reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ach tam nie znam się.wiem tylko że znajomej córa jak miała wirusa to wymiotowała,miała biegunkę no i gorączka.podobno przy wirusówkach gorączka jest jednym z głównych objawów.ale ja takich doświadczeń osobiście(na szczęście) nie mam więc trudno mi powiedzieć.mam nadzieję że to fałszywy alarm

Justysia a ja mam acidolac jak coś-jak będzie wymiotować to trzeba uzupełniać probiotyki.jednak liczę na to że wszystko przejdzie tak nagle jak się pojawiło

Heh, jak widać teoria swoje a praktyka swoje ;-)!

Justysia21, zdrówka dla Juleczki życzę!

Zmykam już spać, chociaż najchętniej czekałabym przy kąpie na wieści, no, ale Oliwią sie trzeba w nocy zająć, no i rano też... Obiecałam wężowi, że tym razem ja wstaje z Pyzą, ech...

reklama
Drzozdusia no mowie Ci mialam wrazenie ze to mi sie stalo :( Cierpialam razem z malenka :( Ale jest juz ok :) Mala wszystko szybko zapomniala :))

Ok zmykam spac Dobrej nocki wam zycze Bye bye bye bye bye :))

Jula zasnela jak w nocy bedzie to samo ze zwymiotuje to pojedziemy do szpitala!!! oby wszystko zniknelo :(
ide sie wypluskac i tez do wyrka bo nie wiadomo co z nia w nocy bedzie!!!! moja biedna mala Iskierka :(:(:(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!! No i tak jak obiecałam wężowi dziś ja na służbie od rana hehehehehehehehehehe... Młoda na całe szczęście wstała o 07.30 więc da się żyć ;-)!

Justysia21, jak tam Julcia??? Mam nadzieję, że wszystko oki i że się Maleństwo już nie męczyło???

A jaka ma być dziś pogoda :confused:? Kto wie? :-)

hej...mam nadzieje,ze z julka wszystko oki!!!!!!!!!!!kurcze ja tez sie cos nie tak czuje,żołądek mnie boli,chyba jakis wirus w powietrzu fruwa bo synek mojej kolezanki tez wymiotuje..
marta a jak my sie zmiescimy???ilu osobowe masz auto??

dżem dobry.pogoda na dziś-częściowe zachmurzenie bez opadów,temperatura ok 16-17 stopni;-)
zmykam umyć głowę i jedziemy zapisać Laurę do szkoły.trzeba się wziąć za reformowanie tego stworzonka:sorry2:

reklama
Do góry