reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sylcia kochana a jakich kosmetykow dzieciecych urzywasz ??

ja do calegi cialka uzywam kremu aqueous kupuje wielka puche na dlugo starcza Jest bardzo fajny :) pod paszki i na szykje aby nie bylo odparzen itp uzywam morchulin Do pupki na oparzona dupke uzywam puderku caldescene :) jak ide na dwor smaruje buzke kremem z ziajki dla dziecii Do kapieli i do wloskow mamz j&j bath time gel i shampoo :) jestem zadowolona :) a do prania uzywam fairy :)

reklama
Jeju laski, jak dawno mnie tu nie było!!!:szok: Jakieś newsy?:D

ps. wlasnie nadrabiam zaległości i czy mnie oczy mylą, czy Krycha i Gastone w ciąży??:D nooo gratulacje:):):)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:)

OJ Aine,ano w ciazach sa:)Tak to jest,jak ktos nas zaniedbuje hehheheh...Jeszcze pominelas Justysie21 i mr.Marple:)hahahha

Krycha a takie tam herbatki kupilam....truskawkowa z wanilia,zielona o srebrzystych lisciach i biala z kawalkami mandarynki:)

No nic....trza sie zbierac do obowiazkow.....
Milego dnia.....

Witam sie z ranka..no moze juz nie trakiego ranka ale dla mnie tak:-D

hej babki mam wieści od justysi
otóż na 90% będzie miała CHŁOPCA:-D:-D:-D
Jejj jak fajnie juz wie? Powiedzieli jej w klinice?
Kurcze ja ide teraz w niedziele na usg,ale watpie zeby bylo cos tam widac:-( Umowilam sie do Sempki.

Krycha fajnie ze sie zalapiesz na 3d,a kiedy wyruszasz do PL?

Jeju laski, jak dawno mnie tu nie było!!!:szok: Jakieś newsy?:D

ps. wlasnie nadrabiam zaległości i czy mnie oczy mylą, czy Krycha i Gastone w ciąży??:D nooo gratulacje:):):)

:-D:-D:-D Noo masz kolezanko zaplon:-D

Ms marple ty bylas w ktorym tygodniu u Sempki? Moze jednak cos tam ujrzy u mojego dziecia? To 12 tygodni pelne wiec kto wie..

Witam! Ja tak szybko dzisiaj, bo Młoda okropnie marudna i chwili spokoju nie mam... Ech ten katar :-(...

Aine, nie dziękuję i zapraszamy częściej :tak: żebyś już Cię podobne newsu nie omijały!!!

Aga_irlandia, ciekawe te herbatki, zwłaszcza ta biała z manadarynkami... Muszę i ja sobie w końcu jakąś fajną kupić do delektowania się :sorry2:

Gastone, lecimy do Polski 10.06.10 i zaraz po przyjeździe lecę do swojego gmerka ;-) - to będzie sotatni gwizdek na to badanie, choć generalnie wykonują je u Niego do 33 tygodnia ciąży

No to tyle... Miałam coś jeszcze klepnąć, ale nie pamiętam co :zawstydzona/y:... Postaram się zaglądnąć tu do Was jeszcze, ale kiedy nie mam zielonego pojęcia... Miłego dzionka i zmykam do Przylepy :sorry2:

i ja sie witam mamusie

cala noc nie moglam spac dopiero nad ranem udalo mi sie zmruzyc oko wiec samopoczucie dzis do bani..... pogoda tez nie zacheca

no dobra ponazekalam a teraz pasowalo by troche chatke ogarnac....

właśnie wróciliśmy ze spacerku i muszę powiedzieć że tylko przez okno pogoda wygląda na nieciekawą.w rzeczywistości jest dość ciepło i przyjemnie:tak: jak to dobrze odetchnąć świeżym powietrzem:blink: zmykam na kawusię i ciacho:-p

reklama
Do góry