nawet widziala jak wujo koloruje jajeczka :) mimo ze jestem innej wiary to tradycja pozostala jednakowa :) ale co jak co na zur nie mialam ochoty :p

ja rowniez wam zycze kochaneczki wesolych swiat smacznego jajka mokrego dyngusa i zajaczka dla dzieciaczkow :))

Witam. Ale tutaj pustki:-D Mokrego dyngusa Wam życzę;-)

a tam zaraz pustki siweta sa to siwetujemy nie mamcie a ja zapomnialam sie to teraz zycze wesolego alleluja zajaczek odemnie
easter-bunny.gif
ps: moze mi ktos powiedziec jak wkleic avatara bo nie mam pojecia nigdy wczesniej nie bylam na forum i probowalam ale cos mi nie wychodzi

hej mamindy:-D:-D:-D mokrego dyngusa:tak::tak::tak::tak: ja wlasnie walcze z obiadkiem:sorry2::sorry2: a nie chce mie sie ze szooook:szok::szok::szok: a pogoda tez nas nie rozpieszcza:baffled::baffled::baffled::baffled: ja niewyspana bo mala od 2 do 4 w nocy wziela sobie za szczytny cel wariacje ,chichoty i gadanie:sorry2::dry::dry::dry: strasznie towazyska sie cos po nocach zrobila ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-)
ide zobaczyc co tam w piekarniku sie dzieje ,do potem mamcie:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry