reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a ja jeszcze nie spie.....wlasnie rozwiesilam kolejne pranie i nastepne sie kreci.....przy takiej ilosci ludziow normalnie robota nigdy sie nie konczy heheh

a mnie cos rozbiera......katar juz sie pojawil niewielki i kicham jak szalona....w gardle drapie...wrrr....ale juz tabsy jakies zaczelam brac coby zdusic to w zarodku hehhe
no nic.....chyba tez powiem dobranoc bo i tak nikogo nie ma
do juterka

Hejka laski:))Justyś a Ty już tuż tuż:-( Kaja jeszcze nie raz mały się wywróci mój już zaliczył łuk brwiowy hahah ciekawe co mnie jeszcze czeka:szok:no nic zmykam ;-)

dzień doberek. jak na sobotę to nawet naskrobałyście kobietki.
Kaja jak przeczytałam o tym wężu to miałam tylko jedną myśl:-p zapewne się domyślasz;-) jestem ciekawa nowego kolorku.nie wybierasz się w najbliższych dniach do limerick? biedny mały kaskader:-(
madziakowalik trzymam te kciuki za szybkie rozwiązanie a twoja malutka cosik się ociąga:sorry2: no i ten paznokietek do tego...widać obie jesteśmy takie wypadkowe pod koniec:eek:
Justysia to ty już na walizkach prawie siedzisz:-D
Aguś nocny marku:szok: tego prania i prasowania to ci nie zazdroszczę:no:
alex potwierdzam info od dziewczyn-ja używam lactacydu z bootsa.w PL też go stosowałam.ale ten płyn z avonu też jest dobry:tak:

Boszeee trzymajcie mnie bo rozniose ten dom !!!
Jak dzis przyjdzie moja lokatorka z pracy to sie pozremy jestem tego pewna ... Wczoraj nasz lokator zalil sie Damianowii ze biedna Magda taka zmeczona ma dzien wolny w pracy a musii sprzatac a ja nic nie robie nic jej nie pomoge Ojj Damian mu powiedzial swoje !
W czym jej do kur .. mialam pomoc w rabaniu odkurzaczem po kazdych drzwiach tak aby mi dziecko obudzic i udalo jej sie to SPrzatala 30 min kurw... 30 min !!! Poodkurzala gore i dol i powycierala blaty nic innego nie zrobila pizdzisko I co moze jeszcze mam ja wyreczac ?!?!?!?! Jestem taka zla taka zla ... Jak przylece w styczniu to Z Damianem sie wyprowadzamy Gora do marca niestety bedziemy musielii tu pomieszkac Bo z pieniazkami ciezko Zmieniamy dom odbierzemy auto i Damian idzie do nowej pracy !!!
A co do tego sprzatania co z myciem piekarnika lodowki powycieraniem kurzy umyciem balustrad pozamiataniem przed domem wytrzepaniem wycieraczek umyciem okien Umyciem czajnika tostera KURW .. !!! Wszyscy wszystkiego uzywaja a ja mam zapierdzielac ?! Ona zejdzie z dupskiej raz wtygodniu i cos tam ogarnie i najlepiej aby kazdy widzial i wiedziala ze Ona posprzatala Bo co dotkniesz to steka i tylko slychac szczepan kurw .. mylam kurw.. sprzatala kurw .. odkurzalam same kurw ... i takie inne leca ... Jestem ostatnia do klotni ale je lubie Ale dzis bedzie sajgon Zabije boszee zabije !!!

oj Sylcia to ci się nerwowo dzionek zaczął.a szkoda bo taka piękna pogoda.też byłabym zła.mieliśmy takich lokatorów i wiem o czym piszesz.też się nie garnęli żeby posprzątać łazienkę,salon czy kuchnię z których korzystali razem z nami:no: ale już ich nie ma i jestem happy.mniej stresów.Damian dzisiaj pracuje?

reklama
oj Sylcia to ci się nerwowo dzionek zaczął.a szkoda bo taka piękna pogoda.też byłabym zła.mieliśmy takich lokatorów i wiem o czym piszesz.też się nie garnęli żeby posprzątać łazienkę,salon czy kuchnię z których korzystali razem z nami:no: ale już ich nie ma i jestem happy.mniej stresów.Damian dzisiaj pracuje?

NOo niestety bo musii dom skonczyc robiic Ale jakos do 15 powinien byc juz w domu :)) Teraz tak pracuje z tym Szczepanem i jakos od jakiegos czasu mniej troszke zarabia ;/ Po nowym roku idzie do normalnej pracy I jakos malo mnie interesuje co oni zrobia Magda interesuje sie jedynie swoim garbem z nierobstwa a Szczepan do niego chyba nie dochodzii Ze z Damianem sie nigdzie nie przyjmie ... Damian ma perfect angielski kucharz moze isc do restauracji czy hotelu zna sie bardzo dobrze na komputerach ... A Szczepan umie po kilku latach bedac tutaj kilka slow wykrzesac ... Szczepan by chcial aby gdzies razem poszli i wiesz zawsze DAmian prowadzii jest auto to nie musii sie martwic o dojadz ... Ale do niego chyba naprawde nie dochodzii ze z Damianem sie nie przyjmie ... Niewiem co oni pozniej zrobia Chyba bedzie musial jezdzic na rowerze Bo my niestety nie mozemy wiecznie na nich patrzec Zyjemy z jednej wyplaty i jest ok Tylko jakby Damian gdzie indziej pracowal mial by duzo wiecej niz teraz ;/

Do góry