reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hello
Olivca bidulo Tobie to zawsze sze cos musi przytrafic...
ja zmykam bo jestem z moja friends umowiona na pogaduchy bo nie gadalysmy chyba z miesiac :zawstydzona/y:
papa milej niedzieli
aaa Krycha Ty tu jakies starania i nic nie piszesz?????????????:wściekła/y::angry:

reklama
Witam:-) Ale pogoda:-(BUUUUU

Olivca to miałaś przygodę:baffled: Ogólnie ci lekarze tutaj są jacyś tacy dziwni ale żeby wizyta w takim expresie była??/Szok normalnie:szok:

Krycha no wlaśnie co z tym podwójnym wózkiem????:-D:-D:-D Przyślij no tu swego męża to może zmięknie:-):happy2:

Kobiety, gdzie można kupić jednoskładnikowe dania dla 4-miesięczniaków?? Nigdzie nie mogłam znalesc a jedyną zdobyczą jednoskładnikową był soczek marchewkowy z Wisły:baffled: I ponoć przecier jabłkowy w Boots ale go nie było ostatnio:baffled::blink:

Natinkea czy Ty nie jesteś już po terminie??:confused: Nie spojrzałam na suwaczek a tu jeszcze 5 dni.ehhh

Camomile ja z takim jedzonkiem to pojecia nie mam ale wiem, że duży wybór był w dunnes storze, tylko z miesiacami i składnikami to już nie ma szans abym pamiętała:-D
Pamiętam jak się przeprowadzałam już na swoje mieszkanko do innego miasta to zabierałam wszystkie dokumenty i lekarz rodzinny-a miałam tego samego przez całe życie dał mi nawet raporty pielęgniarki środowiskowej jak odwiedzała moją mamę zaraz po naszym(moim i brata) urrodzeniu, zdziwiona byłam bo tam takie rzeczy jak: mieszkanie codziennie wietrzone, dzieci spędzają dużo czasu na świeżym powietrzu, karmione tartą marchewką, i ta marchewka to sie tak często przewijała, że hej:) :tak:A teraz hop do sklepiku i całe obiadki gotowe:) Wygodnie mamy no nie;-)
Natinke ja tak sobie myślę, że my to wszystkie razem w tym samym czasie pojedziemy na porodówkę, Ty z Agą będziecie mogły sobie dopingować razem :)

Witam i ja:))Oleńko gościu był chyba nie w pełni sprawny zresztą tak jak napisałaś a my dla niego to jak piąte koło u wozu byle szybko:szok::wściekła/y: A ja to się wole nie nastawiać na wcześniejszy poród choć mam nadzieje że nadejdzie jak najszybciej:-D i niespodziewanie i też mam taką cichuteńką że jeszcze w tym miesiącu hihih ale cóż pożyjemy zobaczymy:):-Ddzisiejsza pogoda to mnie przytłacza i leże sobie z Mareczkami w sypialnie hih mamy sobote filmową:)) No i z moimi laseczkami oczywiście:))

a ja wszystko juz porobilam i teraz siedze i odpoczywam:) Andrzej poszedl mi jakies kanapki zrobic bo wlasciwie chyba glodna jestem\;)zmachalam sie jak nie wiem hahahhaha....ale to dobrze:) porod lzejszy bedzie :):):):):)

Aga mi siostra też to ciagle powtrza, że trzeba sie ruszac a później jej podzięuję, całe szczęście rozpadało się więc nici ze spacerku i mam nadzieję że szybko się ściemni:-D i tak jak Martuanie odpowiada mi filmowanie, a że się wyspałam popołudniu bo ścięło mnie na trzy dobr godzinki to teraz filmiki, tym bardziej że coś nóżki spuchnięte:dry:wiec leżanko wskazane:)

jesssuuuu dziewczyny.....
poszlam sobie do kuchni niedawno kanapke zrobic( czekam na A bo jedzie juz z Corku z kuzynka)....patrze przez okno w kuchni i co widze??????????????????????nie ma mojego gazebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to dawaj lece na podworko a ono porwane przez te przekleta wichure w polowie u sasiada jest!!!!!!!! alesmy sie z moimi dziewczynami nacharowaly zeby go sciagnac z powrotem i rozlozyc......masakra........ale ja mam dzis maraton.......jak po takich przejsciach Majka nie wylezie to bedzie cud normalnie......

no nic.....ewakuuje sie jak na dzis:)
spijcie smacznie moje drogie.....
zajrze jutro moze jak mi sie uda:) jak nie to sie nie denerwujcie bo gosci beda:)
jakbym sie rozpakowywala to napewno ktorejs eska wysle:):):):)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!! A tak zaglądam, żeby w końcu doczytać co u Was, bo wczoraj nie miałam nawet czasu... Zaczęliśmy się już powoli pakować, dziś jeszcze muszę tylko sweterek dla Pyzy, na chrzest, do kiecki, kupić i jakieś piedółki i będzie git ;-)!

Olivca, to faktycznie dziwna wizyta była i ekspress jak nie wiem :confused:...

Camomile, patrzyłam na rajtuzki, ale dla chłopców żadnego wyboru nie ma :baffled:...

Dziewczyny, ale ja nie pracuję nad kolejnym dzieciem, skąd taki pomysł :-D:-D:-D???? Był taki zamysł, ale "do tanga trzeba dwojga", a mój mąż stanowczy w tym temacie jak nie wiem, więc póki co nici... Jakiś czas temu patrzyłam sobie na podwójne wózki, stąd, mniej więcej, wiem o czym Martuana pisała, a jak już Ms.Marple wkleiła fotke, noooooo to już "byłam w domu" hihihihihihihihihihihihi, niestety mi się taki nie przyda, raczej, nigdy :-)! Także spokojnie, nie ukryłabym takiej wiadomości przed Wami :tak:!!!!!!!!

No to zmykam się poprzytulać do... Oliwki, bo na męża jestem dziś trochę zła... Nie dał mi pospać tylko sam śpi, a wczoraj bezczelnie mi powiedział, że pośpię sobie za tydzień!!!!!!!!!! A tu lot mamy o 06:15 dowcipniś :wściekła/y::angry::szok:... Miłego dnia życzę, buziaki, paaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry