reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia007, żebyś Ty bliżej Kobieto mieszkała to bym Cie pewnie nawiedziła, bo mój wąż wrócił z pracy dopiero w południe, a tak, daleko i pogoda w ogóle nie sprzyja... Zostaje kawka telepatyczna i wirtualna ;-)

Kaja_respect, ja farbowałam na lodowy brąz i wyszedł bardzo ciemny, widziałaś z resztą :blink: i kupiłam ta farbę w Dunnse Stores za niecałe 5 e, z Garniera, seria z bambusem ;-)

Emilka widac czuje sie juz lepiej wiedz moze jutro wpadne do Ciebie zobaczymy jak sie jutrzejszy dzien nam potoczy

To Emilke miałaś też chorą?

Pogoda jest paskudna :szok::eek::szok:, a my musimy jeszcze wyjść :dry:...

reklama
Kaja no problem :)) A takie farby z podcieniami innych znajdziesz w Boot's jak sie nie myle ... Schwarzkopf farby XXL napewno jest z podcieniem granatu i cos z fioletem tez bylo tylko to byl chyba ogolem fiolet :))
Krycha a no nietstey kawaleczek mieszkam :(
Alex ja do wlosow zamiast jedwabiu kupuje sobie z Avon'u sa takie specjalne olejki jak sie nie myle w 3 rodzajach ja sobie biore w przezroczysto-zielonym opakowaniu Chwale sobie bardzo i tak samo z plynami do higieny broszki :)) Intimate wash :) I rowniez z Avonu NOo i oczywiscie polecam wspaniala konsultantke :D hehehe :) Mala reklama bedzie :) Ja zawsze od Justysii sobie wszystko zamawiam :))

hejka ja sie dopiero teraz witam bo nie mielismy pradu od rana a przez 5 dni to raz byl raz go nie bylo, nie wywalalo korkow ani nic z tych rzeczy tak sobie tylko znikal i sie pojawial i to tylko w naszym apartamencie!!! wiec Bartosz dzwonil dzisisaj do naszego landlorda co chwila i w koncu ktos przyjechal i naprawil.... ale od rana to masakra normalnie musialam po sasiadach latac i sie prosic o wode goraca zeby Juli zrobic mleko :dry:

pogoda dzisiaj paskudna ale ja crescent mam zaliczony :)

Sylcia dzieki za reklame :-D:tak::tak::tak: polecam sie z avonem hihihihi ( a co sama tez sie moge zareklamic)

hejka :)
justysia tak mi sie dopiero teraz przypomnialo : dzieki za podrzucenie kosmetykow :) i powiedz mi tylko czy doliczylas do rachunku ten moj dlug za kremik z poprzedniego zamowienia
???bo moj nie pamietal ile ci kasy dawal :)
pogoda faktycznie dzis okropniasta...
my tez sie dzisiaj na imprezce urodzinowej bawimy :) zaraz wychodzimy...jak tylko wyszykuje cala moja 3 z mezem wlacznie,na szczescie ja juz jestem gotowa :))))
buziale

hejka ja sie dopiero teraz witam bo nie mielismy pradu od rana a przez 5 dni to raz byl raz go nie bylo, nie wywalalo korkow ani nic z tych rzeczy tak sobie tylko znikal i sie pojawial i to tylko w naszym apartamencie!!! wiec Bartosz dzwonil dzisisaj do naszego landlorda co chwila i w koncu ktos przyjechal i naprawil.... ale od rana to masakra normalnie musialam po sasiadach latac i sie prosic o wode goraca zeby Juli zrobic mleko :dry:

pogoda dzisiaj paskudna ale ja crescent mam zaliczony :)

Sylcia dzieki za reklame :-D:tak::tak::tak: polecam sie z avonem hihihihi ( a co sama tez sie moge zareklamic)

Noo my niestety w domu dzis bylysmy caly dzien ;/ A Ty z tym pradem mialas masakre ;/ Najgorsze jeszcze musialaas isc i prosic o wrzatek ;/ Wiesz nie zazdroszcze Ci :(

hejka :)
justysia tak mi sie dopiero teraz przypomnialo : dzieki za podrzucenie kosmetykow :) i powiedz mi tylko czy doliczylas do rachunku ten moj dlug za kremik z poprzedniego zamowienia
???bo moj nie pamietal ile ci kasy dawal :)
pogoda faktycznie dzis okropniasta...
my tez sie dzisiaj na imprezce urodzinowej bawimy :) zaraz wychodzimy...jak tylko wyszykuje cala moja 3 z mezem wlacznie,na szczescie ja juz jestem gotowa :))))
buziale

Milych urodzinek A u mnie to samo ja sie szybko szykuje a pozniej Nadinke rowniez ja szykuje Dobrze ze Damian sie sam wyszykuje zazwyczaj :))

witam kobietki

ja nadal w dwupaku :-( i na dodatek mialam maly wypadek z palcem przytrzasnelam tak ze az mi paznokiec zejdzie caly opuszek mam oderwany od paznokcia :-:)-:)-:)-(. ogolnie od rana skurcze , skurcze i skurcze . drozdusia jak ty sie czujesz ?????? krycha co tam u Ciebie ?????????

reklama
Do góry