reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka dziewczyny a ja od dzisiaj już z NETEM HURAAAAAAAAAAA :-D;-):-) I dziękuje wszystkim za życzenia:tak: Pogoda rewelacyjna my wczoraj byliśmy też na wycieczce objechaliśmy kilerney zarąbiście wow widoki super no i pogoda była przepiękna:tak:;-) NO GOSIA I WKOŃCU MASZ TĄ SWOJĄ PRACE GRATULKI:)

reklama
kurde ja to mam pecha !!!!! mam kopiec prania a tu co????pralka sie zrąbała!!!!!nie wypąpowuje wody!!!!!!!!!a landlord jak zawsze zamiast kupic nowa bo ta to juz przezytek z tamtej epoki to chce ja naprawiac!!

Ja masz czym dojechać do centrum, z praniem i dzieciaczkami, to możesz u mnie poprać :-)!

Martuana, nareszcie!!!! Wróciłas do żywych ;-):-D

Drozdusia, w takim razie zobaczę jak się wyrobię, oki? Na pewno będę wcześniej dzwonić :sorry2:

No, a ja chatke mam już posprzątaną, no jeszcze tylko kuchnię muszę dopieścić, bo wąż najpierw miał czas a potem na wariata się do pracy szykował - norma już w sumie :-p! I czekam na gości :sorry2:...

Natinko uzywam go malo kiedy Mozeswpasc po nie kiedy chcesz :)
Camomile wiesz niewiem czy wplyw maja sugestie Ale neiwiem Po prostu widze ze siecoraz bardziej upodabnia do kolegi w stosunku do zachowania ;/ A jak ja mu strzele pokaz i totalnie go olewam to wielce oburzony bo ze mna cso jest ;/
Martuana no w koncu babo w koncu ! Wiesz co kochana jeszcze Ci sms-a napisze co i jak Bo niewiem czy wybiore sie do Agi Bo ja pamietalam ze 15 musze isc do lekarza Tylko neweidzialam jaki to dzien ;/
Cytrusku gratulacja pracy Naprawde sie ciesze :)) Bo ilez mozna siedziecw domu Tez bym z checia poszla do pracy pogadala z ludzmi Po angielksu polsku czy niewiem po jakiemu jeszcze Byle by byc wsrod ludzii czesciej
Natala tak myslalam o tym Twoim bilecie ... Kiedys jak jechalam ludzie przede mna mieli tez jakis tam problem i musieli doplacic za cos i normalnie musieli isc do okienka ryanAira na lotnisku Dopstali taka kasrtke i musieli cos tam wplacac ... Wiec moze jakbys miala jakis problem to by kazali zaplacic bilet za infanta ?;/
Drozdusia ale u mnie obiad juz tez jest i pranie sie wiesz i sklada i pierze nastepne :) I jakos tak tez newiem od czego zaczac aby sie wybrac na dwor :)

A musze isc dzis do health center aby polozna zobaczyla moja mala bo stracila kilo ostatnio mimoze ze duzo je i pije No i musii zobaczyc tego leniwca czy zrobila jakies postepy

Krycha milego gosciowania :) Napewno milo spedzisz czas w gronie znajomych :))
Ja przykladowo lubie bardzo sie z wami spotykac moje drogie mamy :))

Ale ok ok ok juz sie nie podlizuje :))

hejka
a my dzis na 6 tygodniowym bilansie z mala bylismy:)
wazy 5160 i ma 57,5 cm.....wszystko w jak najlepszym porzadeczku:)
ja za niedlugo odbieram dziecie ze szkoly i jak wroce bede sie brala za szykowanie jedzonka dla Was na jutro:)no i oczywiscie serniczek upieke:)
uciekam jak na razie:)

niu ale masz wypasioną dzidzię aga, rośnie jak na drożdżach :tak::tak::-D

cytrusek gratki, mam nadzieję, że ci się spodoba i będziesz z chęcią begać codziennie do nowej pracy:-D:-D, tylko szkoda że już z nami nie pokawkujesz:-(

martuana nareszcie wróciłaś a jak hasło wydostałaś?

Zajrzałam, poczytałam:)
wczoraj pochwaliłam pogodę chyba za bardzo, bo dziś już kaszana:( pochmurno i deszczowo, spać się chce....
uściski dla Was babeczki:))

A szo tu tak cicho :szok::szok::szok:??? Gdzie Was wszystkie wywiało???? HHHHHaaaaaalllllllloooooooo!?! :confused:

No więc tak - dzień minął nam... szybko ;-)! Młoda ucięła sobie jednak tylko jedną drzemkę, pobawiła się, dosłownie, chwilunię z fumflem (bo znajomi jutro lecą na wakacje i czasu mieli malutko :hmm:), potem poszłyśmy na krótki spacerek połączony z zakupami, posmażyłam mielone już na jutro dla swojej wygody i żeby wąż miał na pewno, wykąpałam dziecię, które o 19.00 poszło spać :szok::-p;-) i po kolacyjce, serialiku i nadrobieniu zaległości w końcu mam chwilkę żeby nastukać co nie co! Ale myślałam, że cosik więcej poczytam, ale widzę, że Kobitki się już na jutrzejsze pępkowe szykują hahahahahahahahahahaha :rofl2:! No nic, to mykam herbatki się napić i poszperać za jakimiś mieszkankami w Polsce, zaglądnę później :sorry2:

Aaaaa i Aine, żeby to był mnie ostatni raz ;-):-p;-)!!!!!!! Tak swoją drogą do Olivce chyba też będzie trzeba "odpowiednio nastukać" hihihihihihihihihihihihihihi :-D:-D:-D...

No i jeszcze pytanko mi się przypomniało - wiecie w jakich godzinach powinno dzownić sie do Polmedu? Rano zgłasza się poczta głwosowa, popołudniu tyż i jak tu się czegoś dowiedzieć??? Hm :eek:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ooo Natinke ja dopiero teraz odczytalam forum ... kurcze jakbym czytala wczesniej to bym wpadla napewno ... Kurcze moglam przeczytac
Krycha mam nadzieje ze znajdziesz jakies ciekawe mieskzania i w przystepnych cenach :)
Martuana kochana dalej aktualne ze moglabym sie z Toba i jak sie nie myle Natinka zabrac ? Bo ja bym skoczyla szybko sobie do sklepu I np jakby to niebyl problem to wstapila bym do Natinki i z tamdat bysmy pojechaly ? Pasowalo by wam wszystkim kochane ?
A ja dzis bylam pocwiczyc sobie zmeczylam sie feesssst ;/ Dzien mi minal szybciutko Pranko poscielii, kapy, dywanu ... Zabawy z mala :)
Aga ja bede jednak Przenioslam sobie wizytke :)) Czuje sie dobrze To byla zwykla kontrola :))

Do góry