reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a ja dzisiaj zmokłam już trzy razy, rano jak poszłyśmy chodzić, potem przed kościołem, a późńiej po kawkowaniu, normalnie kota można dostać z tą pogodą i niech sobie świeci teraz ile chce ja juz nosa z domku nie wysuwam :ninja2::ninja2::ninja2:

Jestem dziewczynki:):) jeszcze się nie rozpakowaliśmy, bo nam się pospało po przylocie:) ogarnę się i Was poczytam:-)

Hej dziewczynki:)A my dzisiaj pojazd rozpakowaliśmy potem na sklepki pojechaliśmy i musieliśmy wrócić bo cosik mnie skurczyki łapią :szok:nospe sobie wziełam i mam nadzieje że przedwczesne bo mogłabym sobie jeszcze pochodzić w tej ciąży w końcu to dopiero koniec 35:szok: tyg jutro 36się zacznie więc czasu troche jeszcze jest M się podśmiewuje bo jego chyba z wrażenia też brzuch boli heh wzioł sie za grilowanie trzymajcie kciuki ;-)

Witam:-)

Martuana oszczedzaj sie kobieto bo jeszcze troche przed Tobą:happy2: Zrelaksuj sie i odpoczywaj. Goraca kąpiel, nogi w górę i leżeć!!!!!:-) Bo jeszcze dziewczyny przescigniesz, czego Ci oczywiscie nie życzę:-) Trzymam kciuki żebyś została w dwupaku do końca;-)

ojej Martus to relaksik i jeszcze rz relaksik właśnie jak Camomile mówi kąpiel jest super, bo faktycznie najgorzej urodzić w ósmym miesiącu, już lepiej w siódmym albo robić wszystko żeby przeczekać do dziewiątego. trzymam w kciuki

reklama
Do góry