reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sluchajcie dziewczyny potrzebuje pomocy: moze sie orientujecie czy gdzies tu dostane kosmetyki NIVEA BABY ???? bo z tego co zauwazylam to wszedzie tylko Johnson&Johnson.....

justysia gratulacje No to bedzie parka :))

ahh dzis piekna pogoda popoludniu byla Mam nadzieje ze utrzyma sie tak choc kilka dni... :))

Ostatnia edycja:
reklama
sluchajcie dziewczyny potrzebuje pomocy: moze sie orientujecie czy gdzies tu dostane kosmetyki NIVEA BABY ???? bo z tego co zauwazylam to wszedzie tylko Johnson&Johnson.....

W Dunnes Stores jest płyn do kąpieli tylko niestety :baffled:...

Moja Bidulka padła zaraz po 19.00, nie wytrzymała dłużej... Dałam Jej leki, natarłam maścią mam nadzieję, że pomoże! Kurczę, żałuję, że wczoraj nie wiedziałam o tym katarze :dry:, ponacierałabym Ją... Ech, już mam dość tych choróbsk!

Hello

Drozdusia,nie przesadzaj z tymi koplementami dla mojego ,bo jeszcze w piorka obrosnie hehehhe....a w sumie tego nieszczescia przynajmniej mialysmy spacerek i kawke:)Musimy koniecznie to powtorzyc:)A jak bylysmy w sklepie to kupilam nowe 3 herbatki....koniecznie musisz sprobowac u mnie....mniamusne sa:)

A ja poprasowalam...bo dzis byl dzien z cyklu poza domem...ale przynajmniej to zrobilam:)zaraz ide Maycie kapac:)

Justynka no kochana ...GRATULACJE:)mam nadziej,ze tak juz zostanie
Bozenko milego lotu jutro:)

Aga no wiesz,faceci to próżniacy i są łasi na komplementy więc czasami można ich mile połechtać:-D a niech tam mają:tak: a herbatki z chęcią skosztuję:-p
Sylcia witam witam.rozgoszczę się tu zapewne na jakiś czas;-)

Dzięki dziewczyny za informacje na temat irlandzkiej służby medycznej. Na pewno się przydadzą:-)
Wiem że oni tu robią wszystko inaczej niż w Polsce. Już na pierwszej wizycie mi powiedzieli że ciąża to u nich normalny stan i nie traktują go wyjątkowo. I z tym się zgadzam, to przecież nie choroba. jednak czasami po wizycie w klinice czuję niedosyt informacji.
Ja mam wadę -4,5 na oba oczy i nie wiem czy to dużo czy mało. Fakt bez okularów nic nie widzę ale noszę szkła kontaktowe więc podczas porodu nie będą mi przeszkadzać. Nie chcę tylko żeby coś mi się tam odkleiło w oku i tyle.:baffled:

reklama
Aga_irlandia, pochwal się jakie te herbatki zakupiłaś ;-)?

Sylcia007, mocno trzymam kciuki :tak:!!!

Edziook, tutejsza służba zdrowia i obyczaje jeszcze nie raz Cię zaskoczą :sorry2:...

Zadzwoniłam sobie dzisiaj do swojego gmerka i będę robiła usg 3d dopiero w Polsce, u Niego! Jeszcze się załapię :-D! Cieszę się z tego bardzo :sorry2:!!!

Zmykam już mamusie, bo ciężka noc przede mną :unsure:, chociaż ja to tam pal licho, ale Oliwcia nma się wymęczy :hmm:... Słodkich snów...

Do góry