reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

my tez caly dzionek na spacerku nigdzie nie pojechalismy ale powietrza swierzego nalapane :):):)
ja tez ide spac....
Aga ja na bank we wtorek bede :)
Sylcia jeszcze raz dzieki :)

reklama
dzień doberek:-) znowu piękna pogoda się zapowiada. najchętniej już bym wylazła z domku ale trzeba zrobić pranko,jakiś obiadzik a potem jeszcze zakupy:baffled: no i spacerek obligatoryjny:-) może dzisiaj plac zabaw:confused: zmykam coś pożreć,miłego dzionka

dzień dobry
jeszcze mamy lato, musiałam przeprosić sandałki:-D:-D:-D

aine fantastyczne foty robisz ,czy to jakiś program czy twój kurs książkowy daje wyniki?

witam sie dziewczynki po superanckim weekendzie :)w sobote bylismy na rybach tzn.maciej łowił a my spacerowalismy,domi pobrykal na placu zabaw(koło ciebie bożenka :) ),a wczoraj bylismy w ring of cerry...cudnie!!!zachaczylismy tez killarney..bosko normalnie!!tylko daleko...wyruszylismy z samego rana a po 10 bylismy w domu.tak dominika wytrzeslo ,ze po drodze zwymiotowal,dzis wstalo 7 ale juz kimie spowrotem!
kyrcze maciej juz w dublinie jesli wpuszcza nas na pokład to zobacze sie z mezusiem dopiero za 4tygodnie :((( troche sie denerwuje czy sie nie doczepia o ten bilet..brrr
JUSTYNA GRATULUJE :))) MARTUANA STO LAT!!!
aha sylwia proponowałaś mi pożyczke nosidełka..czy to nadal aktualne??mysle ,ze przydało by mi sie w samolocie..

Hej lasencje moje :)) Dzis znow pogoda jak ta lala :) !!!
Natinke jak chcesz moge pozyczyc Ja mala i tak w nim nosze raz na jakis czas ... Tylko najpierw sobie przymierzysz jak mala lezy Bo ja chcialam inne miec ale mala sie tak mi garbila ;/ Po prostu nie pasowal ... Ale jakby moje nie pasowalo to chyba Bozenka mowila ze moze pozyczyc albo Justysia nie pamietam ;/ Ale jezeli chcesz propozycja nadal aktualna :))

Ahh ja tez dzis po piore sobie posciele Bo fajna pogoda to dzis jeszcze wyschna Musze dywanik wyprac :) Obiadek mam ze wczoraj z rosolku zrobii sie pomidorowke :p I mam wolne :))

Aga kurcze ja musze isc na wizyte u ginekologa w sprawie mojego zapalenia jajnikow ... Ale chyba sobie ja odpuszcze :))

Dziewczyny zazdroszcze wam bardzo Tylko czytam tu jezdzicie tam jezdzicie Ja mojego Damiana nie umiem naklonic nakusic zachecic na jakis wyjazd jemu sie po prostu nie chce ... Wiecznioe mowii ze zmeczony jest ... Rozumiem ze pracuje Ale nawet w wolne niechce mu sie ruszac duphy Niejednii maja 5 dziecii pracuja io maja czas i sile na wysztko inne ! Wiem ze dziwne to co mowie ale on mi tez wiecznie gada ze ludzie maja tylke dziecii i sobie daja rade a ja z jednym mam ciezko ;/ Przykre sa te slowa :(( Bo zajmuje sie wszystkim i casem przydalaby sie pomocna dlon Ale on tego po prostu nie rozumie

Hello.
Marta sto lat i jeszcze więcej;-)

Pogoda fakt piękna i grzechem byłoby siedzenie w domu. U nas dywany poprane, schną już od piątku i mam taki misz masz w domu że nie wiem gdzie czego szukać:-)

Justysia gratuluję pozytywnego egzaminu;-) Ciężko było??

Aga ja jutro też będę:tak: Oby tylko Pączusiowi nic nie wyskoczyło:baffled:

Zmykm na kawkę. Mniaaam

Sylwia nie kazdy facet rozumie kobiete i wydaje im si e ze siedzenie w domu z dzieckiem to lajcik. Nie wiem co poradzić. Nie kazdy facet jest wyrozumialy dla nas mamusiek. Moze rozmowa jakas pomoze.No nie wiem.

Ostatnia edycja:

Sylwia nie kazdy facet rozumie kobiete i wydaje im si e ze siedzenie w domu z dzieckiem to lajcik. Nie wiem co poradzić. Nie kazdy facet jest wyrozumialy dla nas mamusiek. Moze rozmowa jakas pomoze.No nie wiem.

Kochana nie raz rozmawialam tlumaczylam ... A to on mi wlasnie wyskakuje z textem bo ludzie maja duzo dziecii i nie maja problemow !
Ja mam 20 lat gotuje dziennie sprzatam piore prasuje zajmuje sie 24h/24h dzieckiem co by nie trzeba bylo zrobic to tez na mojej glowie Nie narzekam bo daje sobie rade Chcialam tak zyc Tzn miec rodzine i mam Ale czasem naprawde przydalaby sie jakas pomoc albo zrozumienie sytuacji

sylcia nie bagatelizuj zapalenia przydatków bo przewlekłe stany mogą prowadzić do występowania rozległych zrostów i co za tym idzie niepłodności:baffled::baffled::baffled:

drozdusia dzięki za przypomnienie, lista będzie:-D:-D

reklama
Hello!!! O pogodzie już pisałyście, więc co ja mogę dodać? Hahahahahahahaha... Śliczna jest i tyle! U nas noc nawet spokojna, Pyza budziała się co około 3 godzinki, ale poszła spać około 21.30 i od 06.30 już na nogach - będą dwie drzemki w dzień jak nic hehehe...

Aine :-D:-p;-)!!! Ozwę się jak będę miała chwilkę :sorry2:...

Drozdusia, nawiedzę Cię dziś, jak można, żeby fotelik oddać! Na plac zabaw, choć bym chciała to się dziś nie mogę przyłączyć... W prawdzie zmiana planów nastała i nigdzie dziś nie jedziemy z Oliwką, ale znajomi maja wpaść do nas, więc nie dałabym rady! Ale z fotelikiem dam znać o której będę, oki?

Camomile, to jutro na nóżkach idziemy do Agi_irlandia? Bo ja też będę na 100% :-D

Natinke18, będzie dobrze! Nie denerwuj się na zaś ;-)! Spokojnego i bezpiecznego lotu życzę! Wypoczywaj w Polsce ile się da i wracaj do nas :tak::-D

Do góry