reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek
ale pogoda......olaboga.....a jak w nocy lalo i wialo...............i co tu robic w taka pogode!!!!!!!!!!!!!
wyjsc sie nawet nie chce....wrrrrr.......
a ja sprawdzam co u Was sie dzialo,jem sniadanko i pije kawke co mi moj A zrobil:):))

reklama
Hejka ale zimno co??Kurka a ja muszę lecie jeszcze dziś do miasta bo zapomiałam że Amelia na urodziny dziś idzie:szok: muszę coś kupic ale nie wiem co chyba jakąś grę, no i chyba kupię tą czarną farbę sobie choc niektórzy mówią że nie mam farbowac ale ja chyba potrzebuję zmiany :-D spadam dokończyc obiadek a i dziewczyny czy widzicie suwaczek młodego z zembolami bo ja widzę link, a poprzednio była buźka i nie mogę tego zmienic nie wiem co się stało:sorry::eek:

kaja ja rowniez widze tylko link wiesz co mi ostatnio moje wszytskie zginelyy suwaczki ;/ a po kilku chwilach normalnie sie pojawily :) Zycze udanych urodzinek Nieh Amelka sie wybawii :))

Witam sie dosc puzno
jest tak paskudna pogoda ze nic mi sie niechce mam takiego lenia powinnam sie wziasc za robienie obiadu a siedze na kanapie i ogladam z dziecmi bajki i nadodatek przez ta pogode tak mnie potwornie glowa boli

Sylcia dzięki, Alex ja też mam lenia ale... zmuszona jestem parę rzeczy zrobić choć tak baaarrrdzo mi się nie chce:-( Kurka ty to masz problemy z tą głową biedulka:szok::zawstydzona/y: mam nadzieję że ci przejdzie. Dziewczyny czy widziałyście tu gdzieś czarne farby do włosów ale takie z odcieniami jak w Polsce np czarny z granatem czy lekko czerwony no wiecie mam nadzieję o co mi chodzi, bo jeszcze zastanawiam się nad ciemnym brązem:cool: A mój mały dziś taki maruda:confused::dry:

Ja gdzies widzialam czarny z odcieniem fioletu czy granatu ale nie pamietam gdzie gdzies w cresent center ( chyba tak to sie pisze )
Emilka widac czuje sie juz lepiej wiedz moze jutro wpadne do Ciebie zobaczymy jak sie jutrzejszy dzien nam potoczy

A tak mi sie teraz przypomnialo jak pytalas o ta farbe ja tez sie kiedys farbnelam na taki kolor jeszcze za czasow liceum ale ja glupia farbnelam sie z bladu na czarny granat ( tak sie ten odcien nazywal ) no i mozecie sie domyslec co bylo dalej wyszedl mi fioletowy

A i mam pytanko gdzie wy tu kupujecie zel do higieny intymnej i jedwab do wlosow bo ja sobie przywoze z PL bo nigdzie tu znalesc nie moge

Ostatnia edycja:
reklama
Alex ja z jedwabiem to ci nie pomogę, bo nawet nie wiem do końca co to tylko wiem że do włosów ;P a płyn to kupuje w Polskim maja intime < jakoś tak mi pasuje> i ostatnio kolezanka dała mi z avon, < ale nie wiem czy jest ok bo jeszcze mam tamten> wiem że Justysia się tym tu zajmuje to może ona wie czy dobry ale na shopingach tez to dostaniesz nazywa sie feminine wash chyba tak się pisze

Do góry