reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziedoberek:-) Dawno mnie nie było:-(, awaria neta:-(
Udanych walentynek :-)
uciekam robić śniadanko.

dzieńdoberek
witam z domku w ten piękny poranek bez stert śniegu za oknem:tak::tak:
marzy mi się już ciepła wiosna ehhh:sorry:
niestety dzieć mi wrócił chory:wściekła/y:i mam na razie szlaban na kawki --nie chcę roznosić
a już bym chętnie się z wami spotkała:tak::tak:

mam pytanko jakie USG robią na pierwszej wizycie? już po brzuchu? we środę mam wizytę w maternity i nie wiem czy pić czy nie pić:-D:-D

wczoraj przeczytałam wasze posty ale już zapomniałam co chciałam napisać:szok:
jak mi się przypomni to skrobnę:confused2:

aha gastone ale wieści!! kobito podwójne gratulacje:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam! My dziś znów mamy dzień techniczny - mieszkanko do stanu używalności trza doprowadzić po weekendzie :tak:... To jakis fenomen jest, że przed weekendem posprzatanie, a po juz w ogóle tego nie widać :szok::eek::szok:... No nic, trzeba zakasać rękawy i wziąść się do roboty, dobrze, że chociaż nie muszę się martwić o obiad, bo już mam ;-)... No i chwilę na spacerek trzeba znaleźć, ale to pewnie dopiero jak po M pójdziemy do pracy, bo cały tydzień ma na rano...

Ms.Marple, witaj Kobieto! Jak Ci pobyt w Polsce minął? Odpoczęłaś? I zdrówka dla Bąbelak, bidak :-(, oby Mu szybko przeszło! Z tego co pamiętam to w szpitalu robią już normalne USG, ale mogę się mylić, może ciężaróweczki z dłuższym stażem podpoweidzą :sorry:

No to zmykam do roboty, paaaaaaaaaaaaaaaa :-)

dzieńdoberek alex ale tu puchy chyba że ja wystraszyłam babki z rana:zawstydzona/y:

krycha odpoczęłam bo Adal miał ciągle opiekunki nawet pojechaliśmy sobie do Gdańska do kina na Avatar:-D, ale padnięta jestem podróżami trochę ciężko no i wróciliśmy po 3ciej w nocy:confused2:

halo pobudka jest tam kto?!;-)

reklama
witam kobietki :)

Alex superr ze wpadlas Aine rowniez :))

Jak tam wasze zdrowko ?

Ms Marple wkoncu jestes Duzo zdrowka dla szkrabika :))

POzniej wam o czym dziolchy wy moje opowiem ... :) Bedzie mozna sie posmiac :))

Do góry