reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

To znów ja ;-)! Młoda w końcu śpi, ale musiałam uśpić Ją w wózku, bo w łóżeczku za cholere nie chciała leżeć, a przecież nie będę Pyzy na rękach nosić i bujać, nie? Te dzieci - oczy trze, ziewa a walczy, że spać nie pójdzie :szok::-D... Zupkę już wciągnęłam, drugie danie, znaczy ziemniory sie gorują - chwilka dla mnie, ufff... Drozdusia a jakim ciachem się zajadasz? Chociaż ja to bym coś słonego wciągnęła :dry::cool2:

reklama
Aine witaj:-) zaglądaj częściej:tak:
a ja nie mogę wygonić mojej Laury od mojego komputera.a ta cholera zawsze wciśnie jakiś skrót i albo wszystko powywraca się do góry nogami albo zawiesza:growl: tak więc tatuś wziął naszego diablaczka pod pachę i pojechali po jej osobistego laptopika-ciekawe czy da się oszukać i zostawi nasze w spokoju:sorry2:

szkoda że się rozpadało bo poszłabym jeszcze na spacerek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia, moja mała nam wszystkie klawisze zapsuła w klawiaturze od laptopa, potem musiałam korzystać z jakiejś wirtualnej, masakra, no a potem kupiliśmy nową , bo nie dalo rady:D
A moje dziecko łazi i śpiewa "sunny day, sunny day", a za oknem ciapa:D

Aine Laura notorycznie wyjmuje nam ctrl-a:-D na razie przeżywa fascynację swoim nowym sprzętem i mam nadzieję że już jej tak zostanie:tak:

Drozdusia, nie liczyłabym na to:D myśmy naszej kupili laptopa dla dzieci i co, myślisz, że się bawi?:D nie jest taka głupia hehe, woli prawdziwy:D

reklama
Mam pytanie może któraś z was przez to przechodziła..
Zaczyna mi się trzeci trymestr i pojawia się ból miednicy (tak mi się wydaje) boli mnie przeokropnie lewa część tak dziwnie promieniuje na nogę i pośladek .Dziś ból był tak okropny że nie mogłam dojść do domu i aż mi się łzy zakręciły .Jeśli mogę to porównam to do kopniaka w tyłek przez konia :-):-) Martwi mnie to niesamowicie do wizyty u lekarza został ponad tydzień i nie wiem czy powinnam się uspokoić czy umówić się na wcześniejszą wizytę.Myślę że to może być powód rozciągającej sie miednicy/spojenia łonowego ...co wy na to?

Do góry