reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bozenka jak sie nazywa to miejsce nad oceanem gdzie Twoj serfuje?? i tam mozna sprzet do serfowania wypozyczyc tak?? i tak w ogole czy to daleko od limerick?? bo jak bedzie pogoda to chcemy sie wybrac.... a i jest tam ladna plaza ze sie poopalac mozna?? hehhe to takie tysiac pytan do..... :D
justyś to jest Fanore, na plaży jest wypożyczalnia pianek i desek, pianki można wypożyczać przez cały dzień a deski podczas odpływu-- można też wziąć deskę z nauką surfowania:tak:, plaża jest ładna i duża i można się opalać (jesli znajdziesz słońce:-D) nad plażą rozciąga się widok na góry Burren piękny widok i super miejsce na wspinaczkowe spacerki, takie 2w1:-D

reklama
dzieki Bozenaka... jeszcze kilka pytan hihihi a daleko to?? i jakie tam sa ceny za te wypozyczanie?? w miare jakies?? jakis senny ten dzien dzisiaj ide wziac relaksujaca kapiel :tak:

dzieki Bozenaka... jeszcze kilka pytan hihihi a daleko to?? i jakie tam sa ceny za te wypozyczanie?? w miare jakies?? jakis senny ten dzien dzisiaj ide wziac relaksujaca kapiel :tak:
jakieś 100km, wypożyczenie pianki 10E pianka z deską i nauką 35E-- 2godziny (godziny kursów zależą od pływów, najlepiej zadzwonić szkoła nazywa się Aloha)

Witam się z Wami, Laseczki, wieczorową porą :-D:-D:-D!!! Dziecię w końcu zasnęło i czas chwilkę odetchnąć ;-)! Zaglądam więc szybciutko by słodkich snów Wam życzyć i udanego weekendu i do poklikania w poniedziałek, bo postanowiłam spędzić weekendzik bez komputera hihihihihihihihihihihihi :sorry2:!!!! A teraz zmykam sie do męża tulić :-p, buźka, paaaaaaaaa

EDIT: Dzień dobry! Jednak zaglądnęłam, bo strasznie jestem ciekawa jak Olivce wczoraj było na wizycie w szpitalu... Ale niestety nic nie napisała, ech... No nic, mąż jeszcze komarzy, więc może spróbję później ;-)! Co ja piszę, na pewno tu później zajrzę :-p, za dużo ciężarówek na samej kńcówce, muszę być na bierząco hihihihihihihihihihi :-):-):-)... Jeszcze raz udanego weekendu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczynki
Jednak zaglądnęłam, bo strasznie jestem ciekawa jak Olivce wczoraj było na wizycie w szpitalu... Ale niestety nic nie napisała, ech...
No ja nie wiem w ogole czy zaczynac pisac bo jeszcze jestem w szoku... Jeszcze nigdy nie mialam takiej wizyty, gosciu jak na prochach jakichs, pielegniarka sprawdzila mocz papierkiem i cisnienie, lekarz wzial moj chat (niestety tym razem zaden znajomy)i zamknal sie w gabinecie na 12 minut-nikt nie mogl wejsc, w koncu wyszedl i mnie zawolal, a my wszyscy razem, ja dwie siostry i N., a ten lekarz zlapal mnie pod ramie i poklepal jeszcze, nie wyobrazacie sobie nawet miny N.,jeszcze nie zamknal drzwi i od razu kazal mi sie polozyc na lozko, (oni w dublinie za kazdym razem robia skan tak zeby i uslyszec seruszko i zobczyc czy wszystko ok), jak wyszczelil tym zelem do skanu to cala bylam umazana nawet na buzi, przersoisl ze musi mnie dotknac dosc nisko zeby sprwdzic gdzie glowka dziecka, zostawil dwie serwetki i mowi ze do zobaczenia za tydzien, :confused::szok:Ja w szoku, tysiac pytan,jak dziecko ulozone, czy gotowe do porodu blablabla a on ze wyjdzie jak bedzie jego pora, no masakra, wiec ja poprosilam go zeby wpisal w karcie ze za tydzien do gp a za dwa do szpitala i raczej i tak przyjade juz szybciej zeby rodzic a nie bawic sie w wizyty, byl zdziwiony ale skoro tak chce to tak zapisze. Wszystko trwalo mniej niz pol minuty. Moje siostry i N.patrzyli na mnie jakbym co najmniej zaczela rodzic, ja nie wiedzialam ze nawet spodnie, bluzke mialam z tego zelu, tak upaprana bylam. Oczywiscie wysluchalam jakie to nieprofesjonalne zachowanie lekarskie, ze jak tam mozna spoufalac sie z pacjentem, wiec ja happy powiedzialam ze dlatego w przyszlym tygodniu ide do gp a nie do szpitala i znowu sie wysluchalam ze bardzo zle, ze jak cos sie stanie to gp nie bierze odpowiedzialnosci a to szpital powinien....:angry::angry::angry: o rany, jak jakis sen, wiem juz ze nie biore nikogo ze soba nastepnym razem i dokladnie poprosze nazwisko lekarza i nie wyjde jesli mi nie odpowie na moje pytania, bo naprawde nie bylo zadnego sensu jechac na cos takiego co nazywaja wizyta

Ostatnia edycja:
dzien doberek:)
OLIVCA oj nie zazdroszcze...ale ci sie trafila wizyta ech.....

ja dzis szykuje wszystko na przyjazd kuzynki i jej corki:)

ale dziwnie sie czuje.....no nic.....uciekam na zakupy( A mnie teraz wozi bo cwiczyc jazdy musi hehheheh) a potem jakies sprzatanko ...dobrze ze dzis wszyscy w domu to i pomocnikow pod dostatkiem mam.....
ale i tak nic mi sie nie chce wrrrr
do pozniej

olivco ale numer:szok: zawsze bierz ze sobą świadka;-)

aga ma prawo ci się nie chcieć:-D

natinke trzymasz się jeszcze w dwupaku? trzymam kciuki, żeby już Ada się pchała na świat :tak:

zmykam sprzątać, pogoda tylko do tego się nadaje no i do robienia zakupów ewentualnie:dry:

przypomniało mi się krycha nie odpowiedziałaś czy już się rozglądasz za podwójnym wózkiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czessc!!niestety jeszcze nie urodzilam...narazie spokojnie czekam,ale w przyszlym tygodniu biore sie za mycie okien hehehe!!
ola faktycznie dziwna ta wizyta ...juz cie widze w jakim szoku bylas !!
dobra uciekam do moich mężczyzn :)papa

Do góry