reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha no i ja mam taka nadzieje , nie wiem co moge jeszcze uzywac na katar bo ja mam tylko wode morska, aha i smaruje ja wick dla dzieci i nie wiem co by moglo jej jeszcze pomoc....

reklama
wpadam sie przywitac a tu w zasadzie pasowaloby powiedziec dobranoc..:sorry: ale tak mi dzis dzionek szybko zlecial ze nawet niewiem kkiedy... bo dzis luzeczko zlozylismy i pomalu pokoik dzieciecy ogarniamy..... no i z niecierpliwoscia oczekujemy az maly zapragnie wyjsc na ten swiat...... to juz chyba naprawde niedlugo bo boli mnie wszystko i ledwo juz chodze..... :-(

tak was czytam i widze ze spotkanko bylo i sie udalo - fajnie ze milo spedzilyscie ten dzionek :-):-)

Dzindusia ja tez pamietam ze od 32 tyg juz ledwo chodzilam ehhh bedzie jeszcze ciezej, i zycze zebys wczesniej urodzila, ale z pierwsza ciaza to rozie bywa, ja tydzien przenosilam....

Krycha no i ja mam taka nadzieje , nie wiem co moge jeszcze uzywac na katar bo ja mam tylko wode morska, aha i smaruje ja wick dla dzieci i nie wiem co by moglo jej jeszcze pomoc....

Raczej nic więcej Ci nie mogę podpowiedzieć... Ja robię jeszcze Oliwce inahalacje z Olbasa, ale wiem, że też ten Karvol jest w miarę - jedno i drugie kropisz troszkę na pieluszkę i wieszasz nad główką...

Dzindusia, pracowity dzień za Tobą widzę:sorry:! Ty się teraz tak nie przepracowywuj, bo rzeczywiście szybciej urodzisz...

Aga nie ma sprawy.niech wam dobrze służy.a Mayka jest po prostu nieziemska:-p
laski dzięki że nawiedziłyście moje skromne progi:tak:
dobra spadam bo obiecałam Kaji że jej winka poleję:-p

krycha staram sie nie przemeczac ale to bardzo trudne jest bo mnie teraz wszystko meczy:sorry:

gosiulka nio wiem ze roznie bywa.... osobiscie wolalabym rodzic przed terminem niz stresowac sie ze termin minal a tu cisza........ mam cos przeczucie dziwne ze urodze troszke wczesniej ale to maly decyduje....;-)

hahahah Gosiulka,zaganiana jestem nie powiem ,ze nie bo bym sklamala.....ale oderwanie sie od codziennych spraw czasem potrzebne:)Zreszta takie spotkania dobrze robia nam wszystkim....zawsze to jakas forma odchamienia hehehehhe.....Ja tez korzystam ,ze moj A w domu:)a powazna jestem, jak musze.....ale po co?bede powazna po smierci hehehhehe....wtedy juz mi do smiechu nie bedzie:)

reklama
Do góry