reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka dziewczyny ja już u siebie:-D:tak::-) NARESZCIE mężuś mnie przywitał z ogromniastym bukietem róż i perfumami hahhahaha tak im się stęskniło :szok::-D że przez weekend nawet kompa nie odpalaliśmy :-D a w Polsce jak to w Polsce dużo kaski i w dodatku dzieci mi się pochorowały:-(ale pozałatwiałam sprawunki i już jestem i więcej sama się nigdzie nie wybieram:szok::-D ale ponoć mówie to za każdym razem:-D dzisiaj musiałam jechać do smytha po nowy wóz dla dzieci z T.F czerwony a czarny mam do sprzedania dla zainteresowanych hahhaah:-DTeż się już za wami stęskniłam więc jakieś spotkanko byłoby chyba na miejscu hehhe:-D

reklama
Nooooo, posprzatałam, obiadek nam podałam to teraz troszkę się pobyczymy z Oliwką a później spacerek ;-)

Aga_irlandia, i dla Twojej Majeczki dużo zdrówka!!!!!!!!!

Martuana, witamy! No, nie dziwię się, że rodzinka stęskniona... A czemu zmieniłaś wózeczek?

Idem powariować z Młodą, bo jakaś korba mnie dopadła :-p

dzieńdoberek
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem:tak::tak:
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh:sorry:
niestety dzieć mi wrócił chory:wściekła/y:i mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała:tak::tak:

mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić:-D:-D

wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać:szok:
jak mi się przypomni to skrobnę:confused2:

aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje:-D:-D
Witaj mamuska spowrotem i dzieki za gratulacje:-) Jak ty sie czujesz,jak twoje mdlosci? U mnie odpukac mdlosci narazie ustaly tylko ja zmeczona jestem ciaggle podwojnie:-D tylko bym spala.
Ale po ostatnim lezenu tygodniowym mam nareszcie mnostwo energii,musze korzystac bo niedlugo ja bede miala.Potem podobno majtek nie bede mogla nalozyc:-D:-D:-D

Krycha ja dzis tez dzien techniczny.Musialam chlupe doprowdzic do porzadku po tygodniu.Wiesz maz sprzatal,myl podlogi takie tam ale wiesz jak to chlop:-D ale i tak jestem z niego dumna,bo sie opiekowal nami super.Dziecko bylo nakarmione,wykapane,zadowolone.Mamusia zdrowiala i tylko ciagle wolala z gory.Anielska cierpliwosc ma ten moj chlop:-D

Marta witaj na irlandzkiej ziemi.Ty tez jestes wozkara?
Krycha bierz sie za jej P&T:-D:-D:-D

dzień doberek. ja dopiero co usiadłam.od rana sprzątanie bo chałupka po weekendzie wyglądała jakby przez nią tornado przeszło:szok: potem piekłam pączusie i tak jakoś zeszło.jeszcze tylko po jakieś zakupy trzeba się bujnąć bo żarełko się kończy
miałam coś jeszcze naskrobać ale wypadło mi z głowy:confused2:

Krycha bierz sie za jej P&T:-D:-D:-D

Troszkę nie zrozumiałam :eek: za czyj P&T mam się brać? Bo wiesz Gastone, do mnie trzeba drukowanym literami chyba mówić i pisać, bo ja jakaś taka niekumata się zrobiłam przez ta ciażę ;-)

No mówię - dziwne te weekendy, skąd ten balagan się wtedy bierze to nie wiem :-D:-D:-D. A co do sprzątania przez chlopów to się zgodzę w 100%, mój wąż też tak jakoś po łebkach :szok::tak: choć się stara, przynajmniej tak mówi :-D:-D:-D:-D

Gaston wow moje gratulki podwojone szczęście ale Ci mąż niespodzianke zrobił:-D:szok::-D będziesz miała wesoło kobito hheheh a co do woza ano jestem wózkara jestem musze przyznać Mareczkowych nawet nie zlicze a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

Ano była promocja i to kusząca nawet, ale myślałam, że już Jej nie ma... Nawet zaglądałam ostatnio na ich stronkę, ale już ceny promocyjnej nie mieli... No, ale ja i tak póki co bym nie kupowała! Mówisz Lingus Ci pomógł, hm... A zdradzisz jak?

Sylcia007, cały czas zerkam tu na wątek, nogami przebieram, bo się doczekać już nie mogę tej historyjki, a Ty nic nam nie piszesz :-(... Zlituj się nad ciężarną, nie bądź taka ;-)

Troszkę nie zrozumiałam :eek: za czyj P&T mam się brać? Bo wiesz Gastone, do mnie trzeba drukowanym literami chyba mówić i pisać, bo ja jakaś taka niekumata się zrobiłam przez ta ciażę ;-)

No mówię - dziwne te weekendy, skąd ten balagan się wtedy bierze to nie wiem :-D:-D:-D. A co do sprzątania przez chlopów to się zgodzę w 100%, mój wąż też tak jakoś po łebkach :szok::tak: choć się stara, przynajmniej tak mówi :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D No przeciez Marta pisala ze bedzie czarny sprzedawac?
Gaston wow moje gratulki podwojone szczęście ale Ci mąż niespodzianke zrobił:-D:szok::-D będziesz miała wesoło kobito hheheh a co do woza ano jestem wózkara jestem musze przyznać Mareczkowych nawet nie zlicze a co do tego to jestem z niego bardzo zadowolona czyli z tego czarnego:tak:bo wygodny bardzo tylko kolorek mnie przytłaczał a przed wyjazdem Justyś mnie poinformowała że w S:tak:mythcie jest promocja na P.T czerwony i jak już nakręcałam mężusia to Aer Lingus mi pomógł podjąć decyzje i tak oto mam dwa hahahah ale to długo by opowiadać hehhe wkażdym razie staneło na moim a jak wiesz z moim mężusiem to wystarczy pstryczek palcami i świat do moich nóg hehhehehhahahah:-D:szok::-D

No kochana ja to wozkara jestem dopiero.Teraz sie wzielam za sprzedaz swoich 4 i napalilam sie ogromnie na blizniaczy.Mam nadzieje ze go bede miala,bo nie latwa z nim sprawa:cool: bo zamowienia realizowane pojedynczo i nie w 100% znaczy ze moge go nie dostac..Alemam nadzieje ze dostane:-)bo jest cudowny.
No a za gratulki dzieki,maz sie postarala ale i geny po mojej mamusi robily swoje,bo mama miala rodzenswo blizniacze,ktore zmarlo.Nigdy mi o tym nie mowila.Rychlo w czas hehe mogla powiedziec bylabym bardziej przygotowana a tu na usg obuchem w leb:-D Zonk..nie wiedzialam co powiedziec i wylam potwornie:-D slowa nie moglam wydusic przez godzine:-D

reklama
Do góry