A i mam pytanko gdzie wy tu kupujecie zel do higieny intymnej i jedwab do wlosow bo ja sobie przywoze z PL bo nigdzie tu znalesc nie moge
Nie wiem jak w Limerick, ale tu w aptekach od niedawna są żele Ziaja, bardzo fajne i polskie!; )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i mam pytanko gdzie wy tu kupujecie zel do higieny intymnej i jedwab do wlosow bo ja sobie przywoze z PL bo nigdzie tu znalesc nie moge
A powiedz mi gdzie to jest bo nie bardzo sie orietuje
witam kobietki
ja nadal w dwupaku :-( i na dodatek mialam maly wypadek z palcem przytrzasnelam tak ze az mi paznokiec zejdzie caly opuszek mam oderwany od paznokcia :----(. ogolnie od rana skurcze , skurcze i skurcze . drozdusia jak ty sie czujesz ?????? krycha co tam u Ciebie ?????????
czesc mamuski
widze ze wieczor na pisaniu schodzi...
alez pogoda dzis byla fajna co piec minut inna
raszycNo a ja juz czarna tj wlosy a teraz szoruje skore masakra doslownie a smarowalam przedtem kremem,dzieciaczki spia a ja ogladam film < dzis tez szwagra malego mam tj 8 lat bo ten gdzies wybyl wiec chatka wolna tylko ze ja sama:-( na ale dzis od meza dostalam weza no takiego dlugiego pluszowego. A, a wieczorem przezylam chwile grozy mlody trozwalil sobie warge o kibelek i tak bardzo biedaczek plakal i krew sie lala, nie mogl zasnac.Tak zapobiegawczo dalam mu Campol no i troszke spuchlo:-baffled: