reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!
Sylcia sie tak nie denerwuj... kazdy kto mial lokatorow to przerabial.... ja z moja przyjaciolka 8 letnia zaczelam mieszkac i final taki ze juz nie jestesmy przyjaciolkami

reklama
witam sie!!!
Sylcia sie tak nie denerwuj... kazdy kto mial lokatorow to przerabial.... ja z moja przyjaciolka 8 letnia zaczelam mieszkac i final taki ze juz nie jestesmy przyjaciolkami

Noo to niezly final ;/;/;

Jak my sie wyprowadzimy do Magda nie bedzie miala nawet do kogo geby otworzyc Szczepanowii wszystkiego zabrania Onii jedynie siedza w domu i znikim nie maja kontaktu ;/ A szczepan jest niewiem albo takii slepy albo glupi Niewiem normlanie niewiem

zgadza się Justyś:tak: a chwaściki to najlepiej wyrywać z korzeniami.ja zaraz zmykam do kościoła a potem do wieczora jestem wolna więc jak coś to zapraszam laseczki na kawusię

Jak sie wyprowadzimy to niechce ich widziec u siebie Moze ewnetualnie Szczepana bo jego mi szkoda Ciezko jets tak jak nie ma sie nawet do koge geby otworzyc ... Korzenie beda wyrwane napewno !

Kochana ja bym wpadla ale dzis Damianoo zaprosil nas na spacerek i moze jakies lody :))

Witam sie
pogoda sie milutka robi
Sylcia tak jest zawsze ja juz dawno powiedzialam ze nie mam zamiaru z kims mieszkac bo to i tak predzej czy puzniej winiknie z tego problem zwlaszcza jak sa dwie kobiety w domu

Witam sie
pogoda sie milutka robi
Sylcia tak jest zawsze ja juz dawno powiedzialam ze nie mam zamiaru z kims mieszkac bo to i tak predzej czy puzniej winiknie z tego problem zwlaszcza jak sa dwie kobiety w domu

Ohh ja tez tak myslalam ale jakos tak myslalam rowniez ze a moze u nas bedzie inaczej Bedzie fajnie bo chlopacy beda mogli sobie pogadac czy po piwku sie napic :)) A teraz to mam juz tak dosc panicznie dosc Ja nie mowie ze jestem rewelacyjna Boszeee ale nie patrze tylko na siebie

No mi też już pewna osoba próbuje zszargać nerwy!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr powiedziała komuś coś że ja niby coś powiedziałam <A to nie prawda, tylko to chyba walka mniędzy tymi 2 osobami> a ja powiedziałam tak że....Się nie wpier.... w sprawy rodzinne. W sumie to to olewam bo jestem czysta ale sam fakt, i że niby ona sobie to ze mna wyjaśni...a proszę bardzo czekam tylko jakoś ona nigby nie pałała zainteresowniem nawet zadzwonienia do nas np zapytać co słychać i w ogóle. Wkur.... mnie takie coś widzisz kogoś raz na jakiś czas i jeszcze cię coś wkręca:wściekła/y::no::wściekła/y::crazy:

widzę że laseczki są dzisiaj niczym bomba z opóźnionym zapłonem:sorry: ale tak to już jest że nie może być za dobrze i za spokojnie:confused2: zawsze musi coś się dziać

ja tymczasem wróciłam z kościoła-tradycyjnie narobiłam kilometrów za małą jak ta lala:shocked2: teraz Lola śpi a ja chyba zaparzę sobie kawuchę.tylko tak głupio pić w samotności:-(

A ja siedze w domciu sama M przed chwila do pracy pojechal
Emilke znowu temperatura zlapala kurcze jestem taka zla juz nie wiem czy ja zle sie zajmuje dziecmi czy co bo ciagle cos maly moj to co 2 tydzien mi choruje juz mi rece opadaja nie wiem co robic

reklama
Alex dobrze sie maluchami opiekujesz na pewno!!! Skad taka mysl u Ciebie:eek::confused2:Taka pogoda i w szkole mogla cosik podlapac a w weekend wywalilo:cool: Przeciez nie zarazasz ich specjalnie,kazdej z nas maluszki cos lapia nie martw sie. Oby Emilce sie szybciutko polepszylo;-)

Do góry