reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzien doberek:)
BOZEKO witamy z powrotem w naszych stronach:)Zdroweczka dla przystojniaka:)aaaaa i w maternity zrobia Ci napewno normalne usg jesli bedziesz miala zalecenie co do usg wogole.....ja sie musialam upomniec w 33 tyg zeby mi zrobili, bo nie bylo w zaleceniach:)robili mi tylko w gabinecie lekarskim zeby sprawdzic czy dzidzia ok....no ale ja bylam w innej sytuacji:)

A Majcia nam zalapala jakis katar.....i nie wiem skad ,bo wszyscy zdrowi w domku....wrrrr...no nic....smaruja ja vickiem i mam nadzieje ,ze wszystko jakos sie rozejdzie.....

Ja na razie uciekam do obowiazkow.....moze pozniej zajrze....
Milego poniedzialku

reklama
Hellloooo :)
Bożnka witaj spowrtem :) jak ci si podobał ten avatar??ja tez sie skusilam na ten film w sobote sie z maciejem wybralismy i nawet mi si spodobał chociaz nie przpadam za takimi filmami :)
kurde musze zaraz isc po dominika a adula mi spi w łóżczku...musze ja obudzic niestety....
Sylcia skad ten dobry humorek??pewnie walentynki byly udane:) moj antyromantyczny mąż nieuznaje niestety tego swieta...wiec nawet kwiatka nie dostalam...
Martuana a Ty juz wrociłas?????????

Dopadl mnie chyba syndrom wicia gniazda:-D:-D chodze i sprzatam ... i w kolko przekladam rzeczy na polkach - co chwile mi cos nie pasuje... a tu bedzie lepiej .... a tam bardziej pod reka......:szok: sama siebie nie poznaje :sorry::laugh2:

natinke mój małżonek też nie należy do kupowaczy kwiatków , już się przyzwyczaiłam:-D:-D
a avatar wspominam niezbyt dobrze z powodu mojej choroby lokomocyjnej:tak::-D:-D już po chwili patrzenia przez te okulary chciało mi się wymiotować:cool: historia całkiem fajna acz deko za długa już nie wiedziałam jak siedzieć:szok::-D:-D drugi raz juz bym nie obejrzała:eek:

aga dzięki za podpowiedź jakby co to będę się domagać USG:-D:-D:-D

dzindusia układaj układaj , jak będzie dziecko to i tak wszystko pozmieniasz:tak::-D:-D potrzeby wyjdą w praniu ale coś trzeba robić jak człowieka nosi:-D:-D

sylcia opowiadaj

reklama
Do góry