D
drozdusia
Gość
właśnie Aine tego się obawiam....tak samo było z pilotem od tv-nie dała się zwieść takim uniwersalnym ale muszę mieć świadomość że spróbowałam wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie może któraś z was przez to przechodziła..
Zaczyna mi się trzeci trymestr i pojawia się ból miednicy (tak mi się wydaje) boli mnie przeokropnie lewa część tak dziwnie promieniuje na nogę i pośladek .Dziś ból był tak okropny że nie mogłam dojść do domu i aż mi się łzy zakręciły .Jeśli mogę to porównam to do kopniaka w tyłek przez konia :-):-) Martwi mnie to niesamowicie do wizyty u lekarza został ponad tydzień i nie wiem czy powinnam się uspokoić czy umówić się na wcześniejszą wizytę.Myślę że to może być powód rozciągającej sie miednicy/spojenia łonowego ...co wy na to?
Mam pytanie może któraś z was przez to przechodziła..
Zaczyna mi się trzeci trymestr i pojawia się ból miednicy (tak mi się wydaje) boli mnie przeokropnie lewa część tak dziwnie promieniuje na nogę i pośladek .Dziś ból był tak okropny że nie mogłam dojść do domu i aż mi się łzy zakręciły .Jeśli mogę to porównam to do kopniaka w tyłek przez konia :-):-) Martwi mnie to niesamowicie do wizyty u lekarza został ponad tydzień i nie wiem czy powinnam się uspokoić czy umówić się na wcześniejszą wizytę.Myślę że to może być powód rozciągającej sie miednicy/spojenia łonowego ...co wy na to?