reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

agnieszka bedzie dobrze :)) Jeszcze troszke jeszcze troszke :))

Co do laptokow to Nadina tez ma swojego swiecii mowii i gra ale niestety nasz lepszy bo my na num pinkamy I jest krzyk bo ona chce i juz glowa bolii A na dodatek zlamala mi dwa klawisze :/

reklama
Dzień dobry! U nas nocka dziś o niebo lepsza, choć to za pewne przez to, że Młoda poniekąd spała z nami... Ale walczyłam z Nią od 21.00, znów vzęsto się budziła i darła się jak opętana jak Jej nie wzięlismy z łóżeczka :szok:... I robiłam z Nią takie podchody - jak zasnęła to cyk i do łóżeczka, ale daliśmy sobie spokój koło 04.00 :zawstydzona/y:... Na całe szczęście dziś wstała w dobrym humorze, katarek jakby zelżał - jestem dobrej myśli :-)

Agnieszka13111980, ja miałam podobne bóle dopiero po porodzie, jak Oliwka przestała mi właśnie na jakiś nerw uciskać, a bolała jak diabli :dry:! Chodzić nie mogłam :baffled:... I trwało cały okres połogu... Ale minęło i to najważniejsze ;-)! Także wytrzymaj jeszcze troszkę :tak:

Drozdusia, i jak laptopik się sprawuje? A myślisz, że taki laptop jak Wasz tylko prywatny osobisty Laury zdał by egzamin, bo ja sobie myślę, że rzeczy nabierają atrakcyjności i zainteresowania dla dzieci dlatego, że są przez nas używane ;-) Przynajmniej tak jest w przypadku Oliwki :sorry2:...

Ciekawam czy Laseczki podolatywały szczęśliwie i bez przygód...

Miłego dnia życzę i do klikania :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka :)
nareszcie piatek!!!!!!!!!!!!!!mężuś wraca,nareszcie!!!!uwielbiam weekendy :)
Drozdusia Laura pewnie kilka dni sie pobawi laptopem zabawka a potem wroci do prawdziwego :) hehe dzieci glupie nie sa hehee
u mnie Domi zaczal sie interesowac kompem po 2 roku zycia,ale nie pamietam,zeby cos zepsuł..pisal sobie w wordzie,ogladal fotki... ostatnio z tatusiem na kompie w pokera pykają hehee
chyba wam jeszcze nie pisalam,jakie mialam kino akcji przed własnym domem na zywo i to całkiem za darmo!!!
moi sąsiedzi sie dosłownie TŁUKLI na podjezdzie....ta zwariowana para co ostatnio,ale w tym zwiazku to chyba kobieta jest agresorem!!!wiecie z czym sie porwała na chłopaka???najpierw z kluczem do zmieniania kół(takim dluuugim) a potem z lewarkiem!!!ten sie bronił i wszystko z czym ta na niego startowala wyrzucał jej przez płot do takiego rowu..wkoncu chlopak chcial odjechac autem a ta wariatka polożyła mu sie pod koła!!!!!!!!!!cala akcja trwaqla z 30min....masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego dnia kobietki :)

Heja widac dzis pogoda lepsza trochu :))

natinke widac mialas cyrk za darmo ! Boszeee ale Ci ludzie sa nie normalni ! Tego ich dzieciatka naprawde szkoda mi jest :( Naslucha sie na oglada a na dodatek jak sa w furii to zapewne dziecku sie obrywa ;(

a dzieeuchy napewno dolecialy bez problemu Cale i zdrow :))

dziendobry mamusie

dzis humorek o wiele lepszy niz wczoraj a i pogoda calkiem calkiem - slonce mi przez okno do salonu zaglada...

Milego dnia babeczki

Dzieńdoberek :-)
Zdrówko i humorki dopisują? U mnie dziś dużo lepiej :-) nawet się zastanawiam czy nie wybrać się do tej ichnej "szkoły rodzenia"

Nio my bylismy na pierwszych zajeciach a na kolejne juz nam sie nie chcialo - jakos troche nudnawo bylo i dlugo strasznie...ponad dwie godzinki... takze wiecej sie nie pojawilismy...:sorry2::sorry2:

Kurcze strasznie tu pusto dzis - weekend sie zaczyna czy co?? :))

sylcia a jak u ciebie?? lepiej cos ??

Ostatnia edycja:
reklama
dzindusia nic sie nie polepszylo absolutnie nic ... dziennie jezdzimy rozmawiamy dajemy cv i tylko zobaczymy moze pozniej jak bedziemy potrzebowac damy znac ... ahh mam dosc juz

Do góry