reklama
a kuku Gosia, jak się czujesz ciężaróweczko???
Nie wiem czy juz zauwazylas,ale podwojnie obciazona hihih
dzieńdoberek
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh
niestety dzieć mi wrócił choryi mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała
mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić
wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać
jak mi się przypomni to skrobnę
aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh
niestety dzieć mi wrócił choryi mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała
mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić
wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać
jak mi się przypomni to skrobnę
aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Witam! My dziś znów mamy dzień techniczny - mieszkanko do stanu używalności trza doprowadzić po weekendzie ... To jakis fenomen jest, że przed weekendem posprzatanie, a po juz w ogóle tego nie widać ... No nic, trzeba zakasać rękawy i wziąść się do roboty, dobrze, że chociaż nie muszę się martwić o obiad, bo już mam ;-)... No i chwilę na spacerek trzeba znaleźć, ale to pewnie dopiero jak po M pójdziemy do pracy, bo cały tydzień ma na rano...
Ms.Marple, witaj Kobieto! Jak Ci pobyt w Polsce minął? Odpoczęłaś? I zdrówka dla Bąbelak, bidak :-(, oby Mu szybko przeszło! Z tego co pamiętam to w szpitalu robią już normalne USG, ale mogę się mylić, może ciężaróweczki z dłuższym stażem podpoweidzą
No to zmykam do roboty, paaaaaaaaaaaaaaaa :-)
Ms.Marple, witaj Kobieto! Jak Ci pobyt w Polsce minął? Odpoczęłaś? I zdrówka dla Bąbelak, bidak :-(, oby Mu szybko przeszło! Z tego co pamiętam to w szpitalu robią już normalne USG, ale mogę się mylić, może ciężaróweczki z dłuższym stażem podpoweidzą
No to zmykam do roboty, paaaaaaaaaaaaaaaa :-)
alex2339
Fanka BB :)
Dzien dobry
dzieńdoberek alex ale tu puchy chyba że ja wystraszyłam babki z rana
krycha odpoczęłam bo Adal miał ciągle opiekunki nawet pojechaliśmy sobie do Gdańska do kina na Avatar, ale padnięta jestem podróżami trochę ciężko no i wróciliśmy po 3ciej w nocy
halo pobudka jest tam kto?!;-)
krycha odpoczęłam bo Adal miał ciągle opiekunki nawet pojechaliśmy sobie do Gdańska do kina na Avatar, ale padnięta jestem podróżami trochę ciężko no i wróciliśmy po 3ciej w nocy
halo pobudka jest tam kto?!;-)
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
witam kobietki
Alex superr ze wpadlas Aine rowniez )
Jak tam wasze zdrowko ?
Ms Marple wkoncu jestes Duzo zdrowka dla szkrabika )
POzniej wam o czym dziolchy wy moje opowiem ... Bedzie mozna sie posmiac )
Alex superr ze wpadlas Aine rowniez )
Jak tam wasze zdrowko ?
Ms Marple wkoncu jestes Duzo zdrowka dla szkrabika )
POzniej wam o czym dziolchy wy moje opowiem ... Bedzie mozna sie posmiac )