reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Alex ten Boots jest w tym duzym tesco co mi pisalas ze farby chyba tam widzialas, w okolicy argos i hvm:happy2: a drugi na tej samej ulicy co jest wszystko po 2 e miedzy innymi;-)

Antinka, ja się jeszcze nie witałam z Tobą,jakoś przeoczyłam;) Fajne babeczki limerickie, no nie?;) Poznałaś już "na żywo":D

A powiedz mi gdzie to jest bo nie bardzo sie orietuje

Kochana jezeli mozna sie wtracic to Boot's jest tam gdzie Argos niedaleko river island zara next w tej stronie jest Boots i na miesice na Deptaku gdzie jest hmv mc donalds to na tej ulicy jest

witam kobietki

ja nadal w dwupaku :-( i na dodatek mialam maly wypadek z palcem przytrzasnelam tak ze az mi paznokiec zejdzie caly opuszek mam oderwany od paznokcia :-:)-:)-:)-(. ogolnie od rana skurcze , skurcze i skurcze . drozdusia jak ty sie czujesz ?????? krycha co tam u Ciebie ?????????

Kochaneczko moja droga Ty to sie nameczysz niemilosiernie :(( Ohh i jescze paznokietek :((

czesc mamuski
widze ze wieczor na pisaniu schodzi...
alez pogoda dzis byla fajna co piec minut inna
:tak:

Witam moja droga aco pogody to jak w garncu Co chwile inna ;/

tak tak pogoda nas dzisiaj rozpieszcza hihihih a jak gradem walilo szok!!!!
wlasnie sie odprawilam przez necik i druknelam bileciki.... trza jeszcze torby do konca dopakowac co by nie na ostatnia chwile i do wtorku czekac!!!! ach ja to juz sie doczekac nie moge.... i Ci w Pl tez juz wariuja i pisza i dzwonia co piec minut..... jak ja tam moja Niunke uchronie od tych wszystkich ciotkow i wujkow ahhh dziecko mi jeszcze zepsuja hihhi:-D

No a ja juz czarna:-D tj wlosy a teraz szoruje skore masakra doslownie a smarowalam przedtem kremem,dzieciaczki spia a ja ogladam film < dzis tez szwagra malego mam tj 8 lat :-p bo ten gdzies wybyl wiec chatka wolna:-D tylko ze ja sama:-( na ale dzis od meza dostalam weza:laugh2::-D no takiego dlugiego pluszowego. A, a wieczorem przezylam chwile grozy mlody trozwalil sobie warge o kibelek:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::no: i tak bardzo biedaczek plakal i krew sie lala, nie mogl zasnac.Tak zapobiegawczo dalam mu Campol no i troszke spuchlo:sorry::-:)baffled:

reklama
No a ja juz czarna:-D tj wlosy a teraz szoruje skore masakra doslownie a smarowalam przedtem kremem,dzieciaczki spia a ja ogladam film < dzis tez szwagra malego mam tj 8 lat :-p bo ten gdzies wybyl wiec chatka wolna:-D tylko ze ja sama:-( na ale dzis od meza dostalam weza:laugh2::-D no takiego dlugiego pluszowego. A, a wieczorem przezylam chwile grozy mlody trozwalil sobie warge o kibelek:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::no: i tak bardzo biedaczek plakal i krew sie lala, nie mogl zasnac.Tak zapobiegawczo dalam mu Campol no i troszke spuchlo:sorry::-:)baffled:
raszyc :(

Dostalas weza hehe :D:D:D Ajj szkoda Michaska :(( Bidulek niezle musial sie wyst

Do góry